Δεν έχεις άδικο...Φεύγουν και οι τοξίνες έτσι...:))
Συναυλία? Να δω το πρόγραμμά μου και να σου πώ...:Ρ
Printable View
Σκεφτομαι ποιος βαραει νυχτερινο σημερα .... Ειμαι κομματια και εχω να παω και στο ΙΚΑ το πρωι..... ΕΛΕΟΡ......
σκέφτομαι πόσο μου τη βαράνε στα νεύρα όλοι αυτοί οι βρωμόγεροι και οι βρωμόγριες, που πήζουν τα τρολεϋ πρωί - πρωί (που στην ευχή πάνε τελοσπάντων??), αναγκαστικά τους λυπάσαι και τους προσφέρεις τη θέση σου, σε κοιτούν λοξά και δε λένε ούτε ένα ευχαριστώ!
Για κουτουλιά κατευθείαν ένα πράγμα..
Πρωινα ερωτικά meetings βρε...παιρνουν τον καφέ τους και μιλάνε για την χοληστερινη τους (ποσο κακες είμαστε!!!!)
χαχαχαχαχαχα....τα καημενα τα παππουδια....
να χαμογελουσαν ομως και λιγο...και να λεγαν και κανενα ευχαριστω σε αυτον που δινει την θεση του..καλα θα ταν...:)
τώρα θυμήθηκα τη γιαγιάκα μου τη βοιντ...πηγαίναμε στο χωριό (κλασικά) το πάσχα, μας έστελνε καταναγκαστικά σχεδόν να κοινωνήσουμε το Μ. Σάββατο και μόλις γυρνούσαμε από την εκκλησία πάντα βρίσκαμε χαμομηλάκι και τηγανόψωμα..τι ωραίες εποχές :-)
Οταν υπηρέτησα τη μαμά πατρίδα πριν πολλά χρόνια, έπαιρνα το λεωφορείο στις 5:30 το πρωί για να πάω στο στρατόπεδο. Πήγαινα πάντα όρθιος, επειδή τα παππούδια είχαν πιάσει όλες τις θέσεις. Από τότε αναρωτιέμαι, τι κάνουν και που πάνε αχάραγα...