Καλησπέρα σοκολατίτσα. Το νέο σου στρουμφοόνομα το είδες;
Printable View
Πάω να πάρω την ταινία και έφτασα!
Τα στρουμφοονόματα που είναι ελεύθερα ακόμα είναι τα ξεφτέρης, μάγειρας στρούμφ, ντορεμί, προκόπης, κηπουρός, μωρό στρούμφ και λουλούκος αν δεν το πάρει η Αστερόσκονη.
Το πήρε καλέ...... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::r oll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:
Ρε κορίτσια, ρε κορίτσια 7 σελίδες? Πότε θα τις διαβάσω? Κ κολλάει αυτό το ρημάδι το pc!!!:mad:
Polinaki κ monahoiot συγχαρητήρια για τις απώλειες, Θέλω κ εγώ να δω διψήφιο βαρέθηκα το τριψήφιο!:mad:
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Οχι ποιο είναι? Δεν πρόλαβα να διαβάσω!!!
Να βάλουμε κάποιον υπεύθυνο περίληψης ανά 3 ώρες.....!!!! Έτσι που πάμε θα περνάμε τις 22 ώρες της μέρας διαβάζοντας τι γράψαμε και τις άλλες 2 ώρες γράφοντας... :lol::lol::lol:
Quote:
Originally posted by Ava
Πάω να πάρω την ταινία και έφτασα!
Καλέ εσύ δεν πήγες στους γονείς?
Φοβήθηκες τη πείνα?:spin:
Σε περίπτωση που δε μας φτάσουν τα υπάρχοντα στρουμφοονόματα βρήκα και τα ονόματα κοιμήσης που του φορτώνουν όλο αγγαρείες, μουσούδης που οσμίζεται τον καιρό, μουτζούρης που του αρέσει το χώμα και τα σκουπίδια, μπιμπίκος που είναι καλλιτέχνης (ποιητής) όπως ο λουλούκος (ζωγράφος) και μπιζέλης που είναι αγρότης.
Σοκολατίτσα το δικό σου στρουμφοόνομα είναι το Σκουντούφλης! Αν πας στα μέσα της σελίδας 574 θα καταλάβεις και το γιατί!
Ποιός θα γίνει ο μπιμπίκος για να έχω να μιλάω...????Να αναλύουμε με καλλιτεχνική οπτική τα τεκταινόμενα????Θέλω την ame soeur μου, θέλω το μπιμπίκο μου....Τόση καλλιτεχνία δεν αντέχεται μόνη της!!!!:crazy:
Quote:
Quote:
Originally posted by break
Μια φορά είχα ανακατέψει χλωρίνη κ οξύ περιτό να σου πω τι είχα πάθει!
Quote:
ʼλλη μια φορά είχα ξεχάσει τη τοστιέρα κ είχα φύγει!!!!:o:o:o
Quote:
είχα βάλει φωτια κ στα μαλλιά της μάνας μου κ μετά είχα κρυφτεί κάτω απο το κρεβάτι κ δεν έβγαινα :lol::lol::lol:
Quote:
α τώρα που είπες πιάτο κ εγώ είχα σπάσει ένα στο κεφάλι της αδελφής μου :lol::lol::lol::lol: ήμουνα στο κρεβάτι πάνω κ εκέινη ήτανε σκυμμένη στο ντουλάπι κ καθώς σηκώθηκε έγινε το κακό χαχααχα
Ναταλία μετά τα παραπάνω μήπως να βάφτιζες την Έλενα "Σκουντούφλη"; :lol:
:lol::lol::lol: :lol::lol::lol: :lol::lol::lol: :lol::lol::lol:
Καλά είσαι άπεχτη!!!!!!!!!!!! Έχω σκάσει στα γέλια!!!!!!
Quote:
Σοκολατίτσα το δικό σου στρουμφοόνομα είναι το Σκουντούφλης! Αν πας στα μέσα της σελίδας 574 θα καταλάβεις και το γιατί!
Μόλις τώρα το είδα!!!
Καλέ που τα θυμήθηκες όλα αυτά?
Δικαίως σε αποκαλούμε ντεντέκτιβ!!!!!!!!
Αστερόσκονη εσύ ως λουλούκος είσαι ζωγράφος και ο μπιμπίκος είναι ποιητής οπότε θα ταιριάξετε απόλυτα!
Τέλεια....Προς αναζήτηση μπιμπίκου...Εγώ θα μουτζουρώνω κι εκείνος θα απαγγέλει "άσπρα κοράκια...μαύρα κοράκια..." και θα μας πιάνει ο καλλιτεχνικός μας οίστρος....:thumbup::thumbup::thumbup::thum bup: