μπορεί να μας κόψουν το φως στη σκάλα και το ασανσέρ αλλά αύριο εγω θα κάνω στράκες στο σχολείο με το στρουμφοφόρεμα! Τζίνα, κατευθείαν για ύπνο τώρα, μην το καθυστερείς!
Printable View
μπορεί να μας κόψουν το φως στη σκάλα και το ασανσέρ αλλά αύριο εγω θα κάνω στράκες στο σχολείο με το στρουμφοφόρεμα! Τζίνα, κατευθείαν για ύπνο τώρα, μην το καθυστερείς!
Τι χαρά, τι χαρά, τι χαράQuote:
Originally posted by monahoiot
στρουμφάκια μου, ο χουζούρης σας χαίρει άκρας υγείας! Οι ωοθήκες και όλα τριγύρω είναι σούπερ οπότε το αίμα είναι περίοδος μεγάλης διάρκειας! Λάλησα τόσο από τη χαρά μου που πήγα και ξόδεψα μέρος από τα κοινόχρηστα μου για να αγοράσω ένα καταπληκτικό φορεματάκι! τραλαλαλαλα
η περίοδος που είναι μακριά
τι καλά, τι καλά, τι καλά,
πήραμε και φόρεμα να ρίξουμε κορμιά!!!
Δια χειρός Λουλούκου :spin:
Εγώ τελικά έμεινα με την απορία θα είμαι ο πολυμήχανος Ξεφτέρης ή ο γυμνασμένος Hefty:puzzled:
Μπράβο, Χουζούρη μου! Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι...
ʼντε μπράβο και χαλάλι τα κοινόχρηστα!
Με γεια και το φορεματάκι! (εδώ κυριολεκτούμε). Με γεια και με χαρά! Καλοφόρετο και καλόβγαλτο!
Λουλούκο μου, έγραψες!Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
στρουμφάκια μου, ο χουζούρης σας χαίρει άκρας υγείας! Οι ωοθήκες και όλα τριγύρω είναι σούπερ οπότε το αίμα είναι περίοδος μεγάλης διάρκειας! Λάλησα τόσο από τη χαρά μου που πήγα και ξόδεψα μέρος από τα κοινόχρηστα μου για να αγοράσω ένα καταπληκτικό φορεματάκι! τραλαλαλαλα
Εσύ Eli μου, Hefty είσαι, τελείωσε! Τόση ζούμπα χαμένη θα πάει;
Από το στόμα σου!Quote:
Originally posted by Ava
Μπράβο, Χουζούρη μου! Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι...
Με γεια και με χαρά! Καλοφόρετο και καλόβγαλτο!
Ελπίζω μόνο Γιώτα μου να μην πάρει φόρα η περίοδος σου τώρα που ήρθε και αποφασίσει να αναπληρώσει για όσο καιρό δεν ερχόταν γιατί σε βλέπω ένα χρόνο να φοράς συνεχόμενα σερβιέτες! :lol::lol:Quote:
Μεγειά το στρουμφοφόρεμα!!!!
Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Μέχρι να βρω Μπιμπίκο και θα ζωγραφίζω και θα γράφω!!!
δεν πειράζει χουζούρη θα κάνεις περισσότερη γυμναστική ανεβαίνοντας από τις σκάλες και θα έχεις και ρομαντική ατμόσφαιρά με πυρσούς στην είσοδο για τον επόμενο μήνα! :lol::lol:Quote:
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα δεν ήσουν εκεί όταν έγινε το θέμα με το κάθομαι;
οχι πότε έγινε?
Κοίτα αν κρίνω από την πρώτη εμφάνιση της, κράτησε 25 μέρες! Αρμένικη η επίσκεψη νομίζω Ελάκι! Δεν θα παρεξηγηθώ αν μειώσει λίγο τη διάρκεια της βίζιτας!
Ντετέκτιβ χαχανούλη πιάσε δουλειά! Ανέσυρε τις σημειώσεις μας περί Γιωτομαμάς με αχ βαχ στην τουαλέτα ;)
Περίοδος να ναι και ότι να ναι Χουζούρη μου! :lol:Quote:
Κοίτα αν κρίνω από την πρώτη εμφάνιση της, κράτησε 25 μέρες! Αυτοκρατορική είσοδοςΑρμένικη η επίσκεψη νομίζω Ελάκι! Δεν θα παρεξηγηθώ αν μειώσει λίγο τη διάρκεια της βίζιτας!
Δεν ξέρεις τι χαρές έχω κάνει με τα καλά σου νέα!!! ʼντε και κάθε μήνα φιλενάδα!!!!
Χουζούρη μου, να σε ρωτήσω κάτι άσχετο; Αλλάζει το τικεράκι σου χρώματα κάθε μέρα ή εμένα τα μάτια μου κάνουν πουλάκια; Χθες νομίζω πως ήταν ροζ, προχθές κίτρινο, σήμερα βεραμάν, αύριο θα είναι γαλάζιο;