https://youtu.be/b3Iv4Mi5Kdc
Printable View
Αυτο το βιντεο ειδατε
Δουλευα αγροτησ και σπουδαζα κορη μου
Ηθελαν να καψουν το σπιτι μου
"Μην κοιτάζεις το ύψος του βουνού διότι όταν φτάσεις στην κορυφή του θα καταλάβεις πόσο χαμηλό ήταν!"
Αυτό λέει μια σοφή σωστή κουβέντα την οποία διαπιστώνω όταν την κάνω πράξη!
Μόνο που η εφαρμογή της θα πρέπει να έχει ξεκινήσει σε όσο το δυνατόν μικρότερη ηλικία, αλλιώς έχασες πολύτιμα επεισόδια!
Σου μιλάω σαν φίλος, τη λύση εσύ την έχεις! Εσύ είσαι η λύση! Δίνοντας τον καλύτερο σου εαυτό, κι έτσι θα χαίρεσαι κάποτε για τα καλά αποτελέσματα! Έχεις τη δουλειά σου και τα παιδιά σου, ασχέτως τι προηγήθηκε. Εκεί θα επικεντρωθείς! Την ωριμότητα την έχεις και κατά βάθος κατέχεις και τον τρόπο!
Ο τροποσ ειναι η αγαπη ιωαννη
Κατι παιζει παιδακια
θελω σκοπιμα να κανω τις αντιδρασεις μου απολυτως προβλεψιμες για να ξερουν μερικοι μερικοι με πιο τροπο θα μπορουσε να προκληθει αναστατωση δεν εχω εξουσιοδωτησει ΚΑΝΕΝΑ να προσπαθει να επειρεασει το μυαλο μου ΧΩΡΙΣ τη θεληση μου αλλα το ξεκαθαριζω εξαρχης οτι αν πεσει στην αντιληψη μου κατι τετοιο ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ και ακομα και αν δε πω τιποτα θα τον αφησω να καταλαβει τη δυσαρεσκεια μου και αυτο δε θα του αρεσει καθολου γιατι εχω ενα τροπο να μεταδιδω τα συναισθηματα μου ακομα και με τη σιωπη
Τα παιδια μου κι η μαφια ελεγαν οτι δεν αξιζω με φεραν για να γνωριστουμε εγω ηξερα τη θεραπεια τησ σχιζο και δεν ειχα ιδεα μιλουσα με το γιατρο και το εκανε με ουσιεσ επισησ με βαλαν να κανω κατι σχεδια και μου ειπαν οτι βγαλαμε 22 δισ γι αυτο πλακωνονται ολη στην τηλεοραση αυτα εκανα οσο ημουν εδω δυστυχωσ τα παιδια ειναι αχαριστα και λενε οτι δε δουλευω δουλεψα εικοσι χρονια ποσο να δουλεψω
κουραστηκα.δεν την παλευω αλλο.βαρεθηκα
Περπατησα απο σταυρουπολη μεχρι μποτσαρη για να γινω καλα αυτο ειναι 20χλμ