Καληνύχτα Γκρινιάρη - Γιωτάκι :D, όνειρα στρουμφιστά!!!
Printable View
Καληνύχτα Γκρινιάρη - Γιωτάκι :D, όνειρα στρουμφιστά!!!
Καληνύχτα γκρινιαροΓιωτάκι, καλή ξεκούραση.
Στρουμφοκαληνύχτες, Γκρινιάρη! Πάω να παρακολουθήσω το μάθημά μου, γιατί θα με βάλει τιμωρία ο Χαχανούλης! :lol:
Η Γλαύκη - Σπιρτούλης - Χαφιές που είναι; Πέταξε το ξενέρωτο κατεβατό της και εξαφανίστηκε! Θα μας μπει κατά τη μία το βράδυ να πετάξει πάλι καμιά εξυπνάδα και να την κάνει με ελαφρά! :lol:
Περίμενε, Χαχανούλη, θα κάνω δοκιμή..
me too!
Πάλι καλά άρχισες να θυμάσαι Σκουντούφλη εγώ που νόμιζα ότι τα γράφαμε κιόλας; Περνάμε τόσες ώρες φορουμιστικά που όταν βρισκόμαστε στο τέλος αντί να σας μιλάω θα σας πληκτρολογώ!!! :lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by break
Σαν να θυμάμαι κάτι!!!
Μάλλον θα μιλούσα με κάποια ή θα ήμουνα στη κουζίνα ή θα το έχω ξεχάσει, ολές οι φίλες μου, μου λένε τα μυστικά τους γιατί μετά τα ξαχνάω!
Αμάν τα καλύτερα χάνω!
Τι έγινε κορίτσια, τώρα τις τραβάτε τις φωτογραφίες; Ξέρετε να μικραίνετε το μέγεθος της φωτογραφίας, γιατί αν είναι πολύ μεγάλη δε θα την πάρει.
Χαχανούλη δε βρίσκω το browse που ακριβώς είναι?
Για να δούμε..
http:// cook
Skatoules!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ Στη σελίδα που βρίσκεστε κάτω δεξιά ή πάνω δεξιά, όπου προτιμάτε, πάτε και πατάτε το post reply. Στη σελίδα που σας ανοίγει
Όταν πατάω το post reply με βγάζει ακριβώς όπως όταν κάνω quote
Έλενα μήπως δεν έχεις μπει στο post reply που είναι δεξιά δίπλα στο New poll; Το browse είναι κάτω από το τετράγωνο στο οποίο γράφεις.
Και στο quote που κάνεις στο ήδη υπάρχον μήνυμα πάλι έχει browse κάτω.
Σε αυτό έχω μπει που γράφει
New Topic New Poll k Post Reply που βρίσκονται πάνω δεξιά ή κάτω δεξιά