Να το πω αύριο στους γονείς μου ότι κέρδισα επάξια τον τίτλο του Λιχούδη στο Στρουμφοχωριό; Χαρές που θα κάνουν... :lol: Θα πουν κι εκεί, μωρέ, ξεχώρισε η λαιμαργία σου;
Printable View
Να το πω αύριο στους γονείς μου ότι κέρδισα επάξια τον τίτλο του Λιχούδη στο Στρουμφοχωριό; Χαρές που θα κάνουν... :lol: Θα πουν κι εκεί, μωρέ, ξεχώρισε η λαιμαργία σου;
Ζήλεψα γι'αυτό νά'μαι κι εγώ!
Να το μωλέ, να το το γελαστό μας στρουμφάκι! Καλώς το!
άντε.Γκρινιάρα,κατοχυρώθηκ ες!Quote:
Originally posted by giotaki
δεν ξέρω νονά!!!!!τουλάχιστον βαφτισεμε για να σταματήσω να γκρινιάζω!!!!!Ε?Ε?Ε?:starhit:
Ο Τήρης λέει πως ακόμα κι ο Δρακουμέλ λίγος μου πέφτει! :(
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πες στον Τήρη λίγα λόγια, μην έρθω από κει να τον κανονίσω! :lol:
Ναταλία μπορείς να είσαι και ο γάτος του Δρακουμέλ, ο ψιψινέλ όπου θα έχεις και κοφτερά νυχάκια και θα βγάζεις και κανένα Τηροματάκι!:lol:
Έτοιμο το κέικ! Μόλις το ξεφούρνισα. Ας μου πουν οι μαγείρισσες, είναι καλό που φούσκωσε τόσο; Να δω πώς θα το κλείσω στο κουτί! Αν συνεχιστεί αυτό με το νερό, θα το κρατάω στα χέρια μου. Έχω πονηρό σκοπό.. Θα μοσχοβολάει αυτό και θα καλύπτει την απλυσιά μου! ;)
Αβα δεν σε πετυχαίνουμε πουθενά, δε φουσκώνει το κέικ - γιατί δε φούσκωσε, φουσκώνει το κέικ - γιατί φούσκωσε!!!!
Έχω αγωνία, Τζίνα μου... Θέλω να αρέσει, εκεί που το πάω.
Αν δεν αρέσει, κανένα πρόβλημα! Θα το φάω μόνη μου!
Το πρόβλημα είναι όταν δε φουσκώνει γιατί είναι σα ζυμάρι, αν έχει φουσκώσει έστω και πολύ δεν πειράζει, θα είναι ακόμα πιο αφράτο. Μην ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες για να το φας κι αυτό μόνη σου!! Τ'ακούς λιχούδη; Σε καταλάβαμε, δε μας ξεγελάς πια!:lol:
Νονά ευχαριστώ !!!!!!!!!!Είσαι μια σχετη γλυκά.!!!!!:love::love::love::love:
Θα το πάω σκέτο, χωρίς φρου φρου και αρώματα.. Εκεί, ας το πασπαλίσουν με άχνη, ας το γλασάρουν, ας το κάνουν ό,τι θέλουν, μόνο μη το πετάξουν! Θα μου ραγίσουν την καρδιά! Η μαμά του παρεακίου, που δοκίμασε κέικ από τα χεράκια μου, είπε: Για πρώτη φορά είναι πολύ καλό. Πες της να μη βάζει μέσα ξύσμα και νιφάδες σοκολάτας, γιατί τα πολλά υλικά το σκληραίνουν. Πάντως είναι καλύτερο από τις δικές μου πρώτες προσπάθειες.
Δεν την άκουσα και έβαλα τα γνωστά και τόσο αγαπητά μου υλικά, ξύσμα και χυμό πορτοκαλιού και νιφάδες σοκολάτας και βανίλια, γι' αυτό και μοσχομυρίζει και μου φαίνεται και αφράτο.
Ψιτ! Να σας πω ένα μυστικό; Αλλά ας μείνει μεταξύ μας.. Έχω δοκιμάσει δικό της κέικ και το δικό μου μου φαίνεται πολύ πιο γευστικό.. Στο παρεάκι δεν είπα τίποτα, το μόνο που είπα είναι ότι είναι πολύ καλή, αυτή, η έμπειρη νοικοκυρά, που δε με ξεφωνίζει..
ʼβα περί ορέξεως.....Αν σου αρέσει εσένα έτσι να το φτιάχνεις.