Ότι όλα είναι εφιαλτικά κι ο μόνος τρόπος για ν' αντέξω είναι να ναρκώνω τον εαυτό μου ώστε να μη νιώθει...
Printable View
Ότι όλα είναι εφιαλτικά κι ο μόνος τρόπος για ν' αντέξω είναι να ναρκώνω τον εαυτό μου ώστε να μη νιώθει...
...το ίδιο σκατα όπως και χτες. ετσι ¨αισθανετε¨ κανεις αμα του φευγουν οι ψευδαισθησεις.
Ο Καβαφης ειπε " αν δεν εκανες τη ζωη που ηθελες, τουλάχιστο μην την εξευτελίζεις". Συμπληρωνω, το ότι δεν την έκανα και δεν την κανω, αυτο απο μονο του για μενα ειναι εξευτελισμός, για να μην σχολιάσω τα υπόλοιπα!
Δε μπορει ξαφνικα ο οποιοσδηποτε , ακομα και αν ειναι θειος σου , να σε θυματε μετα απο αρκετο καιρο και να σε περνει να σε πει τι? Για το πως θα διαχειρηστεις την ζωη σου? Ε οχι ρε φιλε, ολοι κανουμε λαθοι και ολοι σιγουρα περνουμε ευθυνη για τις πραξεις μας. Αλλα οταν κανουμε λαθοι δε παμε και το κοπαναμε στον αλλο ετσι με τετοιο τροπο. Ειμαι αλλεργικος στις μαλακιες και δε μπορω να τις ακουω....
τελείως χάλια
Ασφαλεια, ξαπλωνω στο κρεβατι του πατρικου μου σπιτιου.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΥ ΧΑΛΙΑ
ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ...
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ...
Why???? :(
Πολύ χάλια...κουράστηκα να νιώθω άδεια και δυστυχισμένη...επίσης αισθάνομαι ναρκωμένη...
Να και ενα καλο νεο μετα απο τοσο διαστημα.... Για να δουμε , για να δουμε
κουραστηκα να βηχω
Αισθανομαι σχεδον υπεροχα
betelgeuse vs Μαλακισμενη γραμματεας 1-0
Απιστευτη ευγνωμοσυνη για το γεγονος οτι αξιωθηκα να αποκτησω ενα τοσο υπεροχο πλασμα σαν κ εσενα ..
Εισαι ο,τι πιο ομορφο μου εχει συμβει
Ο,τι πιο αληθινο εχω νιωσει
Εισαι ο αγγελος μου ..
Σε λατρευω κορουλα μου!!!
πολυ χαλια η ψυχολογια μου εχει πιασει πατο πιστευω οτι ενα ταξιδι στο εξωτερικο θα μπωρεσει να με σωσει... εχω φρικαρει εντελος
απολοιτος ετοιμος για το φουντο
αντε να περασουν οι μερες τωρα
για να τελειωνουμε
Αισθανομαι τοσο περιεργα, εχω τοσο αναμεικτα συναισθηματα.
Εχω ρε γαμωτο μια ιγμορυτιδα...ανασα δεν μπορω να παρω....αλλα το τσιγαρακι..τσιγαρακι...αμ πως....
So sad... :-/
Με τέτοιον καιρό πως να αισθάνομαι??? ΑΠΙΘΑΝΑ!!! Απέραντη και ανεξήγητη αισιοδοξία!
Χριστινάκι welcome back! Είχες πολύ καιρό να γράψεις αν δεν κάνω λάθος! Χαίρομαι για τη διάθεσή σου, κι εγώ μαζί σου είμαι! Και δεν χρειάζεται πάντα η αισιοδοξία να είναι εξηγήσιμη, μας αρκεί και μόνο που είναι αισιοδοξία! :)
Χαλια......
Nυσταζω και δεν μπορω να κοιμηθω και το μυαλο μου επεξεργαζεται παλια ψυχολογικα τραυματα
Can't sleep once again εξαιτιας των σκεψεων μου
κάθε μέρα και χειρότερα είμαι
και αναμένω το τέλος
Thomas, please...
αν ενοχλήσε απλά μη με διαβάζεις
ή μπες στο προφίλ μου και πατά αποκλεισμός χρήστη
Δεν ενοχλουμαι, ουτε να σε αποκλεισω θελω..
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :)
Αισθανομαι λιγο περιεργα... Υπαρχουν πολλα πραγματα που μου εχουν λειψει... Πραγματικα ευχομαι καλη δυναμη στους παντες για οποιαδηποτε φαση περνανε....
Χαλια, τα βλεπω ολα μαυρα (μου αρεσει που δινω και συμβουλες, τρομαρα μου!), θλιψη, αισθημα οτι μου λειπουν αγαπημενα ατομα, αβεβαιοτητα για το μελλον και πανω απο ολα βαριεμαρα! Α και μην ξεχναμε το καψιμο του μαγουλου μου!
Δεν εισαι η μονη,enjoy the black club
Το ξερω οτι δεν ειμαι η μονη και αυτο ειναι κατι να ξερω και πως και αλλοι ομοιοπαθεις ειναι πλαι μου!
ειναι οντως ανακουφιση...