καλή επιτυχία χουζουρη!!!!!!!!!!:thumbup:Quote:
Originally posted by monahoiot
κοντεύω να κατουρηθώ από τα νερά για τον υπέρηχο, φεύγω τώρα να πάω να τον κάνω και τα νεότερα αργότερα, μάκια
Printable View
καλή επιτυχία χουζουρη!!!!!!!!!!:thumbup:Quote:
Originally posted by monahoiot
κοντεύω να κατουρηθώ από τα νερά για τον υπέρηχο, φεύγω τώρα να πάω να τον κάνω και τα νεότερα αργότερα, μάκια
Αααχ, άλλος άνθρωπος! Βαρέθηκα τα πορτοκάλια, τις σοκολάτες, τα μωρουδιακά αφρόλουτρα, τις ντελικάτες και θηλυκές μυρωδιές.. Πλύθηκα με ένα αφρόλουτρο που είχε ξεχάσει ο πρώην. Ευωδιά! Μύρισε το σπίτι αντρίλα!
Ναταλία, πρόσεξε, σου εφιστώ την προσοχή! Αβίζεις επικίνδυνα!
Κάποιος πρέπει να κάνει και τον Ντορεμί εδώ μέσα,τι να κάνω ο δόλιος;
ʼβα μήπως έχει χαλάσει το αφρόλουτρο; Πόσο παλιός είναι ο πρώην που το ξέχασε;:lol::lol::lol:
Κακό παιδί! Με τον καλό το λόγο! :spin: Από το Σεπτέμβριο είναι, μαρή!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ʼβα μήπως έχει χαλάσει το αφρόλουτρο; Πόσο παλιός είναι ο πρώην που το ξέχασε;:lol::lol::lol:
Ντορεμί δεν είναι ο κακοφωνίξ; Και αυτό θα μπορούσα να το κάνω.. Θέλεις αποδείξεις; :wink2:Quote:
Originally posted by NADINE
Κάποιος πρέπει να κάνει και τον Ντορεμί εδώ μέσα,τι να κάνω ο δόλιος;
http://www.youtube.com/watch?v=ZgnvKA9FCec
Και σε μοντέρνα εκτέλεση, παρακαλώ!
Μα τον είχα επιλαχόντα για σένα με αυτά,που μας βάζεις,αλλά ο Λιχούδης τον έφαγε κι αυτόν!
Να'ταν κι άλλος! ʼλλος;;
Ουφ έχω κουραστεί με την περίπτωση σας!
Μπαίνω ησυχίααααα, βγαίνω και γίνεται της μουρλής, γεμίιιιιιζουν οι σελίδες και δεν προφταίνω να διαβάσω!!!
:crazy:
Ήσυχα, Hefty, μη φωνάξω την Ψιψινέλ, να σε δαγκώσει! :lol:
Eli μου έχεις κι εσύ τα δίκια σου!
Κορίτσια, είμαστε πολύ σίγουρες ότι τα Στρουμφάκια απευθύνονται σε παιδάκια;
http://www.youtube.com/watch?v=Qmo2evYgCTY
Εγώ είμαι ξενέρωτα συντηρητική ή μήπως τα παιδάκια έχουν αλλάξει από τότε που τα θυμάμαι και ξέρουν περισσότερα από όσα νομίζω και ίσως και αυτά που δεν θα έπρεπε;
Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχα,καλά μου στρουμφάκια!Εγώ έχω στη κατοχή μου το μενταγιόν του Πλούτωνα και όχι ο κακός ο Τήρης!
Καλέ κορίτσια, κάτι το αξημέρωτο που σηκώθηκα, κάτι με το στρουμφοχωριό ξέχασα σήμερα να σας πω το σπουδαιότερο! Το διπλανό διαμέρισμα από μένα, (όχι αυτό που κάηκε το άλλο διπλανό) ξέρω ότι το έχει κάποιος που έρχεται σπάνια, τον χαιρετάω κιόλας όταν τον δω, είναι και γλυκούλης! Χθες το βράδυ λοιπόν φαίνεται ότι ο γλυκούλης έφερε κάποια γλυκούλα και λαλαγγωνόντουσαν γιατί άκουγα τα επιφωνήματα!!! Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη αλλά χαμήλωσα την τηλεόραση, έστησα αυτί και έτσι σιγουρεύτηκα. Το μεγάλο γέλιο όμως είναι ότι όσο τους άκουγα μου ήρθε στο μυαλό η φάση που συζητούσαμε στη Γιώτα με το κάθισμα στην τουαλέτα και τους ήχους που ακούγονται στο φωταγωγό και μοιάζουν κάπως, αν θυμάστε, και άρχισα να σκέφτομαι το κάθομαι, κάθομαι, κάθομαι, κάθομαι, έκατσα!:lol::lol: