δεν το λενε γιατι δεν ισχυει
εσυ εχεις προβλημα απο οτι φαινεται
Printable View
τομας μη μιλας ετσι στη χριστινα ειμαι σίγουρη οτι απο την καλη της την προαίρεση σου την "είπε"οπως κ εγω αλλωστε .....μαλλον πρεπει να σκεφτεις βαθεια κ να πεις δημόσια οτι προκάλεσα πολυ κοσμο με τη συμπεριφορα μου...αν δεν ενδιαφερομασταν δεν θα ασχολουμασταν
Θωμά έχουν δίκιο!! τελικά για το δικό σου καλό κάνουμε όλοι προσπάθεια! μην παρεξηγείς λοιπόν τις προθέσεις των όσων λέγονται!
Σε ευχαριστω Ηλιανάκι που καταλαβαίνεις πως εκφράζομαι αλλά αν περιμένουμε από τον Θωμα ουουουουουοουυου! Άστο! Έχει πάρει παραμάσκαλα τον Χάρο και έχει πεθάνει μέχρι και το μυαλό του... :D
θωμα.....θα σου πω κατι και θελω να το προσεξεισ.....αναφορικα με ενα θεματακι που ειχα εγω.....με μια "φιλη"....η χριστινα μου ειχε τονισει σε προσωπικα μνματα να κανω καποια συγκεκριμενα πραγματα.....εγω σε καποια (σε αρκετα) δεν την ακουσα..και φερθηκα πραγματικα ανωριμα..και εκει που ειχα το λιγοτερο φταιξιμο βγηκα ο μεγαλυτεροσ φταιχτησ του ολου θεματοσ.....
γι αυτο σου λεω ακουσε την......για να σου τονιζει οτι σου λεει δε νομιζω να ειναι τοσο λαθοσ......και πραγματικα δεν αξιζει η ολη αντιπαρεθεση σε οποιοδηποτε νημα...αν εχεισ προβλημα μαζι τησ υπαρχει και το ιμποξ....