Εμένα, Τζίνα, με κρατάς σταθερά στη θέση του Δρακουμέλ; Του κακού, δηλαδή, που κατατρέχει; :smilegrin:
Printable View
Εμένα, Τζίνα, με κρατάς σταθερά στη θέση του Δρακουμέλ; Του κακού, δηλαδή, που κατατρέχει; :smilegrin:
Κι εγώ με τον πατέρα μου δεν θα πήγαινα ποτέ να δω αυτήν την ταινία όχι γιατί είναι πουριτανός αλλά γιατί πρέπει να τον βρω πρώτα αφού είναι εξαφανισμένος και έχω χρόνια να του μιλήσω!! :dork::crazy:
συμφωνώ με όλες τις στρουμφοπροτάσεις του τζινάκου.Τζίνα, το χαχανούλης σου ταιριάζει, γελάς φοβερά! (και συχνά!) Και τα λες και ωραία!
Ο καθένας, Τζίνα μου, έχει να αντιμετωπίσει τα δικά του.. Εσύ, για αντιστάθμισμα, έχεις μια μανούλα, που δε νομίζω ότι χρειάζεται να κρύβεσαι στα μπαρ, μπας και φας τίποτα...
Εσύ καλέ κυρία αφού βαφτίστηκες μόνη σου εγώ σου φταίω τώρα;!Quote:
Originally posted by Ava
Όχι, ότι πει η Αρχηγός! Περιμένω..
Γιώτα για να γίνεις γρήγορα θαμώνας να γράφεις μία μία τις λέξεις από τις προτάσεις σου σε διαφορετικά μηνύματα, παίρνοντας για παράδειγμα την πιο πάνω πρότασή σου σε ένα μήνυμα θα γράφεις το "συμφωνώ", σε άλλο μήνυμα το "με όλες", σε άλλο μήνυμα το "τις στρουμφοπροτάσεις", σε άλλο μήνυμα το "του τζινάκου" κ.ο.κ. Έτσι σε μία μέρα θα γίνεις θαμώνας! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
συμφωνώ με όλες τις στρουμφοπροτάσεις του τζινάκου.Τζίνα, το χαχανούλης σου ταιριάζει, γελάς φοβερά! (και συχνά!) Και τα λες και ωραία!
Σωστή η Τζίνα!
Αλήθεια το λέω, έχω αγχωθεί με το θέμα Πείνας.. Στα μπαρ, στη γενέτειρα πόλη μου, τώρα τελευταία γίνεται κάτι πολύ ωραίο.. Παίρνεις ένα ποτό και σου φέρνουν κανονικό φαγητό, πχ, φιλετάκια αλά κρεμ με μανιτάρια, παίρνεις δεύτερο, σου φέρνουν μέχρι και μουσακά, στο τρίτο, δε, φέρνουν δίπλα σου τη σούβλα και γίνεται γλέντι!
Τι θα γίνει τώρα, που θα είμαι σπίτι; Δεν θα έχω ίντερνετ να σας κλαίγομαι.. Θα πεινάσω, κορίτσια... :crazy:
κοιτάξτε μη και πεισμώσει η χουζούρης απόψε και για να γίνει θαμώνας , σας κρατήσει ξύπνιες μέχρι το πρωί! Βέβαια, τώρα που το ξανασκέφτομαι, νυστάζω, ζζζζζζζζζζζ άντε σας καληνυχτώ γιατί έχω να δω απόψε στον ύπνο μου τι απόγινε η ρώγα μου η στραβή! :lol:
Κι εγώ σας καληνυχτώ! Αγχώθηκα και πάω να φάω μακαρόνι κοφτό στο φούρνο με κρεατάκι.. Τώρα, όσο προλαβαίνω ακόμη... :lol:
Μετά, αφού φάω, θα κοιμηθώ σαν πουλάκι! Καληνύχτα, κοριτσάκια μου! Όνειρα γλυκά, χωρίς στραβές ρώγες!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καληνύχτα Γιώτα, καλόν ζζζζζζζζζζζζ και όνειρα ίσια!Quote:
Originally posted by monahoiot
κοιτάξτε μη και πεισμώσει η χουζούρης απόψε και για να γίνει θαμώνας , σας κρατήσει ξύπνιες μέχρι το πρωί! Βέβαια, τώρα που το ξανασκέφτομαι, νυστάζω, ζζζζζζζζζζζ άντε σας καληνυχτώ γιατί έχω να δω απόψε στον ύπνο μου τι απόγινε η ρώγα μου η στραβή! :lol:
Καληνύχτα μελλοντικά πεινασμένη ʼβα και καλό ξημέρωμα.
Κουκλίτσες μου στρουμφιστείτε ελεύθερα!!!!!Εγώ σας αφήνω και σας ευχομαι καλό ξημέρωμα και ότι επιθυμείτε να το ονειρευτειτε!!!!! !!!!!Φιλάκια.!!!!!
ζζζζ και ο σκυλάκος..
Καληνύχτα Γιωτάκι με το όμορφο αγοράκι χιχιχι. Καλή ξεκούραση και καλό ξημέρωμα.