Καλημέρα! +600... Τελοσπάντων, δεν πτοούμαι!
Printable View
Καλημέρα! +600... Τελοσπάντων, δεν πτοούμαι!
καλημερες! σημερα ειμαι στα 81,7 αλλα χθες χαλασα τα παντα!!!!!!
ξεχασα να φαω απογευματινο, βραδυ εφαγα 3 χουφτες ποπ κορν κ μιση κοκα κολα ζερο..... χαλιααααααααααααααααααααα αααααααααα αλλα δε πειραζει
-400 σημερα. Ευτυχως!
60.3
Κλασικά στάσιμη , σούπερ . 69 και σήμερα
Δεν το πιστευω αυτο που ζω.......κοντευω να τρελαθω!!!!
Ζυγιστηκα σημερα το πρωι και οχι μονο δεν εχασα γραμμαριο μετα απο 2 ολοκληρες εβδομαδες αλλα με εδειξε 67 κιλα|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καποιος παιζει με τα νευρα μου και νομιζω οτι το καταφερνει τελεια.........
Η ψυχολογια μου ειναι κυριολεκτικα ΣΚΑΤΑ και τα νευρα μου κουρελια......και οχι τιποτα αλλο.....την πληρωνουν ασχετοι ανθρωποι.......
Kουραγιο... και μονο κουραγιο...
μήπως έφαγες κάτι πολύ αλμυρο και έχεις μεγάλη κατακράτηση?Quote:
Originally posted by avenger0000
Ζυγιστηκα σημερα το πρωι και οχι μονο δεν εχασα γραμμαριο μετα απο 2 ολοκληρες εβδομαδες αλλα με εδειξε 67 κιλα|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ψυχολογια μου ειναι κυριολεκτικα ΣΚΑΤΑ και τα νευρα μου κουρελια......και οχι τιποτα αλλο.....την πληρωνουν ασχετοι ανθρωποι.......
Ειναι δυνατον μεσα σε μια εβδομαδα να πηρα 2 κιλα??????? απο που τα πηρα??? απο τη διαιτα?!!?!?!?!?
Είναι δυνατόν, να έχεις πολύ μεγάλη κατακράτηση και ορμονική διαταραχή. Κατά πρώτον ηρέμησε
και δεύτερον συνέχισε απτόητη, αν είσαι βέβαιη για τη διατροφή σου, σύντομα θα επανέλθεις
Βασικα ειναι να δω περιοδο....νομιζω καθυστερησε αυτη τη φορα ....εχω πονους νιωθω πρισμενη αλλα ειναι δυνατον να πηρα τοσα κιλα επειδη περιμενω περιοδο?? το να μην δειξει μειωση η ζυγαρια το καταλαβαινω ...αλλα να παρω και 2 κιλα απο την περιοδο??? δεν ειναι υπερβολικο?Quote:
Originally posted by BettyG
Οχι ρε συ! Καθολου υπερβολικο δεν ειναι. Μολις ερθει η περιοδος θα ξεπριστεις...
όχι γλυκιά μου, δεν είναι υπερβολικό, χαλάρωσε. Μήπως έχεις και πολυκυστικές?Quote:
Βασικα ειναι να δω περιοδο....νομιζω καθυστερησε αυτη τη φορα ....εχω πονους νιωθω πρισμενη αλλα ειναι δυνατον να πηρα τοσα κιλα επειδη περιμενω περιοδο?? το να μην δειξει μειωση η ζυγαρια το καταλαβαινω ...αλλα να παρω και 2 κιλα απο την περιοδο??? δεν ειναι υπερβολικο?Quote:
Originally posted by BettyG
Μετα απο την περιοδο, μετα απο δυο μερες στα ιδια, και μετα απο την επισκεψη στην τουαλετα(επιτελους πια μαυτη τη δυσκοιλιοτητα) Σημερα με δειχνει μισο κιλο κατω!!!!!!!!:D:D Φανηκε το ριμαδιασμενο το 6 επιτελους!!!!!!! 76.9
μια απ τα ιδια...ακομα να αδιαθετησω και νοιωθω πρησμενη ενω κανω κανονικα διαιτα..αμαν.. :-(
Μπραβο Constance!