https://youtu.be/73uT1kIdSB8
Printable View
Ειμαστε κολωσογο αλλα οι πιο εξυπνοι
Ειναι καποιες φορες που δε θα ηθελα ουτε για πλακα να με ειχα εχθρο μου
Με παρακολουθει τεχνητη νοημοσυνη κι εχω κλασει πατατεσ
Οτι σασ γραφω ειναι ενημερωση
Εγω μολισ δω την κορη μου τρεμουν τα ποδια μου τι χαζομαρα προβλημα ειναι αυτο
Με την τεχνολογια που κλεψατε ειμαστε σε αλλεσ διαστασεισ εσεισ σε αλλεσ κι εγω σε αλλεσ
Η μοναξιά προκαλεί μελαγχολία. Η παρέα με άτομα που προκαλούν εκνευρισμό προκαλεί ψυχαναγκασμούς.
Έτσι πέρασα ένα μοναχικό Σαββ/κο. Τώρα που το σκέφτομαι λάθος μου το Σάββατο βράδυ που δεν ανταποκρίθηκα σε μηνύματα φίλου να βρεθούμε για ποτό.
Διερωτώμαι, γι αυτούς που ήδη έδιωξα (κάτι υποτίθεται φίλους) αν σωστά έπραξα. Έστω, με κάλυπταν στο να βγω έξω, να καθίσω κάπου φαινομενικά με παρέα (δλδ μαζί τους), δυο τρεις έστω καλές κουβέντες εκεί που δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα κοινό να πω και η αίσθηση ψευδαίσθηση ότι είχα φίλους. Η μελεγχολία είναι χειρότερη από τα νεύρα (ίσως).
Άμα δεν σε αναζητούν με δική τους πρωτοβουλία, συστηματικά, είναι δεδομένο ότι σε παραγνωρίζουν, σε υποτιμούν, δεν τους είσαι αρεστός.
Είτε στη δουλειά είτε στην καθημερινή ζωή.
Στη ζωη παρουσιάζονται κάποια κομβικά σημεία, όπως όταν βρίσκεσαι σε σταυροδρόμι και πρέπει να επιλέξεις. Δυο τρία τέτοια να πάρεις λάθος, η ψυχολογία (ακόμα και η ζωή σου) χάλασε. Ακόμα και εκει που κάνεις την κίνηση κάτι μέσα σου βαθιά βοά πως έκανες λάθος, αλλά επιμένεις να κάνεις την επιλογή στο επιπόλαιο ή στο πλεον ασφαλές. Επειτα μη αντέχοντας το ανικανοποίητο - τον πόνο της λάθος επιλογής τρέχεις να ανατρέψεις το λάθος. Μόνο που μπαίνεις σε κόπο, περιττή κούραση που οδηγεί σε εξουθένωση. Κάποτε ενώ βρέθηκες σε σταυροδρόμι έπρεπε απλά να συνεχίσεις στην ίσια πορεία και να μην διερωτηθείς καν να αλλάξεις δρόμο. Δυο τέτοια παραδείγματα μου σκέφτομαι τώρα....
Γιατι στα ερωτικά μου να ερχονται μονο οι παλαβοι???
Ο αδιαφοροσ ο γιαννησ