Quote:
Originally posted by GLUKOULA28
kαλησπερα σε ολουs,ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,και οτι επιθυμειτε να σαs,δωθει απλοχερα,οπωs ακριβωs το θελετε!κοριτσια εγω ξεκινησα διατροφη απο τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ,σημερα εχουμε 2 μαιου,κοντα στουs 4 μηνεs λοιπον,με αρκετα καλη δουλεια,πανω σε μενα,εννοωνταs,λαχανικα,ψητ α,βραστα,με σαλατεs αφθονεs,γιαουρτακια το βραδυ,και πολυ ελαχιστεs παρασπονδιεs,κυριωs με σοκολατα,και αν εξερεσουμε και 2-3 μερεs του πασχα,και με ασκηση περπατημα 20λεπτα 4-5 φορεs την εβδομαδα,αποτελεσμα -10κιλα.Αυτα τα δεκα ηταν απο τον μαρτιο,και εκει κολλησαμε για τα καλα.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ,να καταλαβω τι συμβαινει στον οργανισμο μου? με εχει παρει απο κατω,διοτι ειναι αδικο!!!Γιατι και πεινασα,και συγκρατησα πολυ τον ευατο μου,να μην φαω κατι εκει που η παρεα μου,ετρωγαν του κοσμου τιs λιχουδιεs.Σε καποια γνωστη που το συζητησαμε γιατι ειχε το ιδιο προβλημα,επερνε κιλα με τον αερα που λεμε(και αs μην το πιστευουν καποιοι)και εχανε υπερβολικα δυσκολα,ειχε προδιαθεση σαχαρου,και προσπαθουσε παρα πολυ να χασει,και ΔΕΝ!!!,ελπιζω να μην εχω σακχαρο,διοτι αντιλαμβανεστε τι με περιμενει!Ετσι λοιπον ειχα στοχο απωλεια 30 κιλων σε 7 μηνεs,νομιζω απετυχα το στοχο μου,και οχι τιποτα αλλο,ειχα ταξιδεψει τοσο πολυ με τη φαντασια μου,να απολαυσω τη θαλασσα οσο τιποτε αλλο αυτο το καλοκαιρι!Δεν νομιζω ομωs!ααααχ.Τελοs σαs ευχομαι καλεs απολιεs,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καθε φορα που διαβαζω πωs καποια/οs απο εσαs χανει εστω και 2-3 κιλα,και φτανει ολο και πιο κοντα στο στοχο του,χαιρομαι ιδιαιτερα,γιατι καταλαβενω τoν ``αγωνα μαs``γιατι το ζω,το βιωνω και ξερω ποσο δυσκολο ειναι!ΦΙΛΙΑ κοριτσιαα,να ειστε παντα καλα!
glykoula, μη σε παίρνει από κάτω, και εμένα μου χει τύχει στο παρελθόν και δυστηχώς σταμάτησα τη δίαιτα γιατί είχα ήδη κουραστεί πολύ.