Σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω κάτι σημαντικό αλλά νομίζω ότι μπορώ να μου επιτρέψω να μην το κάνω σήμερα που δεν νιώθω καλά...
Printable View
Σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω κάτι σημαντικό αλλά νομίζω ότι μπορώ να μου επιτρέψω να μην το κάνω σήμερα που δεν νιώθω καλά...
Σκέφτομαι ότι αν και δοκίμασα σχεδόν τα πάντα, ακόμη δεν έχω χαλαρώσει αρκετά για να κοιμηθώ...ουφ...
Κυκνε, μην το σκεφτεσαι. Κι αν δεν κοιμηθεις την ωρα που θες ή που πρεπει, τι εγινε;
Αν το πρωι δουλευεις, θα τη βγαλεις τη μερα, μην το σκεφτεσαι αυτο. Κανεις δεν επαθε τιποτα επειδη πηγε για δουλεια με λιγες ωρες υπνου..
Μην κανεις αγχωτικες σκεψεις, γιατι η μια φερνει την αλλη και μετα δεν συμμαζεύονται οι άτιμες. Ας κοιμηθεις ο,τι ωρα και να 'ναι...Τιποτα κακο δεν θα συμβει...
φφφφφφ ολα περνουν τον κατηφορο... ενω εχω υπεροχη οικογενεια πηρα το πτυχιο μου δουλευω... αλλα στα προσωπικααα
Επειδη εισαι ξεκουραστη τοτε, γι αυτο δεν μπορεις να κοιμηθεις..Θέλω να πω, δωσε μια πιο λογικη εξηγηση σε αυτο που συμβαινει..
Προσπαθησε να χαλαρωσεις ουτως ή αλλως βρε Κυκνε...Και μετα θα σε παρει ο υπνος.Οχι το αναποδο...
Να μην ξαναγράψω τίποτα πια εδώ...
Σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή και να αλλάξω παραστάσεις... Θέλω να φύγω, να ταξιδέψω κάπου! Να κάνω κάτι διαφορετικό...
σκεφτομαι οτι οποιος παρακολουθει τις IP εδω μεσα, πρεπει να ειναι ετοιμος να φωναξει εξορκιστη...
Ναι ειδικα στη φαση που βγαζει την μασελα και εχει τυλιγμενο το στηθος της με επιδεσμο εκει οντως ειναι λιγο καπως
Σκεφτομαι ότι κάτι πρέπει να κάνω για να συνέλθω απ' αυτή την εξάντληση, δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι...
Καλύτερα να ξαπλώσω τώρα που είναι μέρα και δε φοβάμαι τόσο...