αααα και επανερχομαι... συναντησηηηηηηη !!!!!! ποτε, ποτε ποτε μπορειτε??? μπορειτε??? θελετε??? φιλιααααα
Printable View
αααα και επανερχομαι... συναντησηηηηηηη !!!!!! ποτε, ποτε ποτε μπορειτε??? μπορειτε??? θελετε??? φιλιααααα
ευγενιτσααααα εισαι καλα???????
Nekky μου σ'ευχαριστώ πολύ πολύ, δεν ξέρω πως έγινε, αλλά μόλις σήμερα είδα το μήνυμα σου.Quote:
Originally posted by Nekky
γεια σας κοριτσια!
καλωσηρθες Betty στην παρεα των κυστοκοριτσων!
Σχετικα με την διαιτα της Πεννυ που ρωτας μπορεις να την βρεις στις πρωτες σελιδες αυτου του τοπικ αλλα για να σε βοηθησω λιγακι (γιατι και εγω διαβαζα με τις μερες)... θα στα πω αναλυτικα :)
Η 1η εβδομαδα ειναι στην 3 σελιδα στο ποστ 23/5/09 αναρτημενο απο Γλυκουλα
Η 2η εβδομαδα ειναι στη σελιδα 5 στο ποστ 27/5/09 αναρτημενο απο την Πεννυ
Η 3 εβδομαδα ειναι στη σελιδα 7 στο ποστ 4/6/09 αναρτημενο απο την Πεννυ
Καλο ειναι βεβαια να διαβασεις τις πρωτες σελιδες γιατι εχουν πολλες και χρησιμες πληροφοριες!
Θα διαβασεις και τις ιστοριες των αλλων κοριτσιων. Εγω την ξεκινησα 3/11/09 και εχω χασει μεχρι στιγμης 12 κιλα σχετικα ευκολα. Να σκεφτεις οτι στις γιορτες Χριστουγεννων την χαλασα και παλι το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικο!
Χαιρετω και τα υπολοιπα κοριτσακια της παρεας και στελνω τα φιλια μου!!!
Πεννουλα περιμενουμε να μας πεις τι χρωμα δωρο να διαλεξουμε για το μωρακι σου!!! :) :)
φιλακια σε ολες!!!
Σ'ευχαριστώ για την υποδοχή εσένα και τη esceden, και μάλον αφού τελειώσω μια διατροφή που κάνω για ένα μήνα θα ξεκινήσω αυτήν εδώ που μοιάζει πολύ λογική.
Καλή επιτυχία σε όλες μας
Τετακι μου ομορφο.. ό,τι κ αν πεις εχεις δικιο. Απο βδομαδα δική σας. εκλεισε. :)
κ θελουμε κ θα μπορεσουμε. ωωωωω!!!
μπετουλα μου, καλως να μας ερθεις. μη βλεπεις το καταστημα σκονισμενο κ χωρις κοσμο! μια να κουνηθει, τσουπ! πεταγομαστε ολες!!! :)
Σας αγαπώ πολύ όλες και μου λείπετε πολύ..!! Να φιλήσω ιδιαίτερα την Πενούλα, το Ναταλάκι, το αρνάκι μου την Τέτα μου και να καλωσορίσω την άσωτη Σόφι και την νέα μεν γλυκιά δε μπέτούλα!! Κορίτσια σας διαβάζω αλλά θέλω να τα βρώ πρώτα με τον εαυτό μου για να μπορέσω να σας στηρίξω όπως σας αξίζει. Σας σκέφτομαι συνέχεια και σας φιλώ γλυκά!!
Πενούλα μου μου έχεις λείψει πραγματικά και είμαι απερίγραπτη... ζητώ συγνώμη.. ελπίζω η μπεμπούλα σου να είναι καλά και να κάνει ζουζουνιές στην κοιλίτσα ...
Καληνύχτα σε όλες και γλυκά όνειρα...
Συγνώμη αλλά ξεχασα το νεκταρινάκι μου!!! Φιλιά πολλά κοριτσάρα μου!! ελπίζω να είσαι καλά!!
Μπα,μπα...Ξαραχνιάσαμε εδώ μέσα,βλέπω;
Είναι ασφαλές,να μπω ή θα μπλεχτεί καμιά νυχτερίδα στα μαλλιά μου;
Καλά που ήρθε φρέσκο αίμα και ξαναζωντάνεψε και το παλιό,κομματάκι...
Έχε χάρη,που εγκυμονούμε,Μπεττάκι και τα έχασες τα μεγάλα μεγαλεία
της ομάδας των κυστοκόριτσων!Πού είναι εκείνες οι παλιές καλές εποχές,
που σας έβαζα χέρι να γράφετε λιγότερα...Αχ!Να'ταν τα νιάτα δυό φορές...
Να πω πολύ καθυστερημένα χρόνια πολλά στο γελαστότερο πλάσμα του πλανήτη,
που γνώρισα,το Τετάκι μας!Να είσαι γερό,καρδιά μου κι ό,τι ενδόμυχα λαχταράς
σιγά σιγά να γεμίσει τη ζωούλα σου με πλατύτερα χαμόγελα πλήρωσης και χαράς!
Ελπίζω να είχες μια ξεχωριστή μέρα γενεθλίων!Να πέρασες όμορφα και σ΄εκείνο
το ταξιδάκι,που στάθηκε η αφορμή να μη βρεθούμε...Και μην ξεχνιόμαστε,σε περιμένουμε
και πάλι σύντομα κοντά μας!Μην τρέχουμε στις Αυστραλίες για το ένα σόι και παραμελούμε
το άλλο της Θεσσαλονίκης;Γιατί θα σε δώσω,να το ξέρεις!Και,άντε,οργανωθείτ� � κι εκεί κάτω
οι Αθηναίες να συναντηθείτε!Θα σας πάει το ζεναρνί σ'ένα τέλειο καφέ κάπου στο μοναστηράκι
να βγάλετε και φωτογραφίες να μου στείλετε,που εμείς μόνο από έξω το είδαμε τα καημένα...
Όσο για το Ευγενούδι μου...Θα μεταβιβάσω σαν καλός Ερμής τις ευχές σου στη σύζυγο,
εκπληρώνοντας για μια ακόμα φορά τον μοναδικό ρόλο που επιτελώ στη ζωή σου
και να σημειώσω την και καλά κατά λάθος παράλειψη σου ν'αναφερθείς στο κοινό ποστ
στο Νεκταρινέλι,ώστε να έχεις τη δικαιολογία να της αφιερώσεις ολόδικο της ποστ.
Ευτυχώς που με φοβάστε λίγο κι οι δυό και κρατάτε τα προσχήματα στις ερωτικές
αφιερώσεις υψηλών ασμάτων...Βρωμοδουλειά,αλλά κάποιος πρέπει να σώσει τους γάμους σας!
Φιλάκια σε όλα τα κυστοκόριτσα,σταρς,άλλοτε γκεστ σταρς(Ιωαννέλι μου,καλά είσαι ψυχή;)και κοινές θνητές!
είσαι τρελλήηηηηη??????? και θέλουμε και μπορούμε και θα το κάνουμε!!!!!!!Quote:
Originally posted by etet_
πάρε το χρόνο σου κοριτσάκι αλλά δεν είναι ανάγκη να μας στηρίζεις πάντα εσύ..... μπορούμε και 'μεις να κάνουμε το ίδιο για λογαριασμό σου ξέρεις........ αντε..... εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά........Quote:
Originally posted by eugenia_
Κορίτσια σας διαβάζω αλλά θέλω να τα βρώ πρώτα με τον εαυτό μου για να μπορέσω να σας στηρίξω όπως σας αξίζει.
τι μου θύμησες τώρα.........Quote:
Originally posted by NADINE
Πού είναι εκείνες οι παλιές καλές εποχές,
που σας έβαζα χέρι να γράφετε λιγότερα...Αχ!Να'ταν τα νιάτα δυό φορές...
Καλέ μου τι κορίτσια είσαστε εσείς όλα? η μια καλύτερη και πιο γλυκιά από την άλλη!
καλά λέει η Nadine, πρέπει να έχω χάσει μεγαλεία και μεγαλεία εδώ πέρα!
Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή όλες σας, και καλή λευτεριά στη μαμά Πεννούλα...
γεια σας κοριτσια :)
μπεττυ και σονια καλωσηρθατεεε :))))) και καλως μας βρηκατε, ουφ, εχω παλι προβλημα με το ρουτερ σπιτι :((( ελπιζω σημερα να φτιαχτει! λοιπον στο θεμα ... ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ! Ακουω ημερες! ααα και ποιες μπορουν - παλιες νεες ολες δεκτες :)))) και να μην μακρυγορουμε αυριο πεμπτη 18/3 μπορειτε??? ποια αλλη μερα?? ενα γλυκο φιλακι στην πεννυ μας, ναταλιτσα βασσια και μπαρμπ στα βορεια και σ'ολες τις υπολοιπες κεντρικη και πατρινη μερια ! φιλουρες
για τις καινουργιες το ραντεβου οριζεται αθηναϊκα .... με μια μικρη ελπιδα για εκτακτες επισκεψεις ... ισως?? αλλιως δεσμεομαι οτι θα οριστει νεα συναντηση αμα τη αφιξει ξενων ανταποκριτων απο ολα τα μερη της ελλαδας :))))
εγω πάντως είμαι μέσα!!!!