μπραβο μουκλα μοναδικη!!!!!!!!!!! υπεροχο αποτελεσμα!!!!!!! μα δεν ειναι μονο το σωμα. αλλαξε και το προσωπο σου!!! ομορφυνες!!!!!!!
πολλα πολλα συγχαρητηρια και εις κατωτερα!!!!!!!!
Printable View
μπραβο μουκλα μοναδικη!!!!!!!!!!! υπεροχο αποτελεσμα!!!!!!! μα δεν ειναι μονο το σωμα. αλλαξε και το προσωπο σου!!! ομορφυνες!!!!!!!
πολλα πολλα συγχαρητηρια και εις κατωτερα!!!!!!!!
με αυτο το τοπικ μας δινετε οσοι τα εχετε καταφερει τοσο πολυ θαρρος...........
ενα μεγαλο μπραβο σε ολους για την προσπαθεια τους!!!!!!!
μπράβο μοναδική!
έχεις αλλάξει στο πρόσωπο, άλλος άνθρωπος φαίνεσαι, σαν να λάμπεις περισσότερο
Πολλά συγχαρητήρια, άλλος άνθρωπος, σκετη γλύκα!
Συνέχισε έτσι!
μπραβο σου μαρια!!!!!!η διαφορα ειναι καταπληκτικη
Μαράκι είδες που στο λένε κι άλλοι για το πρόσωπο; Το πρόσωπό σου είχε αλλάξει και ομορφύνει από τα πρώτα 15 κιλά που είχες χάσει και τώρα φυσικά φαίνεται η απίστευτη διαφορά. Ελα, πες την αλήθεια, πότε και σε ποιόν έκανες το λίφτινγκ; :lol: :lol:
Μαρια 1000 μπραβο!! Τελεια!! Και το στυλ σοφ εχει αλλαξει, καλα ησουν ομορφη τωρα ο αντρας σου θα φοβαται μην του φυγεις!!!!!!
Θεα μπραβο και παλι!!
Αν δενσε ειχε αναγνωρισει η Σεσιλια τον 1ο μηνα φαντασου τωρα!!! Να πας να αλλαξεις την φωτο στην ταυτοτητα σου! Δεν θα σε αναγνωριζουν!! Αντε και 20 κιλακια εμειναν μεχει το στοχο σου!!! :)
μαρακι μου εισαι μια κουκλα!!!!!
Μαίρη πόσο άλλαξες!!φτού σου!!!άλλη στάση σώματος,άλλος αέρας,άλλο στήσιμο!Και σαφέστατα πολύ πιο νέα,μπράβο σου και καλή συνέχεια!
μοναδικο μαράκι, θαύμα η νέα εμφάνιση! Και που είσαι ακόμη!
Παιδιά, είναι απίστευτη η δύναμη σας, συγχαρητήρια και από 'μενα!!!
Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα!
Σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια.Προσπαθησα χτες να μπω αλλα το ιντερνετ στο σπιτι δε με αφησε :sniff: Σας γραφω σημερα απο τη δουλεια.Να ειστε καλα κ σε σας τα κατωτερα για οσες εχουν στοχους γιατι καποιες αλλες τους εχουν φτασει :starhit:
Μοναδικη μου συγχαρητηρια κ απο εμενα!Μεγαλη αλλαγη!Φανταζομαι την ψυχολογια σου!Αντε με το καλο κ στο στοχο σου!
Γλαυκη μου σε ευχαριστω.Αντε λιγο σου εμεινε κ σενα για να δεις τις αλλαγες κ εσυ κ να νιωσεις υπεροχα...Ναι εχει αλλαξει η ψυχολογια μου κατα πολυ.Καθε μερα μου λενε ποσο ομορφη ειμαι κ οτι εχω γινει "γκομεναρα" :smilegrin: κ αλλα τετοια..
Μαρία τέλεια μπράβο......αγνώριστη έγινες....κ πολύ περιποιημένη...ξαναμπράβο!!! !