Καλημέροκαλησπέρες στα θαυματουργά μου πλάσματα,αποτριχωμένα και μη!
Καλώς την Άντα μας,καλώς την για πάντα!Σε βλέπω στο φμπ κι όντως δείχνεις ξαναγεννημένη!
Όσοι ζείτε Αθήνα,που είστε οι περισσότεροι,κακώς δεν οργανώνετε συναντήσεις πού και πού.
Εγώ δυστυχώς έρχομαι σπάνια κι ο χρόνος μου είναι ελάχιστος...ειδικά στην μ.Μ.(μετά Μακ)εποχή,
που τα ξεπαρταλιάσματα πάνω κάτω,οι ανά τρεις ώρες συναντήσεις μέχρι τελικής πτώσης
και τα συναφή μας άφησαν χρόνους.Πάντως δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνη μας τη συνάντηση στο Θησείο!
Μπετ,άντε,σαν πολύ δε βολεύτηκες στα λημέρια τα παλιά;Πάρε τον ανήφορο,να παίρνουμε σειρά κι εμείς!
Στα δικά μου τώρα...Ξεκίνησε η νέα σχολή.Είναι πολύ συγκινητικό μετά από τόσα πολλά χρόνια να βρίσκομαι
επιτέλους στα σωστά έδρανα!Την πρώτη μέρα βούρκωσα μέσα στην αίθουσα όταν κάποιος καθηγητής είπε
πως αφού είναι ιδιωτικό το κολλέγιο σπουδάζουμε την επιστήμη της επιλογής μας,οπότε το αυξημένο μας
ενδιαφέρον θα μπλα μπλα μπλα...Ακόμα βέβαια είμαι σε τζετ λαγκ Νομικής και γενικότερα Ελληνικού
εκπαιδευτικού συστήματος,αλλά θα συντονιστώ σιγά σιγά και στο Βρετανικό,πού θα μου πάει!Όλα καλά εκεί!
Κάτι τελευταίες αναποδιές καθυστερούν τη μετακόμιση του Τηρακίου εδώ σπίτι μου,αλλά πλέον ο χρόνος
μετρά αντίστροφα.Άδειασα συρτάρια,ραφάκι στο μπάνιο κι ένα σωρό κρεμάστρες αναμένουν να ντυθούν
τα δικά του ρούχα.Έχω μια γλυκαπαντοχή,όσο κι αν φτερουγίζει και μια πνοή αμφιβολίας μέσα μου...
Πάνε έξι χρόνια ακριβώς που ζω μόνη μου.Ξέρω πως καμία σχέση δε θα έχει αυτή η συμβίωση με την προηγούμενη
(μόλις ελευθερώνεται αναστεναγμός ανακουφιστικός...τι σου είναι το υποσυνείδητο ε;).Για να δούμε τι θα δούμε!
Ως προς τα της έλξης που ασκώ στη γη,έχω κάμποσες εβδομάδες να το τσεκάρω.Δεν το χρειάζομαι καθόλου
τώρα αυτό.Προβληματίζομαι πάλι κατά πόσο έπρεπε να είχα κάνει πέρισυ τις εξετάσεις του Ρίο,να κυλά ο χρόνος
της αναμονής...πως κάπου τώρα ίσως να τελείωνε το βάσανο αυτό...μετά σκέφτομαι την υπέροχη μέθοδο
με τις τριάδες και τα τρίωρα του φίλου μου,μετά το χρόνο που θα πρέπει να περάσει...μετρώ την αντοχή μου..,
Μια τραμπάλα σκέψεων και συναισθημάτων για άλλη μια φορά στο προσκήνιο.Νομίζω σιγά σιγά θα κατασταλάξω
να συγκεντρωθώ σε ένα πράγμα γιατί έχω την τάση,είναι αλήθεια,να μπαλατζάρω σε διλήμματα και να σκορπίζομαι...
Ίσως γι'αυτό με πονά τελευταία η μέση.Συμβολίζει το πόσο χωρισμένη είμαι στα δύο για κάμποσα σημαντικά μου θέματα.
Σας φιλώ με το χάδι της φωνής του Μάλαμα και μιας κιθάρας που γδέρνει εσώτερες χορδές...
Να μου είστε καλά πάντα τόσο σε υγεία όσο και σε διάθεση και να μου σας προσέχετε!
--->ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ : ΤΟ ΘΑΥΜΑ
Κι αν χαμηλά πετάμε
και με μισά φτερά
αντέχουμε ακόμα
κι αυτό είναι που μετρά
Ρίξε άνθος αγγέλου
στου έρωτα τις ρωγμές
το θαύμα είναι να ζεις,
καρδιά μου,
όλες σου τις στιγμές