Σε είχα για λιχούδη,αλλά γκρινιαροφέρεις επικίνδυνα!
Printable View
Σε είχα για λιχούδη,αλλά γκρινιαροφέρεις επικίνδυνα!
πες μου τώρα ότι επειδή το είπα εγώ το έκανες, και θα τρελαθώ!
Σώπα!Quote:
Originally posted by monahoiot
...να ονομασία για το τόπικ: Το Στρουμφοχωριό
αχ, αυτή η ταύτιση ώρες ώρες είναι ανησυχητική....
Γιώτα συγχαρητήρια για το 6αράκι σου και καλή επιτυχία στον υπέρηχο. Μ'αρέσει το νέο όνομά μας και αφού δεν παρακολουθούσα τα στρουμφάκια ως παιδί είναι και ευκαιρία να τα μάθω τώρα στα γεράματα!
Εμένα κύρια γιατί με ξεχάσατε είπαμε?Ε?Ε?:sniffle:Quote:
Originally posted by NADINE
Όπως καταλαβαίνετε με έχετε βάλει σε μεγάλους μπελάδες...Εκτός από τα στανταράκια Μακ και Τζίνα,
για τους υπόλοιπους είμαι είτε "ναι μεν αλλά..."είτε ανάμεσα σε δυό ήρωες.Πχ.Πωλίνα:σίγουρα Μάγειρας Στρουμφ αλλά και Μελένιος.
Εμένα με προορίζετε για Μπαμπαστρούμφ,αλλά με έχουν -αδίκως πάντα-χαρακτηρίσει Γκρινιάρη,ενώ ο Μητσοτάκης μέσα μου
δεν αφήνει περιθώρια για άλλλον από Δρακουμέλ(που είμαι και μαγισσούλα,μην ξεχνιόμαστε,αλλά πάλι κι ο Μπαμπαστρούμφ είναι!ουφ!)
Κι εκεί που το κορίτσι μας με τα καυτά σορτς και τα τακούνια το είχα για Στρουμφίτα,διαβάζω την ιστορία της και μου μπαίνει στο μυαλό
ο ξανθός Γλαυκοχαφιές,που είναι κι αυτή μια κούκλα!Πάντως Λιχούδης στο μυαλό μου είναι το Αβουλίνι.Όταν μιλά για φαγητό είναι
σα να παρακολουθούμε κινηματογράφο-δύο ταινίες σεξ.Μήπως θέλετε να διαλέξει η καθεμία τον ήρωά της,ύστερα από το άνωθεν βοήθημα;
Και μια που στρουμφιζόμαστε και πέρασε κι ο Βαλεντίνος κι είναι και απόκριες,γι'αυτήν την εβδομάδα παρελαύνουμε ως γκρουπ"Στρουμφοχωριό"!
Αργείς,χουζούρη,αργείς!Για ελάχιστα λεπτά ωστόσο...Quote:
ΜακΓιώτακι συγχαρητήρια για το εξαράκι!!!!!ʼντε και εις κατώτερα!!!!!!!!!!
Μα ακόμα το διαπραγματευόμαστε εκτός από τα στανταράκια Χαχανούλη,Χουζούρη και πλέον και Λιχούδη.Quote:
Originally posted by giotaki
Εμένα κύρια γιατί με ξεχάσατε είπαμε?Ε?Ε?:sniffle:
Εκτός αν είναι αυτός ο τρόπος σου να διεκδικήσεις τον τίτλο του Γκρινιάρη!
Τι όμορφο συναίσθημα όταν αλλάζουμε δεκάδα! Τις δεκάδες μου τις θυμάμαι μία προς μία!
Προς το παρόν έχω κατσικωθεί σε αυτή του 6, αλλά δεν παραπονιέμαι καθόλου. (Δε θέλω να είμαι ο Γκρινιάρης, μη με ακούς Νονά)... Θα μου πάρει κανα χρόνο να δω το 5 μπροστά, αλλά δεν με πολυενδιαφέρει είναι η αλήθεια.. Τι 62 τι 60 τι 58, σε αυτά τα κιλά θέλω να παραμείνω. Ως τότε, όμως, έχουμε δρόμο και, ως Λιχούδης, τον σαμποτάρω με όποιον τρόπο μπορώ!
Γιώτα μου, εντάξει σήμερα στο σχολείο ή σε δουλεύανε τα παιδιά λόγω χασμουρητού; Καλά θα κάνεις να πας στο γιατρό το συντομότερο. Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι, χωρίς να είμαι αρρωστομανής, είμαι συνέχεια αγκαλιά με τους γιατρούς, όταν βλέπω κάτι διαφορετικό στον οργανισμό μου.
Quote:
Αργείς,χουζούρη,αργείς!Για ελάχιστα λεπτά ωστόσο...Quote:
Αβα πάλι δεν έχετε νερό!!!!!Τι μου θύμησες τώρα!!!!!!!!!!Καλό κουράγιο!!!!!!!!!!
Σήμερα είναι η μέρα ",9 "!Συγχαρητήρια Πωλίνα και Μακ μας!Σύντομη αλλαγή δεκάδας και στις υπόλοιπες αιθέριες πλυσέ υπάρξεις!
Στο ανελέητο φως της ημέρας και όχι στο τόσο βολικό ημίφως φαίνονται όλα! Ένα αμυγδαλάκι, ένα ίχνος ποπ κορν και ένα ψήγμα σοκολάτας στο χαλί του σαλονιού! Δύο ψίχουλα από κέικ και ένα ίχνος πατατακίου στο κρεβάτι μου. Μην τολμήσετε να μου πάρετε τον τίτλο του Λιχούδη! :lol:
δεν ξέρω νονά!!!!!τουλάχιστον βαφτισεμε για να σταματήσω να γκρινιάζω!!!!!Ε?Ε?Ε?:starhit:Quote:
Μα ακόμα το διαπραγματευόμαστε εκτός από τα στανταράκια Χαχανούλη,Χουζούρη και πλέον και Λιχούδη.Quote:
Originally posted by giotaki
Εμένα κύρια γιατί με ξεχάσατε είπαμε?Ε?Ε?:sniffle:
Εκτός αν είναι αυτός ο τρόπος σου να διεκδικήσεις τον τίτλο του Γκρινιάρη!