Κι εκανε ενα μαλλι που στρωνει ικανοποιηθηκεσ τωρα με τη συζητηση
Printable View
Κι εκανε ενα μαλλι που στρωνει ικανοποιηθηκεσ τωρα με τη συζητηση
Για λέγε τότε το θέμα να βοηθήσουμε!
Και πάλι το ίδιο ακριβώς ερώτημα που σας έθεσα πέρυσι (απόδειξη ότι ο ίδιος έμεινα από πέρυσι τέτοια εποχή έως σήμερα).
Να πάω ένα ταξιδάκι τρεις νύχτες, λαμβανομένου υπόψη του κόστους, κυρίως δε το μόνος μου?
Λίγες μέρες ίσον μικρότερο αίσθημα μοναξιάς εν σχέσει με πολλές μέρες (υπενθυμίζω ότι έχω τέτοιο θέμα). Νοείται βέβαια πως και το κόστος είναι θέμα, ιδίως τέτοια εποχή, συν το ότι έχω έστω λίγο ανάγκη για αλλαγή παραστάσεων κάπου εκτός.
ολες αυτες οι εξυπναδες που εβλεπα τοσο καιρο και ξερουν καποιοι σε τι αναφερομαι με εκαναν απλως να καταλαβω ποσο δαφορετικος φαινετε ο κοσμος στο τι ειναι και το πως μιαζει να φαινεται
οι περισσοτεροι δεν αντιλαμβανονται το διαφορετικο γιατι απο μπροστα τους βλεπουν το τι φαινεται.
Βλέπουν το τι φαίνεται διότι είναι εγκλωβισμένοι -βυθισμένοι (ούτε κι αυτο το αντιλαμβάνονται) στις προκαταλήψεις, στα πιστεύω κλπ συναφή με τα οποία γαλουχήθηκαν και συνήθισαν να ζουν. Έτσι, το διαφορετικό (και μην πάει ο νους σας σε σεξουαλικούς προσνατολισμούς) το παρεξηγούν.
Αφου τουσ λενε τι να πιστευουν τι να σκεφτουν πωσ να ντυθουν τι να φανε ντιπ αχρηστοι ειναι ολοι ντιπ για ντιπ
Εκανα 5 εμετους σημερα
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Φαγητό ακατάλληλο, ιός;;
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Στεναχωρια .θα αρχισω να προστατευω καλυτερα τον εαυτο μ
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Μακάρι!!
κυνικο συμπερασμα αλλα ετσι ειναι δεν αξιζει να στεναχωριεσαι για τιποτα γιατι εκτος του οτι δε φερνεις κανενα αποτελεσμα ετσι κανεις και τη χαρη σε οσους θελουν να σε βλεπουν ετσι
Σκεφτομαι την σημερινη τραγωδια με τους νεκρους της φωτιας ......
Οι περισσότεροι!!