http://www.emofaces.com/en/emoticons...aving-flag.gif
Printable View
Αν έτσι νιώθεις,αυτό να κάνεις,κοπελιά!Εμείς δεν κρατάμε εδώ κανέναν με το ζόρι!Quote:
Originally posted by NADINE
Μόνο πριν φύγεις,πες μας σε ποιά παραλία πας,να ξέρουμε πού μεταφερόμαστε.[/quote]
αυτό τώρα είναι χαιρετισμός ή εκκίνηση οπότε αρχίζουμε να τρέχουμε ???????????
μήπως φεύγεις ? Α, πες μας γιατί θα σκάσουμε?
Αν έτσι νιώθεις,αυτό να κάνεις,κοπελιά!Εμείς δεν κρατάμε εδώ κανέναν με το ζόρι!Quote:
Originally posted by NADINE
Μόνο πριν φύγεις,πες μας σε ποιά παραλία πας,να ξέρουμε πού μεταφερόμαστε.[/quote]
Καλά έβαλα κάτι γέλια, δεν ξέρω αν με ακούσατε εκεί ψηλά ???
Ακούσαμε...ακούσαμε...
http://cgfa.sunsite.dk/raphael/raphael8.jpg
καλημερουδια στην παρεα. 2 λογακια την ωρα που πινει καφε ο βοηθος μου.
χαιρομαι ιδιαιτερως που ασχοληθηκατε με εμενα και με σχολιασατε. αυτο σημαινει οτι δεν με εχετε ξεγραμμενη. το φθινοπωρο θα κανονισουμε καφε, ετσι? ισως και ενα Light γευμα?
xenia, αγαπη του καλοκαιριου που εισαι? καιρο εχεις να εμφανιστεις.
σημερα ζυγιστηκα 85,7 και ειμαι καταχαρουμενη. πηγα και στα σπριντερ εχθες να δω τα sixties που διαφημιζουν (πρωτη μερα εκπτωσεων, μην ξεχνιομαστε) και βρηκα ενα μπλουζακι xl με 60% εκπτωση μολις 6 ευρω και μου εκανε!!! οχι οτι ολα τα xl μου εκαναν αλλά μπορειτε να φανταστητε την χαρα μου. ειδικα οταν πηγα στο σπιτι, το εδειξα στον αντρα μου και το σχολιο του ηταν. γιατι το πηρες? το δοκιμασες πριν το παρεις? ποσα πρεπει να χασεις για να σου κανει? και τελικα το φορεσα και εμεινε αφωνος!!!
δεν εκανα βεβαια διαδρομο (3 ωρες ημουν με την κορη στο μαγαζι) αλλα αξιζε τον κοπο.
τελος του καφε-αυριο παλι (ελπιζω). ειναι και παρασκευη και εμεις η ομαδα ζυγιζομαστε, ε? (ειδατε ανεκδοτα που λεω?)
Μπράβο barb γαι την απώλεια σου.
Ανανέωσε το τικεράκι να φαίνεται. Και να φάνταστεις όυι προσφατα είχες γυρίσει από διακοπές και ήσουν ανεβασμένη στα κιλά. Μπράβο, Μπράβο!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
κοριτσακια γεια σας και απο μενα. γυρισα απο διακοπες οι οποιες ηταν τελειες, χρονια ειχα να περασω ετσι ομορφα, η κορη μου να πλατσουριζει και εγω να ειμαι η πιο περιφανη μαμα του κοσμου.
κατα τα αλλα στο γραφειο γινεται χαμος και δεν δουλευει και το ιντερνετ και δεν μπορω να σας διαβασω με την ανεση μου.
οψομεθα για τις επομενες μερες
φιλια σε ολες......
γεια σας κοριτσια ! ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας εγω δεν αντεξα και ζυγιστηκα σημερα ειμαι μειον 300 γρ παλι καλα αν σκεφτειται πως και παραστρατησα με το κινεζικο αλλα και ειμαι αδιαθετη , το θετικο ειναι πως αλλαξα δεκαδα ειχα να δω το 6 μπροστα στη ζυγαρια σχεδον 2 χρονια ! μου εμειναν 7 ακομη κιλα 1 1,2 μηνας για την βαφτιση και 1 1,2 πακετο reductil ευχομαι να μην χρειαστει να τα παρω ολα. στην αρχη νομιζω πως εκανα καλη δουλεια τωρα τελευταια κανει πεινα :-) οπως σας ξαναεγραψα , διεκδικω και εναν τιτλο φετος μις ραγαδες 2009 ! καλα μιλαμε ακορντεον εχει γινει το δερμα μου αλλα να σας πω την αληθεια ουτε που με απασχολουν οι ραγαδες τις εχω απο μικρο παιδι ενα κιλο να βαλω η να χασω να σου και μια καινουργια πετιεται οπως καταλαβατε σκιζω απο ποιοτητα δερματος. Στην αγορα δεν κατεβηκα ακομη να δω τι γινετε στις εκπτώσεις θελω να αδυνατίσω λιγο ακομη και να ψωνίσω για την βάφτιση , θελω καινουργιο μαγιο και καινουργια σουτιεν γιατι απο τοτε που σταματησα τον θηλασμο αλλαξα τουλαχιστον 3 νουμερα και τωρα ολα επιπλεουν , αλλα η κοιλιτσα κοιλιτσα ολα κι ολα μην ξεχνιομαστε :-) για να δουμε τι συμμετοχες θα εχουμε στο αυριανο ζυγισμα . πως πανε οι καινουργιες?
nadine δεν εφυγες?
επισης ξεχασα να αναφερω πως σημερα κλεινω ενα μηνα στην ομαδα και ενα μηνα με τα reductil
γεια σας παιδια. Αισιως ειμαι στην 6η μερα που πινω το χαπι. Οι παρενεργειες που εχω ειναι δυσκοιλιοτητα και λιγες ζαλαδες. Προχθες ειχα και ταχυπαλμιες..
Όχι,αγαπημένο μου μπαρμπούνι!Αυτό σημαίνει πως τα θέλει το κ@λαράκι σουQuote:
Originally posted by BARB3
χαιρομαι ιδιαιτερως που ασχοληθηκατε με εμενα και με σχολιασατε. αυτο σημαινει οτι δεν με εχετε ξεγραμμενη.
και να μη τα ρίχνουμε μετά στις σχολιομπουρδουκλώστρες(κα� � καλά),
που κάνουν τα πάντα να μην απογοητέψουν το κοινό τους!
Να τ'ακούν αυτά μερικές μερικές που σπεύδουν να σπηλώσουν υπολήψεις!
--->ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ,εμφανίσου,γιατί διαφορετικά "άλλες αγάπες θα της σβήσουνε τον πόθο"...
....γεια χαρανταν!
...αυριο φευγω για σεριφο και ηρθα να σας πω ενα γεια...
με τη διατροφη καλα τα παω...αλλα θα χουμε παλι τα ιδια ..θα ξεσαλωσω με το φαγητο και αντε παλι να μαζευτω οταν θα γυρισω...μαλλον δεν πρεπει να πηγαινω πουθενα...το μονο καλο ειναι οτι δεν παιρνω βαρος στη περιοδο ξεσαλωματος...
χαιρομαι για την απωλεια των κοριτσιων που πειθαρχουν!το μπαρμπουνι ειναι η αρχηγος!
για ζυγισμα ....δεν θα μπορεσω....ειμαι και αδιαθετη...αφηστε το θα απογοητευτω!
σας φιλω γιατι πρεπει να φτιαξω τα πραγματα μου,να αποτριχωθω και γενικοτερα να σουλουπωθω λιγακι...
φιλακια κουκλες!
Κοριτσια σας χρειαζομαι το απογευματακι μαζευτήκαμε καποιες φιλες με τα παιδια τους και ηπιαμε στον κηπο καφεδακι και μια κοπελα που δεν ηξερε εφερε γλυκα και οταν λεμε γλυκα εδω ειναι ολα ημερας , παρα λιγο να κυλισω εφαγα μονο ενα κουταλακι του γλυκου ετσι για να δοκιμασω ενα πολιτικο ραβανι ξερετε αυτο με την κρεμα και την κανελα απο πανω ηταν δροσερη κολαση . εκλεισα το κουτι και αλλαξα δωματιο , πειτε μου κατι για να μην τα ακουμπησω και εχουμε ζυγισμα αυριο. βοηθειααααα
υγ. λετε να δωσω το κουτι στην γειτονισσα?
...ξεχασα να σας πω οτι γνωρισα και το μαρικακι που ειναι καλυτερα με την περιπετεια της υγειας του αντρα της...μου ειπε να σας πω χαιρετισματα και θα μπει συντομα στο φορουμ να σας πει τα νεα της...
εννοειται οτι ηπιαμε τα ουζα μας, τα μοχιτο μας κλπ..
δεν σας λεω αλλα να ζηλεψετε....
το μπαμπουνι και το μαρικακι θα σας πουν ποσο ωραια ειναι εδω και σας προκαλω να ερθετε
φιλακια