ο κιμας σε πειραζει?
Printable View
ο κιμας σε πειραζει?
ναι δυστυχως με πειραζει κ αυτος. μονο μια φορα καταφερα να το κρατησω που τον ειχα αραιωσει με τραχανα.παντως το δοκιμαζω με διαφορους τροπους
σημερα
πρ ενα τραπουλοχαρτο βασιλοπιτα
δεκ μια κουπα γαλα
μεσ 30 γρ τυρι και 4 κουταλιες φασολαδα
απογ μιση φετα ψωμι μια φετα τυρι
βρ μισο τοστ με τυρι και προσουτο
Πήγα λοιπόν στον διατροφολόγο σήμερα για τον απολογισμό των εορτών και με χαρά σας ανακοινώνω ότι μετά από 2 εβδομάδες που έτρωγα ότι ήθελα και καθόλου γυμναστική, δεν έχω βάλει ούτε γραμμάριο ( ουτε και έχασα βάση ζυγαριας) αλλά έχω χάσει 1 ακόμη πόντο από την κοιλιά και έναν από το γόνατο και όλα τα άλλα στα ίδια, έχω να πάω 3 μερες τουαλέτα και αισθάνομαι φούσκωμα οπότε μάλλον στην ουσία έχασα αλλά δεν το δείχνει η ζυγαριά μου ακόμη.
Σήμερα είχαμε
π- 2 παξιμαδάκια κριθινα και 50γρ γραβιέρα, 2 μπουκιες μπανανα
δεκ- 1/2 κριτσίνι με σπόρους και 2 μπουκιες μπανανα
μεσ- 1 μπισκοτάκι μικρό ( ημουν για καφε)
απ- 3 κσ σπανακόρυζο ,30γρ φετα
βρ- τσαι και 2 πτι μπερ ολικής αλεσης
Ελένη δεν πειράζει που δεν μπορείς να τρως το κρέας αρκεί να παίρνεις τς πρωτεΐνες από ψαρι, τυρι , γαλα , όσπρια και αυγο αν μπορείς. Ο γιατρός μου είχε πει ότι αυτή η επέμβαση ωθεί πολύ κόσμο στην φυτοφαγία και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό , κάποιοι υποστηρίζουν οτι είναι ακόμη καλύτερα μάλιστα, λόγω των τοξινών που περιέχουν την σήμερον ημέρα όλα τα κρέατα. Οπότε αν φροντίζεις να παίρνεις τις πρωτεΐνες από εναλλακτικές πηγές τότε δεν έχεις να φοβάσαι τπτ. Κάποια στιγμή θα το φας και το κρέας δεν τρέχει τπτ.
Κ α τα π λ η κ τ ι κ ή!Quote:
Originally posted by *Katie
Πήγα λοιπόν στον διατροφολόγο σήμερα για τον απολογισμό των εορτών και με χαρά σας ανακοινώνω ότι μετά από 2 εβδομάδες που έτρωγα ότι ήθελα και καθόλου γυμναστική, δεν έχω βάλει ούτε γραμμάριο ( ουτε και έχασα βάση ζυγαριας) αλλά έχω χάσει 1 ακόμη πόντο από την κοιλιά και έναν από το γόνατο και όλα τα άλλα στα ίδια, έχω να πάω 3 μερες τουαλέτα και αισθάνομαι φούσκωμα οπότε μάλλον στην ουσία έχασα αλλά δεν το δείχνει η ζυγαριά μου ακόμη.
Εγω οταν δεν εχω στο μενου μου προτεινη παιρνω μια τις νουτριτσια http://www.chemistdirect.co.uk/proti...g_1_16207.html ρωτα πρωτα τον γιατρο σου ομος εμενα μου την εδωσε η διατροφολογος.
Katie εγω δε μπορω το κρεας οχι η ελενη.παντως απο αλλες τροφες περνω οσα χρειαζονται,κ οσπρια κ γαλακτοκομικα μπορω μια χαρα να φαω.
σημερα
καπουτσινο που ακομα τον παιδευω :)
6 μπουκιτσες παξιμαδακι
1 κουταλια σαλατα με βαλσαμικο.2 κοματακια πατατα φουρνου,τυρακι,κ μια μπουκια ψωμι
μισο βραχακι με κουβερτουρα κ αμυγδαλα
ιδιο με το μεσημερι σε πιο λιγη ποσσοτητα
Κατερίνα συγχαρητήρια. Πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Κάποιες φορές που έχω θέμα με την τουαλέτα χρησιμοποιώ υπόθετα γλυκερίνης, είναι πολύ ελαφριά και αποτελεσματικά. Ρώτα και τον γιατρό σου αν θες αλλά καλό θα ήταν να μην αφήνεις να περνάνε πάνω από δύο μέρες χωρίς να πας στην τουαλέτα.
π- γάλα με δημητριακά
δ- δυο κομμάτια μήλο που μου κάτσανε στο στομάχι
μ- λίγο κοτόπουλο
α- μια χούφτα ρυζοξηροκάρπια
β- 100 γρ ηλιόσπορους και 15 γρ. μαύρη σοκολάτα
bigjason μου ειχε δωσει το Protifar για τον πρωτο μηνα.το εχω ακομα σπιτι δε το τελειωσα καλη ιδεα θα αρχισω να περνω λιγο ακομα με το τσαγακι τωρα που ζοριζομαι με το κρεας
Εχτες 3/1/12
Πρ:1 ποτηρι γαλα με κουακερ
Δε: 2 καρυδια
Με:ενα κομματακι ομετας φουρνου με 2κτσ σαλατα
Απ:1 ποτηρι φυσ. χυμο πορτοκαλι & 1συκο αποξυραμενο
Βρ:4 τορτεληνια με γεμιση απο κρεας &2κτσ σαλατα
Αlina το καλο με το προτιφαρ ειναι οτι μπορεις να το ανακατεψεις και στο φαγητο η οπου αλλου σου αρεσει, εγω οταν γυριζω απο περπατημα το βαζω σε λιγο γαλα και το πινω.
Perfect,bravissimo τι ωραια που ειναι να απολαμβανεις τις χαρες τις ζωης χωρις να πιεζεις τον εαυτο σου .Quote:
Originally posted by *Katie
Θυμαμαι τετοιες γιορτινες μερες ηταν καταθληπτικες αλλα τωρα ανοικουν στο παρελθον.
ευχαριστώ για την ενθάρρυνση τζίνα,μοναχογιοτ και μπιγκ. Πάμε δυνατά ξανά για την συνέχεια! Τζινα τα λαλάγγια τελείωσαν?
Καλημέρα. Κατερίνα μου ναι, τελείωσαν τα λαλάγγια. Δεν τα έφαγα όμως όλα μόνη μου, λόγω σχήματος σκέφτηκα να κεράσω και τις φίλες μου μαζί με τις ανάλογες ευχές!! Πάντως τον κόμπο και το Νο.4 τα έφαγα εγώ.χιχιχι