Περισσότερες ελπίδες έχεις elis αν είσαι άσχημος αλλά με μυαλό ξουράφι.
Παρά όμορφος κ με τις όποιες συνέπειες της πάθησης.
Περιμένω να σπάσω τα δεσμά μπας κ ροδανίσει η γλώσσα.
Printable View
Περισσότερες ελπίδες έχεις elis αν είσαι άσχημος αλλά με μυαλό ξουράφι.
Παρά όμορφος κ με τις όποιες συνέπειες της πάθησης.
Περιμένω να σπάσω τα δεσμά μπας κ ροδανίσει η γλώσσα.
Για να σ βγαλαν διαγνωση ψυχωση σημαινει οτι εισαι μεγαλοσ δεν εισαι παιδι τωρα υπαρχουν καποια πραγματα που πρεπει να εκπαιδευτεισ οπωσ δεν πιστευουμε οτι μασ λενε οι αλλοι οποιοι κι αν ειναι αυτοι παντα διαλεγουμε τι να πιστεψουμε επισησ πρεπει να αποκτησεισ αποψη για τον εαυτο σου δηλαδη πχ εγω οταν επαιζα μπαλλα στην αλανα χωμα ειχε κατω επεφτα χτυπουσα σηκωνομουν συνεχιζα αυτο το βλεπω ωσ τιμη η βλακεια ειναι οτι συνεχιζα γτ εβλεπα τουσ ποδοσφαιριστεσ στην τηλεοραση που παιρναν φαουλ κ συνεχιζαν μετα εμαθα οτι μονοι τουσ πεφτουν εμεισ τοτε χτυπουσαμε βλακεια φουλ παιδια ειμασταν κι ετσι μεγαλωσαμε γι αυτο ομωσ οτι συμβαινει το παλευουμε εσυ ασ πουμε εισαι απο το ιδιο υλικο τωρα εισαι υπερπροστατευμενοσ δεν εχεισ δει ακομα τισ δυναμεισ σου δεν δοκιμαστηκεσ κλπ δεν ξερω παντωσ τα υλικα ειναι δυο η το ενα η το αλλο
Σκεψου λιγο οι αστεγοι πωσ επιβιωνουν τι δυναμεισ εχουν εμεισ σαν παιδια σακατευομασταν κ παιζαμε και βριζομασταν δηλαδη πραγματα που αμα τα δεισ σε ταινια θα πεισ ενταξει ειναι ταινια εμεισ τα ζησαμε εγω επαιζα μπαλλα στα χιονια μεσα στισ λασπεσ επαθα χιονιστρα ετσι μου ειχαν πει
Υπάρχουν επιστήμονες που είναι βέβαιοι ότι υπάρχουν εξωγήινοι και το τεκμηριώνουν αλλά δεν τους έχουν κλείσει ποτέ μέσα!
Υπάρχουν άτομα που έκαναν πράξη πεποιθήσεις τους (εγκληματα) και τους έκλεισαν στη φυλακή κι όχι στο ψυχιατρείο.
"Τρέλα", όπως πιθανόν το εννοείς, είναι εκεί που το άτομο παύει να έχει ειρμό σκέψης, δεν επικοινωνεί πρώτα με τον ίδιο του τον εαυτό και έπειτα με το περιβάλλον του. Στο άτομο αυτό δεν υπάρχει σχέση πεποίθησης - πράξης, σειράς επιχειρημάτων που να υποστηρίζουν μια άποψη. Κάνει ή λέει πράγματα που δεν ελέγχονται από τη σκέψη. Η σκέψη του είναι εικόνες ασύνδετες τις οποίες δεν μπορεί να αντιληφθεί και να κατευθύνει.
Χωρίς να αποκλείω, ακόμα και σήμερα που υποτίθεται βελτιώθηκε η επιστήμη, να κλείνουν στα ψυχιατρεία άτομα που δεν εμπίπτουν σ αυτό που περιέγραψα σαν τρέλα.
Σκέφτομαι πόσο γελοίο είναι μέλος που έχει φάει επανειλημμένα ban λόγω του ότι περιμένει κάθε φορά που απευθύνει το λόγο σε κάποιο άλλο μέλος να απαιτεί επιτακτικά και γρήγορα απάντηση... Hello, δεν είσαι το κέντρο του κόσμου... Πιστεύω πως καταλάβατε ποιον λέω...
Κυκνε δεν υπαρχει μονο η προσοχη υπαρχουν κι αλλα πραγματα χαλαρωσε
Εχουμε μια σχεση παθουσ κ μισουσ εμεισ οι δυο ειμαστε οι εναλακτικοι εδω μεσα εγω χωριατησ βεβαια
Το εβλεπα ενταξει
Παντωσ κοριτσια καλα κανετε και με δουλευετε γτ με την αληθεια δε μου κανει κουκου βοηθατε την υγεια ενοσ νεαρου αντρα μπραβο σασ keep up the good work αν κ απορω γτ σασ βαλανε
Ναταλακι που εισαι αγαπη μου πλιζ γραψε κατι