Quote:
Originally posted by Eli
Αγγελάκι μου εγώ από τότε που ανακάλυψα ότι μπορώ να τα συνδυάζω με όλα τα λαχανικά, μανιτάρια κτλ τα έχω καθιερώσει! Βάζω στο αντικολλητικό μανιτάρια, πολύχρωμες πιπεριές, κολοκύθι, κρεμμύδι χοντροκομμένο ακόμη και σκόρδο και τα σωτάρω με λίγο λαδάκι και τα ανακατεύω με μακαρόνια και είναι μούρλια! Βάζω και λίγη φρέσκια ρόκα ψιλοκομμένη ή μαιντανό για την γεύση και τριμμένη γραβιέρα και την κάνω ταράτσα!:lol::lol: Τα ζυμαρικά γίνονται φοβερά χορταστικά άμα τα ανακατέψεις με πολλά λαχανικά και εκτός αυτού τρως και λιγότερα γιατί τα λαχανικά πιάνουν πολύ όγκο ;)
ʼλλη ιδέα είναι στριφτό μακαρονάκι με κατεψυγμένα λαχανικά μπάρμπα Στάθη (φασόλια, πιπεριές, φασόλια κόκκινα, φασολάκια πράσινα), επίσης σούπερ και εξπρές φαγητό.
Αλλά το καλοκαίρι με τις ντομάτες είναι τα καλύτερα! Σοτάρω χοντροκομμένο κρεμμύδι και πιπεριές, ψιλοκόβω και ντομάτες ώριμες και ρίχνω και ψιλοκομμένες ελιές και αφού πάρουν όλα μία βράση μετά τα ανακατεύω και πάλι με τα μακαρόνια. Σούπερ φαγητό, γρήγορο, εύκολο και με τυράκι πλήρες γεύμα ;)
Ακριβώς έτσι τα τρώω κι εγώ ELi μου, με ντοματινια, φρέσκια ρόκα και σκόρδο έχεις δοκιμάσει? Είναι τέλεια!!!!