ξερω ξερω κ εγω εχω χρονια να κανω μπανιο ανετα...5 τουλαχιστον....
τον Αυγουστο θα'σαι μια θεα ειμαι σιγουρη..εχεις σταθερη κ συνεχη απωλεια!!!
Printable View
ξερω ξερω κ εγω εχω χρονια να κανω μπανιο ανετα...5 τουλαχιστον....
τον Αυγουστο θα'σαι μια θεα ειμαι σιγουρη..εχεις σταθερη κ συνεχη απωλεια!!!
samantha σίγουρα θα τα χεις χάσει αν το χεις βάλει στόχο! Έχεις ακόμα μπροστά σου σχεδόν 2 μήνες! Υπολόγισε το μήνα 5 κιλά. Και να μη χάσεις 10 κιλά και να χάσεις 7 πάλι αξιέπαινο είναι!Η διαφορά θα φανεί στα καινούρια ρούχα που θα αγοράσεις!! Καλή επιτυχία!Quote:
Originally posted by samantha
πολυ χαιρομαι που εχουμε κ μανουλες εδω μεσα..κ τωρα που το θυμηθηκα:ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ????? :Ρ
anyway,Deb μου εισαι οντως μεσα στο στοχο σου κ ειναι πολυ ελπιδοφορο!!! εγω εχω στοχο μεχρι τα γενεθλια μου (25/6) να'χω φτασει 58-60...χλωμο το βλεπω αλλα οσο ζω ελπιζω!!!
νεωτερα την Παρασκευη....
φιλιαααααα
p.s mpempa δεν ειδα το Post σου πριν...συγχαρητηρια για την απωλεια...2 κιλα σε μια εδβομαδα ειναι κατι περισσοτερο απο καλα!!!! συνεχισε ετσι... :)
Deb, Τι 80 τι 81 στο κάτω κάτω! Μέσα στο στόχο σου είσαι. ʼντε και κορμάρες τον Αύγουστο θα είμαστε όλες μας αν δεν το βάλουμε κάτω!Quote:
Originally posted by Deb
Κοριτσια να σας ζήσουν τα νινακια σας.:-) :-) :-)
Είχα βάλει ένα στόχο το Μαιο να ξεκινήσω στα 80 κιλα και νομιζω θα είμαι μεσα στο στοχο μου.
Αχ τι ωραία μπανάκια στη θάλασσα και ΟΧΙ ΠΙΑ σε ερημικές παραλίες!! τραλαλα τραλαλο!
σ'ευχαριστω πολυ dominique! καλη επιτυχια και σε σενα..Quote:
Originally posted by dominique
DX87 καλωσόρισες στην παρέα μας σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά με την καινούργια αρχή και αυτή η φορά να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς
και σε ολες μας φυσικα..
ας πω και εγω ως καινουργιο μελος που σμρ ξεκιναει διαιτα..ελπιζω να κρατησεις αυτην την φορα!τωρινο βαρος:68 και στοχος τα 56!ειμαι κοντουλα και μικρουλα για αυτο...ραντεβου την επομενη πεμπτη!
Κοριτσια να σας ζησουν και εσας τα μωρακια σας και οσες θελουν να αποκτησουν συντομα!Δεν ειναι ευκολο πραγμα η αποφαση να φερεις στον κοσμο ενα παιδι απο παρα πολλες αποψεις.Εμενα η ζωη μου εχει αλλαξει ριζικα,εκει που ημουν πολυ δραστηρια,ελευθερη και ειχα μονο τον εαυτο μου να σκεφτω τωρα εχω μια οικογενεια που εξαρταται κυριως απο εμενα.Βεβαια ηταν ολα απορροια πολυ συνειδητης αποφασης και ευχαριστω το θεο που μου τα χαρισε,αλλα ξερω πως τωρα θα πρεπει να σκεφτομαι διπλα πριν κανω κατι και αν θελω να διατηρησω τον εαυτο μου ομορφο και λεπτο η προσπαθεια θα ειναι δυσκολοτερη.Θαυμαζω τις κοπελες που με καποια περιττα κιλα νιωθουν ανετα και δεν πτοουνται,εγω ανηκω στην κατηγορια των γυναικων που οταν παχαινουν,παχαινουν ατσουμπαλα και ακομη και 10 μονο περιττα κιλα με κανουν να νιωθω ασχημα.Οταν παιρνω λιγα κιλα νιωθω εξω απο τα νερα μου,αποσυντονιζομαι καπως και δεν με αντεχω.Δεν ξερω ποσο φυσιολογικο ειναι αυτο,αλλα παντα ετσι λειτουργουσα.Οταν επανερχομουν ηταν σα να εμπαινα και παλι στο σωμα μου και τοτε ενιωθα πιο δυνατη.Καλη απωλεια κιλων σε ολες μας λοιπον με ηρεμια και χαμογελο και υπομονη πανω απ ολα χωρις ακροτητες και αγχος..
κοριτσάρες δεν εχασα τιποτα την προηγούμενη εβδομαδα, συν οτι επαθα τενοντιτιδα στο ποδι απο την ορθοστασια και θα χαπακωθω. ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ρε γαμωτο μου πανε τελευταια :(
έχω να πω το παρακάτω...
άκογα πολλές φορες φίλες μου στο παρελθόν, που ήταν πολύ αδύνατες (βλέπε 55 κιλα και λιγότερα), που έφταναν 3-4 κιλά παραπάνω και γκρίνιαζαν πως έχουν παχύνει, πώς θα τα χάσουν κλπ...
εκείνη την περίοδο, δεν ήμουν σε φάση να ασχοληθώ με τον εαυτό μου, ήμουν αρκετα κιλά αλλά ακολουθούσα τη λογική "σε όποιον αρέσω"...!
πλέον, αφού έχω περάσει στη φάση παχουλή (95κ), αδύνατη (55κ), και σήμερα πλέον 88κ, κατάλαβα το λόγο που και τα 3 κιλά τα έβλεπαν βουνό!
Ο καθένας έχει όντως δίκιο στο πως αισθάνεται με το σώμα του και πραγματικά μετανιώνω για τα λάθος σχόλια που έκανα τον καιρό εκείνο....
:)
Karamela μου ηρεμησε!!!Πρωτα απ'ολα περαστικουλια κ συνεχιζεις κανονικα...πηγες μια εβδομαδα πισω δεν εγινε κ τπτ...Μην πτοεισαι!!!! ;)Quote:
Originally posted by karamela
κοριτσάρες δεν εχασα τιποτα την προηγούμενη εβδομαδα, συν οτι επαθα τενοντιτιδα στο ποδι απο την ορθοστασια και θα χαπακωθω. ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ρε γαμωτο μου πανε τελευταια :(
mtsek85 συμφωνω μαζι σου απολυτα οτι ο καθενας εχει τα δικα του στανταρ για τα κιλα.Ομως επειδη μερικα πραγματα ειναι αντικειμενικα θελει λιγο προσοχη πριν ανοιξει καποιος το στομα του.Εγω οταν ημουν πολυ μικρη βλεπε 18,19 γκρινιαζα μπροστα σε μια φιλη μου με παρα πολλα κιλα οτι παχυνα επειδη ειχα παρει 4 κιλα και πηγα 60 και πρεπει να κανω διαιτα και δε μου κανει το τζιν μου και πως φουσκωσα ετσι,κτλ,κτλ.Εγω τοτε το πιστευα αυτο που ελεγα και δεν ειχα καμια προθεση να προσβαλλω την κοπελα.Ομως αυτο εκανα και αργοτερα οταν επηξε το ρημαδι το μυαλο καταλαβα πως καμια φορα εστιαζουμε τοσο πολυ στον εαυτο μας που κανουμε πραγματα που πληγωνουν ανθρωπους...Ειναι λιγο προκλητικο να γκρινιαζει μια κοπελα 55 κιλων σε μια 95,οπως και να το κανουμε,ας το πει μια φορα και τελος,αλλα οχι με γκρινια,γιατι δε φταιει σε τιποτα ο αλλος να εχει και το προβλημα του,να εχει και την καθε αντικειμενικα αδυνατη να του σπαει τα νευρα..
Εμ αυτο ειναι το θεμα ακριβως.Ημουν ετοιμη να γράψω ακριβως τα ιδια.Μια ζωή όσες φιλες και γνωστές είχα και ήταν πιο αδυνατες (αλλα με διαφορά πιο αδύνατες) ολο παραπονιόντουσαν.Κι οποτε τολμούσα εγω να παραπονεθώ μου έλεγαν μπροστα μου οτι ειμαι μια χαρά και να μη λέω βλακείες και απο πίσω με λεγανε η χοντρη με τα κομπλεξ.Λίγοι τρόποι δε βλάπτουν.Δεν περιμένω απο κανεναν πλεον να μην αρχίσει τα θαψίματα πισω απο την πλάτη μου αλλα στην τελική μη με κοροιδεύεις και μεσα στα μουτρα μου λεγοντας μου εμενα οτι ειμαι μια χαρα και οτι εσυ εχεισ παχύνει 2, 0003 κιλα!Ελεος δηλαδη. :PQuote:
Originally posted by Μαριαννα
mtsek85 συμφωνω μαζι σου απολυτα οτι ο καθενας εχει τα δικα του στανταρ για τα κιλα.Ομως επειδη μερικα πραγματα ειναι αντικειμενικα θελει λιγο προσοχη πριν ανοιξει καποιος το στομα του.Εγω οταν ημουν πολυ μικρη βλεπε 18,19 γκρινιαζα μπροστα σε μια φιλη μου με παρα πολλα κιλα οτι παχυνα επειδη ειχα παρει 4 κιλα και πηγα 60 και πρεπει να κανω διαιτα και δε μου κανει το τζιν μου και πως φουσκωσα ετσι,κτλ,κτλ.Εγω τοτε το πιστευα αυτο που ελεγα και δεν ειχα καμια προθεση να προσβαλλω την κοπελα.Ομως αυτο εκανα και αργοτερα οταν επηξε το ρημαδι το μυαλο καταλαβα πως καμια φορα εστιαζουμε τοσο πολυ στον εαυτο μας που κανουμε πραγματα που πληγωνουν ανθρωπους...Ειναι λιγο προκλητικο να γκρινιαζει μια κοπελα 55 κιλων σε μια 95,οπως και να το κανουμε,ας το πει μια φορα και τελος,αλλα οχι με γκρινια,γιατι δε φταιει σε τιποτα ο αλλος να εχει και το προβλημα του,να εχει και την καθε αντικειμενικα αδυνατη να του σπαει τα νευρα..
κοιτα κ εγω στις φιλες μου λεω οτι ειναι μια χαρα γιατι πραγματικα ειναι μια χαρα σε σχεση παντα μ'αυτο που ημουν εγω παλια....κ 5-10 κιλα να'χει παραπανω δεν αξιζει να στεναχωριεται γιατι υπαρχουν κ πιο δυσκολες καταστασεις...αυτο πιστευω πλεον ασχετα με το αν εγω δεν ειμαι ευχαριστημενη με την εικονα μου....
Την καλυτερη δουλειά κανεις που δε τα λες.Κι εγώ εχω πολύ καιρό να πω το παραμικρό, γενικώς αποφεύγω να το θίγω το θέμα.Και όποτε ακούω σχόλια οτι ρε γμτ πήρα 2 κιλά και τέτοια αλλάζω κουβέντα. :PQuote:
κοιτα κ εγω στις φιλες μου λεω οτι ειναι μια χαρα γιατι πραγματικα ειναι μια χαρα σε σχεση παντα μ'αυτο που ημουν εγω παλια....κ 5-10 κιλα να'χει παραπανω δεν αξιζει να στεναχωριεται γιατι υπαρχουν κ πιο δυσκολες καταστασεις...αυτο πιστευω πλεον ασχετα με το αν εγω δεν ειμαι ευχαριστημενη με την εικονα μου....
ΑΑΑ τωρα είδα οτι ζυγίστικες και αλλαξες το τικερ.Ποσο έχασες?Ένα?Πλησιαζουμε το στοχο και δε μασαμε.:)
Σ'ευχαριστωωωωω!!!Ειχα χασει 2 κιλα αλλα ηθελα να τα σιγουρεψω για να το γραψω κ στην επισημη μερα ζυγισματος!!!Εχω ακομα αρκετα να χασω αλλα θα το παλεψω...Quote:
Originally posted by Deb
Την καλυτερη δουλειά κανεις που δε τα λες.Κι εγώ εχω πολύ καιρό να πω το παραμικρό, γενικώς αποφεύγω να το θίγω το θέμα.Και όποτε ακούω σχόλια οτι ρε γμτ πήρα 2 κιλά και τέτοια αλλάζω κουβέντα. :PQuote:
ΑΑΑ τωρα είδα οτι ζυγίστικες και αλλαξες το τικερ.Ποσο έχασες?Ένα?Πλησιαζουμε το στοχο και δε μασαμε.:)
Μια χαρα τα πας.Ως τα καλοκαιρινά μπανια θα τα χεις καταφερει στανταρ!