Μόνη μου μια φορά κάθε 2-3 μήνες :P:P :PQuote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
και εγω θελω τοσο καλοσχηματισμενα φρυδια!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Onother one!
μονη σου τα κανεις η σε αισθητικο;
Printable View
Μόνη μου μια φορά κάθε 2-3 μήνες :P:P :PQuote:
και εγω θελω τοσο καλοσχηματισμενα φρυδια!!!Quote:
Onother one!
μονη σου τα κανεις η σε αισθητικο;
Γιατί καλέ τί έκανα? Ος προς τί τόσος ενθουσιασμός? χεχεχεχεQuote:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΣΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!
οκαι, αφηνω λιγο το τοπικ γιατι θα αρχισω να χοροπηδαω στο pc και θα με κλεισουν μεσα!
θα διαβαζω λιγο καθε πρωι να μου ανοιγει η διαθεση!!
ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΤΗ ΜΟΥ!!!!!
Λοιπόν αποφάσισα πως όσο και να μπαίνω στον πειρασμό ΔΕΝ ΘΑ ξαναποστάρω σε τόπικ που αφορά ρατσισμό/πως νιώθω για τον εαυτό μου/πως θα βγω στη παραλία τόσο φάλαινα που είμαι κτλ.
Κατάλαβα πως όποτε γράφω σε τέτια τόπικς, το μόνο που κερδίζω είναι χλεβασμό γιατί είμαι "ψέυτρα" και "εγωίστρια" και δεν γίνετε στα κιλά που ήμουνα/είμαι/θα είμαι να νιώθω όμορφα και να με αποδέχομαι αφού όλοι γύρω μου προτιμούν τις "αδύνατες", "κανονικές", "φυσιολογικές" και εμένα θα με διαλέξουν μόνο άμμα ο άλλος είναι "μαζοχιστής" ή έχει φετίχ με τις χοντρες.
εδω λες; ποιος σε χλευασε;;;;;;;
Ενθουσιαστικα με τα προηγουμενα ποστ σου γιατι ξερω ακριβως πως νιωθεις! Οταν τα περναγα και εγω πεταγα και βλεπω τον ενθουσιασμο σου και θυμαμαι τον δικο μου και χαιρομαι δυο φορες! :bigsmile:
πωλινακι μου το πως νοιωθουμε δεν μπορει να μας το πει κανεις...το παν ειναι το πως νοιωθουμε εμεις και δεν αφορα παντα τα κιλα..εχω αμετρητες περιπτωσεις απο κοπελες που ειναι 50 κιλα αδυνατες πολυ και τρωγονται μην παρουν μισο γραμμαριο και ξερω και κοπελες που ειναι παχουλες και νοιωθουν παρα πολυ καλα...εγω ας πουμε δεν θα θελα με τιποτα να μουν πολυ πολυ αδυνατη...μ αρεσει να ειμαι ζουμερη...αφορα παντα το δικο μου σκεπτικο και την αποψη που εχω για μενα...δεν προσβαλλω κανεναν....ο καθενας εχει μια αποψη για τον εαυτο του...τις δικες του αποψεις και το δικο του σκεπτικο...και εδω μια που ειμαστε "ανωνυμα" και δεν μας ξερει κανεις μπορουμε να πουμε ακριβως πως νοιωθουμε(ειδικα για ανθρωπους που δεν ανοιγονται ουτε στους πολυ κοντινους τους ανθρωπους).....ουτε ειμαστε εδω να τσακωνομαστε ...βοηθεια θελουμε ο ενας με τον αλλον και να γιατρεψουμε λιγο το μυαλο μας και να μπορεσουμε να χασουμε καποια κιλα και να λεμε μια κουβεντα σε ανθρωπους που ειτε εχουν περασει απο την θεση μας ειτε βρισκομαστε στην ιδια θεση..και πανω απο ολα σε ανθρωπους που καταλαβαινουν ο ενας τον αλλον...
Αχ κοριτσάρες μου.... Απλά είναι η φάση πως ότι όποτε γράψω κάτι μέσα από την ψυχή μου, ακριβώς όπως το νιώθω εγώ, πέρνω απάντηση το "δεν το δέχομαι" "δεν γίνετε αυτό που λες" κτλ κτλ κτλ..... Τελικά κατάλαβα πως για να είμαι αποδεκτή σε αυτό το φόρουμ πρέπει να μιζεριάζω και να κλέγομαι όπως κάνουν οι περισσότεροι εδώ μέσα....
απλα δεν δινεις σημασια...εσυ πρεπει να βγαζεις(και οχι μονο εσυ αλλα ολοι μας)οτι εχεις μεσα σου και για σενα αλλα και για τους αλλους που παιρνουν και αυτοι δυναμη απο σενα(απο μας)...αν σε καποιον-καποιους δεν αρεσει δικο τους θεμα....αυτοι εχουν το προβλημα και οχι εσυ κοπελα μου...
δεν ξέρω ποιος σε είπε ψευτρα, αλλά δεν ήμουν εγώ.Quote:
Λοιπόν αποφάσισα πως όσο και να μπαίνω στον πειρασμό ΔΕΝ ΘΑ ξαναποστάρω σε τόπικ που αφορά ρατσισμό/πως νιώθω για τον εαυτό μου/πως θα βγω στη παραλία τόσο φάλαινα που είμαι κτλ.
Κατάλαβα πως όποτε γράφω σε τέτια τόπικς, το μόνο που κερδίζω είναι χλεβασμό γιατί είμαι "ψέυτρα" και "εγωίστρια" και δεν γίνετε στα κιλά που ήμουνα/είμαι/θα είμαι να νιώθω όμορφα και να με αποδέχομαι αφού όλοι γύρω μου προτιμούν τις "αδύνατες", "κανονικές", "φυσιολογικές" και εμένα θα με διαλέξουν μόνο άμμα ο άλλος είναι "μαζοχιστής" ή έχει φετίχ με τις χοντρες.
Τώρα, κάνοντας μια βόλτα στο φόρουμ, βλέπω πως όχι μόνο σε ενδαφέρει η εμφάνιση σου και δεν τα είχες καλά με τον εαυτό σου όταν ήσουν 150 κιλά, αλλά δεν σταματάς να διαφημίζεις σε όποιο θέμα και να πέσω, τα κιλά που χάνεις.
Αυτό εσένα σου δείχνει πως ήσουν μια χαρά στα 150, είχες αυτοπεποίθηση και όποιον άντρα ήθελες στα πόδια σου?
Λυπάμαι που το λέω αλλα αυτοαναιρείσαι συνέχεια και μετά επιλέγεις ένα θέμα που έχεις ανοίξει εσύ για να κλαφτείς πως όταν ανοίγεις την ψυχή σου σε χλευάζουν.
Και φυσικά πιστεύω πως κάποιος άντρας για να κάνει σεξ με μια γυναίκα 150 κιλά έχει φετίχ με τις χοντρές. Δεν είναι κακό αυτό, αλλά σεξουαλικός προσανατολισμός.
Ευτυχώς εδώ μέσα κυρία Λιάνα υπάρχουν άτομα που με ξερουν πολύ καλύτερα από σένα, και ξέρουν πως νιώθω και τί πραγματικά είμαι.
Το ότι τα έχω καλά με τον εαυτό μου το αποδεικνύει και το γεγονός ότι ανεβάζω φωτογραφίες μου χωρίς να κομπλάρω. Και όσο για το αν ένιωθα καλά στα 150, δεν βλέπω πιο είναι το πρόβλημά σου και δεν μπορείς να το δεκτείς. επειδή εσύ είσαι στα ξέρω γω 80 και δεν μπορείς να σε δεκτείς, και στην ουσία έχεις μια μίζερυ ζωή, αυτό δεν σου δείνει το δικαίομα να αμφισβητείς αυτό που νιώθει ο άλλος.
Μα άμα τα είχες καλά με τον εαυτό σου στα 150, δεν θα ανέβαζες φωτό παντού για το πως αδυνατίζεις, ούτε θα επέβαλλες στον εαυτό σου ένα τόσο βαρύ χειρουργείο.Quote:
Ευτυχώς εδώ μέσα κυρία Λιάνα υπάρχουν άτομα που με ξερουν πολύ καλύτερα από σένα, και ξέρουν πως νιώθω και τί πραγματικά είμαι.
Το ότι τα έχω καλά με τον εαυτό μου το αποδεικνύει και το γεγονός ότι ανεβάζω φωτογραφίες μου χωρίς να κομπλάρω. Και όσο για το αν ένιωθα καλά στα 150, δεν βλέπω πιο είναι το πρόβλημά σου και δεν μπορείς να το δεκτείς. επειδή εσύ είσαι στα ξέρω γω 80 και δεν μπορείς να σε δεκτείς, και στην ουσία έχεις μια μίζερυ ζωή, αυτό δεν σου δείνει το δικαίομα να αμφισβητείς αυτό που νιώθει ο άλλος.
Θα έμενες στα 150 που όπως έλεγες στο θέμα του ρατσισμού είχες όλα τα καλά του κόσμου και κανένα προβλημα με την αυτοπεποίθηση σου.
Εγώ (ευτυχώς) δεν είμαι 80 είμαι 75 και έχω μεγάλο θέμα με τα παραπανίσια κιλά μου. Και όχι, δε ζω στη μιζέρια, ζω στην πραγματικότητα και όχι στα παραμύθια που σκαρώνω για να νομίσω ότι νιώθω καλύτερα ενώ οι πράξεις μου δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.
Πίστεψέ με δεν ζω σε κανένα παραμύθι. Η ζωή μου είναι πολύ αληθηνή.
Αρκετά ασχολίθηκα με τον κομπλεξικό ρατσισμό σου, γιατί στην ουσία εσύ η ίδια αποδυκνίεσε ρατσίστρια. Μην ξαναασχολιθείς λοιπόν με το δικό μου τόπικ.
καταρχήν δεν είναι δικό σου τόπικ.Quote:
Πίστεψέ με δεν ζω σε κανένα παραμύθι. Η ζωή μου είναι πολύ αληθηνή.
Αρκετά ασχολίθηκα με τον κομπλεξικό ρατσισμό σου, γιατί στην ουσία εσύ η ίδια αποδυκνίεσε ρατσίστρια. Μην ξαναασχολιθείς λοιπόν με το δικό μου τόπικ.
Είναι ένας δημόσιος χώρος που ο καθένας μπορεί να καταθέσει με ευπρέπεια τη γνώμη του κάτι που δεν κάνεις τώρα εσύ γιατί με βρίζεις.
Τη γνώμη μου θα τη λέω είτε σου αρέσει είτε όχι και αν κρίνω από την αντίδραση σου έχω πέσει 100% μέσα.
Το παίζεις τριαλαλί τριαλαλό ακριβώς γιατί έχεις το μεγαλύτερο πρόβλημα απ' όλες τις κοπέλες εδώ μέσα που έχουν το θάρρος να πουν πως δεν τους αρέσει ο εαυτός τους έτσι και βιώνουν το ρατσισμό.
Εγω παλι λεω οτι κανουν ερωτα με τη γυναικα που αγαπησανε. Ειτε αυτη ειναι χοντρη, αδυνατη, κοντη, ψηλη, ασχημη, ομορφη κ.ο.κ. Η πωλινα ειναι ανθρωπος που τη αγαπας πολυ ευκολα γιατι ειναι ανθρωπος με πολυ αγαπη να δωσει και θα λαβει ανοιχτοκαρδα.Quote:
Originally posted by liana12345
δεν ξέρω ποιος σε είπε ψευτρα, αλλά δεν ήμουν εγώ.Quote:
Τώρα, κάνοντας μια βόλτα στο φόρουμ, βλέπω πως όχι μόνο σε ενδαφέρει η εμφάνιση σου και δεν τα είχες καλά με τον εαυτό σου όταν ήσουν 150 κιλά, αλλά δεν σταματάς να διαφημίζεις σε όποιο θέμα και να πέσω, τα κιλά που χάνεις.
Αυτό εσένα σου δείχνει πως ήσουν μια χαρά στα 150, είχες αυτοπεποίθηση και όποιον άντρα ήθελες στα πόδια σου?
Λυπάμαι που το λέω αλλα αυτοαναιρείσαι συνέχεια και μετά επιλέγεις ένα θέμα που έχεις ανοίξει εσύ για να κλαφτείς πως όταν ανοίγεις την ψυχή σου σε χλευάζουν.
Και φυσικά πιστεύω πως κάποιος άντρας για να κάνει σεξ με μια γυναίκα 150 κιλά έχει φετίχ με τις χοντρές. Δεν είναι κακό αυτό, αλλά σεξουαλικός προσανατολισμός.
Παρ'το αλλιως. Παραδειγμα.Quote:
Μα άμα τα είχες καλά με τον εαυτό σου στα 150, δεν θα ανέβαζες φωτό παντού για το πως αδυνατίζεις, ούτε θα επέβαλλες στον εαυτό σου ένα τόσο βαρύ χειρουργείο.Quote:
Θα έμενες στα 150 που όπως έλεγες στο θέμα του ρατσισμού είχες όλα τα καλά του κόσμου και κανένα προβλημα με την αυτοπεποίθηση σου.
Εγώ (ευτυχώς) δεν είμαι 80 είμαι 75 και έχω μεγάλο θέμα με τα παραπανίσια κιλά μου. Και όχι, δε ζω στη μιζέρια, ζω στην πραγματικότητα και όχι στα παραμύθια που σκαρώνω για να νομίσω ότι νιώθω καλύτερα ενώ οι πράξεις μου δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.
Εγω ειμαι χρονια καπνιστρια, δεν ειναι αγνωστο οτι το καπνισμα βλαπτει. Δεν εχω κομπλεξ οτι καπνιζω. Στο γεγονος ομως οτι εχει αρχισει να επιρεαζει τη υγεια μου και το κοβω λογω αυτου και ψαχνω υποστηριξη και ενθουσιαζομαι με τη προοδο και τη αποχη μου απο το τσιγαρο και βελτιωνεται η υγεια μου, σημαινει οτι απο τη αρχη ημουν κομπλαρισμενη;
Ετσι και με το βαρος, αλλοι το κανουν για να νιωσουν καλυτερα, αλλοι για υγεια, αλλοι για καποιον αλλον, και οσοι λογοι μπορουν να βρεθουν.
Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται! Το ότι κάποιος/α με 75 κιλά επιλέγει να κάνει θέμα τα επιπλέον κιλά του και να τα βάλει με τους 150-κιλών γιατί κάνανε βαρύ χειρουργείο, δεν χρήζει απάντησης. Τον ρατσισμό τον ξέρουμε πολύ καλά.Quote:
Μα άμα τα είχες καλά με τον εαυτό σου στα 150, δεν θα ανέβαζες φωτό παντού για το πως αδυνατίζεις, ούτε θα επέβαλλες στον εαυτό σου ένα τόσο βαρύ χειρουργείο.
Και όντως, αυτά τα άτομα θεωρούν ότι το πρόβλημα με τα κιλά είναι απλά και μόνο αισθητικό. Το ότι κάποιο άτομο με παραπάνω κιλά (5, 10, 100) μπορεί να έχει ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, σημαίνει απλά ότι το άλλο άτομο έχει σεξουαλικές προτιμήσεις σε φάλαινα. Δεν γίνεται να αλλάξουν άποψη, γιατί σε αυτό τον κόσμο ζουν - και υπάρχουν αρκετοί εκεί που συμφωνούν με αυτές τις απόψεις, άντρες και γυναίκες.
Τους χαρίζω αυτό τον κόσμο. Στον δικό μου, ακόμη και όταν τα κιλά μου γίνανε παραπάνω από ανεκτά, οι άντρες γύρω μου βλέπανε τη σπίθα για ζωή και όχι μια καρικατούρα. Δεν σταμάτησα ούτε λεπτό να ζω, να ονειρεύομαι, να πετυχαίνω πράγματα στη ζωή μου. Αν δεν ήταν τα προβλήματα υγείας, θα συνέχιζα να απολαμβάνω τα κιλά μου - σίγουρα πρόσθεταν στην πληθωρικότητά μου. Και αν τα κιλά έχουνε φύγει πια, η πληθωρικότητα ευτυχώς παραμένει. Σε αυτό θα διαφέρουμε πάντα από τύπους σαν τη Liana, εγώ θα συνεχίζω πάντα να χαίρομαι τη ζωή και να παλεύω για ένα καλύτερο αύριο, ενώ αυτή θα προβληματίζεται για τα επιπλέον γραμμάρια που έβαλε...