Καλημέρα και Χρόνια μας Πολλά!
Πάει η καλλιτέχνης... ξέμεινε από μούσες!:starhit:
Printable View
Καλημέρα και Χρόνια μας Πολλά!
Πάει η καλλιτέχνης... ξέμεινε από μούσες!:starhit:
Μέχρι λοιπόν να επιστρέψουν οι "μούσες" μου,
ο μόνος τίτλος που εμπνέει τον "καλλιτέχνη" είναι ο εξής:
--->ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ : ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΧΙΟ ΤΡΑΒΗΞΕ
:lol::lol::lol::lol:
Εγώ πάντως εδώ γύρω είμαι, αν και από τι φαίνεται δεν σε εμπνέω αρκετά :smug b:
Μούσες άκουσα!
Παρούσα!
Κατά τον Ησίοδο η Καλλιόπη ήταν η μεγαλύτερη και ευγενέστερη από τις 9 Μούσες. Προστάτις της επικής ποίησης και της Ρητορικής, καθώς και όλων των καλών τεχνών (Καλλιέπουσα).
Κι αν δε συμμορφωθείτε μέχρι τον Μάη,μετά θα το βαρύνω το μπουζούκι:
-->ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ :ΣΚΟΡΠΙΣΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
Πού σκόρπισαν οι φίλοι μου πού πήγαν πού σταθήκαν
το δρόμο για το γυρισμό δεν ξαναθυμηθήκαν
Σκορπίσανε ο φίλοι μου οι Μάηδες οι ήλιοι μου
οι Μάηδες οι ήλιοι μου σκορπίσανε οι φίλοι μου
Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τον νέο τίτλο,τα παράπονα σας στη μεγαλύτερη κι ευγενέστερη όλων των μουσών!Quote:
Originally posted by mermaid
Μούσες άκουσα!
Παρούσα!
Κατά τον Ησίοδο η Καλλιόπη ήταν η μεγαλύτερη και ευγενέστερη από τις 9 Μούσες.
Προστάτις της επικής ποίησης και της Ρητορικής, καθώς και όλων των καλών τεχνών (Καλλιέπουσα).
χαχαχα και η μεγαλύτερη ειμαι και ευγενέστερη ελπιζω να ειμαι!
για το μεγαλύτερη σιγουρα!ολες μικρουλες εισαστε
Για Κύπρο? Κανείς?
Βρε καλώς το Πωλινάκι μας :)
τι κάνουν τα αγγελούδια σου;
Αυτά μια χαρά δόξα τον Θεό. Σήμερα είχαν καρναβαλίστικο χορό στο σχολείο. Ο μικρός ντύθηκε μάγειρας και η μικρή πριγκήπισσα της Ανοιξης!
Η μαμά τους δεν πάει και πολύ καλα....
Χαίρομαι που είναι καλά τα μανάρια σου :)
Τι έχεις Πωλινάκι μου και σε στεναχωρεί;
χμμμμμ... Μια μικρή ματιά να ρίξεις λίγο πιο κάτω θα καταλάβεις!!!!!!
Νομίζω ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις να προσέχεις τη διατροφούλα σου Πωλίνα μου :). Με το να στεναχωριέσαι όμως δεν καταφέρνεις κάτι καλή μου. Προσπάθησε να προχωρήσεις σε πράξεις αγάπης προς τον εαυτό σου. Είχες μία απίθανα δύσκολη χρονιά και έριξες όλο το ενδιαφέρον σου, την αγάπη και την ενέργεια σου στην οικογένεια σου και ειδικά στο μικρό σου κοριτσάκι που σε είχε τόοοσο ανάγκη. Μην είσαι άδικη και αυστηρή , είχες πολλά να παλέψεις... πράγματα που άλλες μάνες ούτε μπορούν να φανταστούν... Τώρα που τα παιδιά σου είναι καλά και χαρούμενα καιρός να στρέψεις λίγη από την προσοχή και την φροντίδα και προς τον εαυτό σου :wink2:
Αλλά προς Θεού Πωλίνα μου, μην σε κατηγορείς... ο καθένας στην θέση σου θα παραμελούσε την φροντίδα του εαυτού του, μπροστά στην ανάγκη να βοηθήσει το πρόωρα νεογέννητο αγγελούδι του. Μην υποτιμάς τα όσα έχεις περάσει, είσαι δυνατός άνθρωπος και έχεις δώσει μεγάλες μάχες με τα παιδιά σου. Όταν με το καλό ηρεμίσεις θα δώσεις και την προσωπική σου μάχη :)
Πάρτο αλλιώς λοιπόν με χαμόγελο και αισιοδοξία και μπόλικη αγάπη και όλα θα έρθουν με το καλό στην θέση τους.
Ήταν μοιραίο βέβαια αυτό που συνέβη κι αναπόφευκτο.
Αυτό που δεν περίμεναν οι δύο φίλοι ήταν ότι ο αποχωρισμός τους έμελε να μείνει παντοτινός!
Καλό ανοιξιάτικο ξεμούχλιασμα σε όλες κι όλους!
Εγώ πάλι αποχαιρετώ έναν από τους πιο ζωντανούς και ουσιαστικούς χειμώνες των τελευταίων ετών και δεν ανυπομονώ καθόλου μα καθόλου να πάρω ανοιξιάτικο αέρα γιατί τα πρώτα δείγματα ήταν μιας σκληρής άνοιξης..
Σε κάποιες περιπτώσεις ο παντοτινός χωρισμός αποτελεί λύτρωση...
Έτσι μάλλον θα είναι Ελάκι μου, γλυκιά μου συνοδοιπόρισσα....
in good times and in bad
in sickness and in health
my constant friend
my faithful partner
my love from this day forward
Συνοδοιπόρησα μου!
Γιατί απλά κάποιοι δεν λένε να χωρίσουν! :bigsmile:
I do , I do! :love:
Oυτε εγω τη θελω την Ανοιξη , ποτε δεν την ηθελα , μετα την Ανοιξη ερχεται το καλοκαιρι που σηματοδοτει το τελος , το θανατο της φυσης πριν απ ολα . Πολύ περισσοτερο φετος που πριν ακομη μπει εστειλε τους μαυρους ιοωνους της να φερουν τα ασχημα μηνυματα και προμηνυματα . Και τα γλυκα χαμογελα που σκαει ειναι για να μας ξεγελαει , ετσι οπως την παταμε με τις πρωτες υπουλες ζεστουλες της και ξεντυνομαστε και αρρωσταινουμε , ετσι και σ ολα τα υπολοιπα υπουλα και υπογεια ερχεται να επιτεθει .Quote:
Originally posted by Mak
Εγώ πάλι αποχαιρετώ έναν από τους πιο ζωντανούς και ουσιαστικούς χειμώνες των τελευταίων ετών και δεν ανυπομονώ καθόλου μα καθόλου να πάρω ανοιξιάτικο αέρα γιατί τα πρώτα δείγματα ήταν μιας σκληρής άνοιξης..
Μπορω να θελω να γυρισω στο Νοεμβρη ?
Το χειμωνα τον ξερω ποιος ειναι , ξερω τι θα αντιμετωπισω , θα προφυλαχθώ , αυτή τη κυρία την ύπουλη και διπροσωπη δεν θέλω να τη γνωρίσω . Μου προοκαλει απέχθεια .
Συγγνώμη αν ασς το χαλαω .
Δε μας χαλάς τίποτα Ντόρα μου, το πως βιώνουμε το χρόνο μας μέσα από τις εποχές είναι εντελώς υποκειμενικό.. Ξέρω ότι περνάς δύσκολα και μεταβατικά, εύχομαι σιγά σιγά να προσαρμοστείς και να πάρεις βαθιά ανάσα που θα σε βοηθήαει να προχωρήσεις..
Και μετά από κάθε τέλος έρχεται μία νέα αρχή...
Είναι ο φόβος για το άγνωστο που μας τυφλώνει και μας φέρνει σε απόγνωση... υπάρχει όμως ελπίδα, πάντα υπάρχει αρκεί να ψάξουμε να τη βρούμε :)
Δώρα μου εύχομαι να ξεπεράσεις τα δύσκολα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να έρθουν άλλα καλύτερα, μεγαλύτερα και ομορφότερα στην ζωή σου. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια και ένα χαμόγελο να σε ζεσταίνει :love:
:DQuote:
Originally posted by Mak
I do , I do! :love:
Λοιπον το βρηκα θα μπαινω καθε πρωι να γραφω για να σας ξυπναω να μαζευοσαστε
εχασα το mini party!!!! κριμα!!!!
ειχαμε γύρισμα σημερα και πηγαμε το πρωι κατά τις 8 και γυρίσαμε πριν από λιγο....
Βρε καλώς το αργοπορημένο :)
πως είναι το κορίτσι μας; Ξεκουράστηκες καθόλου; Άρχισε η άδεια διαρκείας;.... :dork:
Ελακι μου αγαπημένο!!
η αδεια διαρκειας εχει ξεκινησει από την προηγουμενη παρασκευή αλλά κάτι τα γυρισματα (2 μερες από το πρωι μεχρι το βράδυ) κατι ο φίλος μου ο ΟΑΕΔ κάτι το κολλητο ΙΚΑ και κατι μια βασική καθαριότητα σπιτιου παραλληλα με ενα ατυχιμα του chef... μονο ξεκουραση δεν το λες...
ασε που αποφασισα να γραψω και βιβλιο με τίτλο " Συμβουλες για να φατε την γυναίκα σας και να φανει φυσικος θανατος...." μου κοψε αλλα 10 χρόνια από την ζωη μου ο chef....
Ευτυχώς,Αγγελικούλα μου,που δεν έπαθε κάτι σοβαρό,όπως αντιλαμβάνομαι,ο καλός σου!
Όλα τα υπόλοιπα θα βρουν το δρόμο τους.Πώς είναι στα γυρίσματα μιας εκπομπής;Χαμός;
Τουλάχιστον στο τέλος μιας κοπιαστικής μέρας γυρισμάτων έχετε έτοιμο φαγάκι να ντερλικώσετε!
Καλή δύναμη σε ό,τι κάνεις και καλή συνέχεια στην επιτυχία του σεφ μας!Φιλάκια πολλά πολλά!
Αγγελικούλα μου όλα θα έρθουν και η ξεκούραση μαζί. Τώρα στην αρχή θα τρέχεις να τακτοποιήσεις άπειρες εκκρεμότητες που έχουν μείνει πίσω. Θα έρθει και η στιγμή που θα καταλαγιάσουν τα πράγματα και θα έχεις περισσότερο χρόνο :)
Όσο για τον σεφ που σε λαχτάρισε, εύχομαι να πέρασε η λαχτάρα και να είστε όλοι καλά. Επιτέλους χρόνος για το σπίτι σου και την οικογένεια σου! Καιρός για αλλαγές παραστάσεων...
καλημερα!!!
πως να μην λαχταρησεις με αυτο??? τα -10 χρονάκια τα χει σίγουρα ο chef!
Ναταλάκι μου στα γυρισματα γινεται της τρελης το πανηγυρι.... (που είναι η Ava οεο με τα πανηγυρια της??????)
Επίσης εχουν συστημα εκγυμνασης ποδιών και οπισθιων (ανεβοκατεβαίνω 2 ορόφους φορτωμένη ίσως και 100 φορές....)
επίσης φροντίζουν και για την σιλουέτα μας (το μεσημεριανό είναι 1,5 σουβλάκι ανά άτομο!!!!!!). Αυτά δε που φτιάχνει ο chef δεν τα προολαβάινεις...... 30 άτομα είναι εκει μέσα όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε!!! την πέφτουν όλοι μαζί στο τραπέζι και γινεται ο χαμος!!!!!
Καλημέρα πρωινή Αγγελικούλα :)
Μεγάλη λαχτάρα τα ατυχήματα! Δόξα το Θεό βγήκε σώος ο σεφ και πήγε και στο γύρισμα του και στο σπίτι του βεβαίως βεβαίως στην οικογένεια του :).
Μου φαίνεται έχεις γίνει βοηθός σεφ κοπελιά;; Μην του γίνεσαι πολύ συνήθεια του σεφ σου γιατί δεν σε βλέπω να ξεκουράζεσαι χιχιχι
Μεγάλη στούκα!!!! :shocked2:Quote:
Originally posted by angel79
καλημερα!!!
πως να μην λαχταρησεις με αυτο??? τα -10 χρονάκια τα χει σίγουρα ο chef!
Όλοι είναι σώοι και αβλαβείς;
πληρώνομαι ευτυχως για αυτο...
είστε ολοι καλά βλεπω μεγάλο τρακάρισμα?
ναι ευτυχως! κανενας δεν επαθε τυποτα... εκτός από το αμαξι το οποίο παει στα σκουπιδια!
Νοιώθω την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας . Επιτέλους φως στον ορίζοντα !!! Δεν ξημέρωσε ακομη , αλλα φαινεται να πήρε να χαραζει ! Ελπίζω να μην ειναι μονο το φεγγαρι και με ξεγελαει
Ό,τι και αν είναι αυτό που σε κάνει να βλέπεις φως και όχι σκοτάδι ή ημίφως, καλώς να έρθει! Εύχομαι τα καλύτερα Ντόρα!Quote:
Originally posted by dora_th
Νοιώθω την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας . Επιτέλους φως στον ορίζοντα !!! Δεν ξημέρωσε ακομη , αλλα φαινεται να πήρε να χαραζει ! Ελπίζω να μην ειναι μονο το φεγγαρι και με ξεγελαει
Σ΄ευχαριστω πολύ Γιώτα μου . Υπέροχη η φωτογραφια !! Κι εψαχνα για να αλλαξω τη φωτο στο εξωφυλλο στο facebook για ν΄αλλαξω τη χειμωνιατικη , και δεν εβρισκα τίποτε που να μου αρεσει . Την αλλαζω τωρα !!
Ιθακοκοριτσό μου όλα θα φτιαξουν....θα δεις!!!!!!