Βγάλε το πρέπει από τη ζωή σου. Θέλεις να γίνεις καλά, όχι πρέπει. Θέλεις!
Printable View
Ότι δεν ξέρω τι να κάνω, νιώθω να χειροτερεύω...
Κρίμα είναι να εγκλωβίζεται ο άνθρωπος από την στεναχώρια και την θλίψη του γιατί χάνει όμορφες στιγμές της ζωής!
Σκέφτομαι ότι μέχρι το απόγευμα, δύο είναι τα ενδεχόμενα: απόλυση ή παραίτηση.
Νιώθω τόσο έντονη την κούραση πια, που θέλω να εξαφανιστώ για καμμια βδομάδα, και να μη με αναζητήσει κανείς.
Μακάρι η λύση στο πρόβλημά μου να είναι το κουράγιο και η διαλλακτικότητα.
Αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη γι'αυτό.
Πάλι προσπάθεια θα θέλει κι εγώ νιώθω κούραση.
Για κάθε συναίσθημα π.χ. στεναχώρια.. προηγείται μια σκέψη.. μόνο που την όποια σκέψη μας μπορούμε εμείς να την ελέγχουμε,
να την εκλογικεύουμε ή να μην της επιτρέπουμε καν να εισβάλλει στο μυαλό μας, γιατί συνήθως είναι ανασφάλεια, που πηγάζει
απ' το παρελθόν και καμιά σχέση δεν έχει με το τι θα επιλέξουμε εμείς να κάνουμε με το παρόν και το μέλλον μας και τι θ' αλλάξουμε
δηλ. όσο μπορούμε για να ξεφύγουμε σιγά-σιγά απ' την δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε! Από εμπειρία στο λέω γιατί κι εγώ
το εφαρμόζω καθημερινά! Βέβαια, χρησιμοποιώ και μια τεχνική πολύ εγγυημένη στο να νιώθω όσο γίνεται καλύτερα..
Άντε θα την πω την τεχνική αν και ξέρω ότι δεν είναι ό,τι το καλύτερο να ειπωθεί εδώ μέσα.. και προσευχή λοιπόν
Σκέφτομαι πως θα με παιδέψει το LibreOffice.
Τα τελευταία 10+ χρόνια και μέχρι πρίν από λίγο τρέχαμε σε MS office και είχα συνηθίσει.
(Τουλάχιστον ξεφύγαμε από την βρωμο-MS ...χεχε!)
Πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται πράγματα που δεν θα έπρεπε! :(