Ξεχνιούνται αυτά,Χαχανούλη μου;:roll:
Printable View
Ξεχνιούνται αυτά,Χαχανούλη μου;:roll:
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι λατρεύω :love: το καινούριο όνομα μας Στρουμφοχωριόοοοοοο γιούπι!!!
Μπαρμπαστρουμφ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με την σκέψη σου να με βαπτίσεις hefty μιας και μπορεί να ζουμπανίζω αλλά δεν έχω φτάσει σε σημείο να είμαι και τρελό κορμί...άσε που δεν έχω και τατουάζ. Πιστεύω ότι στον χαρακτήρα μου ο Ξεφτέρης μου ταιριάζει πιο πολύ μιας και είμαι μηχανικός στο επάγγελμα και μου αρέσει να φτιάχνω πράγματα με τα χεράκια μου! Είμαι το παιδί του ΙΚΕΑ ένα πράμα δώσε μου έπιπλο να σου το συναρμολογήσω ;). Γενικώς αγαπώ τα μαστορέματα, έχω και εργαλειοθήκη :lol:! Οπότε σε παρακαλώ να το ξανασκεφτείς ;)
ʼντε πάλι, Χαχανούλη, το γλέντησες χθες!
Αυτό, μου συνέβαινε κάθε, μα κάθε μέρα τα πρώτα φοιτητικά μου χρόνια. Μάλιστα είχαμε και τη γνωστή "συνομιλία" ή μάλλον ρητορική ερώτηση: Τι σου κάνω; Τι σου κάνω; Τι σου κάνω; Καλά, ο γελοίος τόσα χρόνια δεν ήξερε τι της έκανε; :lol:
Λιχούδη άλλοι το γλέντησαν χθες, εγώ βρήκα άλλον έναν λόγο για να συνεχίσω να γελάω!!
Επειδή είσαι ο Χαχανούλης, γι' αυτό γελούσες! Εμένα μου είχαν σπάσει τα νεύρα, κάθε μέρα, την ίδια ώρα (ξημερώματα), στο ίδιο μοτίβο! Ιδίως το καλοκαίρι ήταν σα να τους είχα δίπλα μου. Ούτε να διαβάσω για την εξεταστική, ούτε να συγκεντρωθώ, τίποτα!
Είχα, όμως, μία καλή δικαιολογία όταν τα γ$%#^σα στην εξεταστική.. Δεν έφταιγα εγώ, οι διπλανοί και το προγραμματάκι τους! :lol:
Τώρα ψήνω για να φάω 3 τυροπιτάκια που τα έφτιαξα με τα χεράκια της χρυσής ζύμης! :lol: Μα τι σπατάλη να καίει ολόκληρος φούρνος για 3 τυροπιτάκια, μήπως να πάρω μία ηλεκτρική στρουμφοκουζίνα;:lol:
ʼστα ʼβα μου τα φοιτητικά χρόνια ήταν ανεπανάληπτα με το θέμα σεξ :lol: πολλές κωμικές καταστάσεις! Θυμάμαι με τον τότε γκόμενό μου είχαμε μία μέρα δώσει ρεσιτάλ στην γειτονιά, άθελα μας βέβαια, και οι από κάτω μας μάλλον κουράστηκαν να μας ακούν και αρχίσανε να μας πετάνε κρεμμύδια στην μπαλκονόπορτά μας! :lol:
Όταν βγήκα έξω μάζεψα τρία κρεμμύδια! :lol:
Α, Eli μου, ωραίο κόλπο.. Ιδίως τώρα, στις εποχές που βρισκόμαστε! Και διασκεδάζεις και εξοικονομείς χρήματα και καβαντζάρεις και τα οπωρολαχανικά σου! :lol:
Μόλις βρω τον άξιο τον άντρα, θα τον βάλω να "δουλεύει" υπερωρίες! Πώς θα τρώμε την περίφημη χορτόσουπα, που έχει μέσα ένα σωρό λαχανικά; Πρέπει να δουλέψει κι αυτός! No honey, no money!
Eli με μία ντοματούλα, λίγο αγγουράκι και τα κρεμμύδια μια χαρά σαλάτα έφτιαξες!
Αυτό είχαμε σκεφτεί και εμείς και γελούσαμε, ότι αν μας πετούσαν και καμιά ντοματούλα και κάνα αγγουράκι θα την είχαμε φτιάξει την σαλάτα μας!:lol: :lol: :lol: :lol:
Απέναντι από το μπαλκόνι μου στα 3 μέτρα έχω τοίχο, είναι ένα πολυόροφο γκαράζ. Από τη μία είναι καλό γιατί κυκλοφορώ όπως θέλω χωρίς να χρειάζεται να τραβάω τις κουρτίνες για να μη με δουν, από την άλλη όμως έχει αντίλαλο, χτυπάει ο ήχος στον τοίχο και γυρίζει πίσω. Οπότε το καλοκαίρι ακούγονται τα πάντα. Έχω λοιπόν το νου μου πάντα να κλείνω την μπαλκονόπορτα για να μη φάω κι εγώ τίποτα κρεμμύδια!
Αααχ έχω καταστρουμφιστεί με τον τίτλο μας πετάω από την στρουμφοχαρά μου! :lol:
Κι εμένα μ'αρέσει πολύ. Εν τω μεταξύ όταν το άλλαξε η Ναταλία δεν είπε τίποτα. Κι όπως είμαι στο love is in the air πάω σε άλλο τόπικ και μετά πατάω τα σημερινά μηνύματα και παθαίνω σοκ, με την καλή έννοια χιχιχι. Εψαχνα να βρω τον οίκο μας και δεν τον έβρισκα. Μόλις είδα βέβαια το στρουμφοχωριό κατάλαβα.
Έβαλα κι εγώ να γίνονται τέσσερις πατατούλες στη χύτρα. Έριξα και βούτυρο και θα μοσχοβολήσουν! Θα τις κάνω πουρέ και θα τις φάω, γιατί πεθαίνω της πείνας και δεν αντέχω να περιμένω. Μόλις τις φάω και στανιάρω, θα δω αν θα φάω το βράδυ κανένα πιτόγυρο.. Αποθηκεύω, όπως καταλαβαίνετε, γιατί από αύριο με περιμένει η Πείνα!
ʼβα στην Πειναλόγκα θα πας για το τριήμερο; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: