Καλημέρααααααααααα! Σε όλους! :D Το μόνο που αισθάνομαι είναι κούραση, δεν κάθομαι ούτε λεπτό ήσυχη.. κάποια στιγμή θα μου βγεί πολύ άσχημα :(
Printable View
Καλημέρααααααααααα! Σε όλους! :D Το μόνο που αισθάνομαι είναι κούραση, δεν κάθομαι ούτε λεπτό ήσυχη.. κάποια στιγμή θα μου βγεί πολύ άσχημα :(
Γιαννη ολοι περναμε τις φασεις μας οποιες και αν ειναι αυτες... Εγω π.χ περναω την φαση της ανεργειας και αυτο ειναι που με σκοτωνει... Αλλος περναει καποια αλλη φαση... Το νοημα ομως ειναι οτι πρεπει να υπαρχει ανθρωπια μεσα μας και να στηριζουμε ο ενας τον αλλο... Υγεια πανω απο ολα
Χειρότερα δεν γίνεται...
Φρίκη....... :/
ετοιμος να πεθανω
περιμενω να ερθει η στιγμη
Υγεια πάνω απ όλα φίλε! χθες μετα απο εντονες ενοχλήσεις απο συνεπεια καποιου περιστατικου υγειας για το οποιο ξαναγραψα στην ιδια ενοτητα εδω, πηγα σε ειδικο γιατρο. μου εκανε εξετασεις, όλα ειναι ενταξει κι ενοχλησεις αυτες δεν ειναι κατι που θα πρεπει να με ανησυχει. μετα απο το γιατρο πηγα για καφε με φιλους, εννοιωθα ευφορία. κι όμως ξεκινησε πριν μερικους μηνες απο μια φαση εντασης, θυμου όταν εκανα μια αποτομη κινηση ενω ημουν μονος.
φάσεις που φτανουν μέχρι την καταπτωση όλοι περναμε, ειναι κι αυτες στο παιχνιδι της αυτοβελτιωσης. μονο μην τα βαζεις κατω οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν εχεις.
Δε νομιζω οτι μπορω να εκφρασω το πως αισθανομαι.... Πραγματικα δε μπορω
Απιστευτη βαρεμαρα.............
Aυπνια....
Tι να πουμε κι εμεις;;;
Σκατα η σημερινη ημερα ηταν σκατα... :/
Ολα λαθος....
Τουλαχιστον γινεται και κατι διαφορετικο και ξεχνιεμαι οτι ειμαι ασχημος...
Ρε συ βαριεμαι συνεχεια να διαβασω.. Αναβολη προθεσμιας λοιπον! Προσω ολοταχως! Γιατι λες ομως οτι εισαι ασχημος? Εμφανισιακα εννοεις η κατι αλλο??
Εμφανισιακα εμφανισιακα.. :P
Αλλα γενικα το εχω ξεχασει ή απλα εχω βαρεθει να το σκεφτομαι και να στεναχωριεμαι...Νομιζω οτι το αποδεχομαι πια και αυτο ειναι καλο :P
Ναι αλλα το "ασχημος εμφανισιακα" μπορει να ειναι καθαρα υποκειμενικη σ αποψη! Συνηθως τεινουμε να βρισκουμε κουσουρια στον εαυτο μας κ να μην εκτιμουμε αυτο π ειμαστε!
Kαλα αυτο το υποκειμενικο το εχω ακουσει ισα με 1569 φορες....
Μηπως εφοσον το χεις ακουσει τοσες χιλιαδες φορες πρεπει να το πιστεψεις? Διοτι αλλιως βλεπουμε εμεις τον εαυτο μας κ αλλιως οι αλλοι!
Ρομαντικο αρκετα θα ελεγα το σονγκ!!!
Λακρυ (δε ξερω και πως σε λενε....) τον Θωμα πως τον κοβεις θα την κανει τη μαλακια στο τελος;;
Ειρηνη με λενε το χω ξαναπει! Εγω τον κοβω (μεταξυ μας αυτα τωρα, μν μας ακουσει) οτι δεν θα το κανει κ απλα μας τα πρηζει, αν ηταν να το κανει δν θα εβαζε χρονοδιαγραμμα στο οποιο μαλιστα κανει τοσα πραγματα, αλλα ειτε θα αφηνοταν αδρανης, ειτε θα το εκανε κατευθειαν εφοσον αυτο θελει! Απλα ειναι μικρουλης κ λιγο γκρινιαρουλης!
Εγω πιστευω πως αν σε αυτο το χρονικο περιθωριο που εχει δωσει συμβει κατι καλο...
Κατι που θα δωσει χρωμα στη ζωη του και θα την αλλαξει οχι μονο δεν θα κανει τη χαζομαρα που λεει (και που μου εχει περασει κι εμενα απτο μυαλο απειρες φορεεες) αλλα θα διαβαζει τα ποστ που εκανε και θα λεει τι παπαριες εγραφα....
Εν τω μεταξυ εγω που διαβαζα στην αρχη 99 και σημερα λεω φανταρος θα ειναι και θα περιμενει να απολυθει... χαχαχαχαχαχαχα
Κι εμενα αρχικα το μυαλο μ σε κανα φανταριλικι θα πηγε! Εντωμεταξυ απ οσο γνωριζω ο Θωμας δν εχει παει φανταρος, που να παει κ εκει φαντασου τι εχει να γινει! Βασικα απο περυσι τα γραφει αυτα, αφου ηταν θυμαμαι εποχες π εγραφε 289 κ σημερα, π σημαινει πολυ καιρο το ειχε στο μυαλο του, κ δυστυχως δν του εφυγε! Εγω πιστευω αμα ηθελε τοσο πολυ να αυτοκτονησει θα το ειχε ηδη κανει! Απλα ειναι απελπισμενος κ εχει τελειως λαθος σκεπτικο!!
Το θεμα στρατος λυνεται....Τραβαει Ι5 αμα ειναι να αυτοκτονησει χιλιες φορες.....
Suicide is a permanent solution for a temporary problem
Οχι εχει αναβολη μεχρι το 2019 νομιζω, μεχρι να τελειωσει τις σπουδες του! Και τον ειπα να τελειωσει μια φορα τις σπουδες κ τοτε αν ειναι να κανει το απονενοημενο διαβημα, μαλιστα τ ειπα να του μετραω εγω τις μερες μεχρι το 2019 αλλα δν μ ακουει το ρεμαλι!! Θανατο θελει, τωρα τον θελει! Αμαν δλδ! Κατα τ αλλα με το ρητο συμφωνω!!
Δε θα το κανει γιατι απ'οτι διαβαζω ειναι λογικο παιδι και "αλανακος" :-)
Ο Θωμας ειναι το καλυτερο παιδι! Απλα λιγο παρεξηγημενο παιδι!
Συμφωνώ. Αυτός τρομάζει με τη σκέψη ότι θα μπορούσε να το κανει. Οι κουβεντες περι αυτοκτονίας ειναι απλά ξέσπασμα απελπισίας και τιποτα περισσότερο. Δυστυχως εχει κολλήσει εκει το μυαλο του. Κατα τα λοιπά σκοτώνει τον καιρο του απ ότι φαινεται κι εκει ειναι η ζημιά. Ο στρατος σε τετοια κατασταση ειτε που θα τον στρώσει και θα τον αλλάξει είτε που θα τον τρελλάνει και θα σηκωθει να φύγει.
Παιδιά είμαι λιγάκι αρρωστούλα... :( Την άρπαξα πάλι μάλλον.. φταίει κ ο καιρός ίσως με αυτήν την έντονη κυκλοθυμία του.. τι να πω.. anyways.. :)
Περαστικα σου !! :-)
Ευχαριστώ!!! :)
Σκατα αισθανομαι.
Γιατι ετσι?? :(
Ασχετο τι βοριας ειναι αυτος που φυσαει καλε? Θα με σηκωσει σε λιγο!!
Γιατι εγινε κατι...
Και γενικα δεν παει και κατι καλα....
Αχχχχ....
Υπαρχει ανθρωπος που να μην νιωθει σκατα?Που να μην του πηγαινουν ολα μαμιωντας?Δεν νομιζω..
ε σιγουρα υπαρχουνε και αυτοι.απλα ειναι λιγοι.
Τελικα η μπαλκοναδα (προσφατη ανακαλυψη) ειναι τελειια.... Αισθανομαι χαλαρος