-
Καθόλου δεν με ζάλισες και απαντώ:
Αύξηση βάρους παρατήρησα την τρίτη και τη δέκατη από τις 41 εβδομάδες που το ακολούθησα.
Συγκεκριμένα:
Την 3η εβδομάδα έβαλα 2,2 κιλά (από 99,4 πήγα 101,6)
Την αμέσως επόμενη εβδομάδα έχασα 2,9
Τη 10η εβδομάδα έβαλα μισό κιλό και την αμέσως επόμενη έχασα 1,8.
ʼρα ισχύει, τουλάχιστον στην περίπτωσή μου, ότι μετά από μία εβδομάδα ανόδου, ακολουθεί κάθοδος.
Όσον αφορά το τι κάνω τώρα:
Προσπαθώ να καταγράφω καθημερινά τι τρώω και να διατηρούμαι στους 32-33 πόντους (πόντοι συντήρησης). Έχω ένα μπλοκάκι και γράφω.
Μερικές μέρες δεν σημειώνω, αλλά υπολογίζω στο μυαλό μου τους πόντους και επειδή κατέχω καλά το πρόγραμμα, πάρα πολλούς πόντους τροφών τους θυμάμαι απ' έξω.
Η συντήρηση είναι εύκολη αν εφαρμόζεις τις αρχές της υγιεινής διατροφής και όλα όσα λένε τα βιβλιαράκια του προγράμματος.
Ως γνωστόν, αν πεις "τώρα που έχασα τα κιλά βουρ στο φαγητό", το έχεις χάσει το παιχνίδι.
Συμπερασματικά: Ό έλεγχος συνεχίζει να υπάρχει, σε λιγότερο "αυστηρή" μορφή και μετά την απώλεια. Είναι όμως κάτι που γίνεται αυτόματα και καθόλου καταπιεστικά.
Ελπίζω να σε διαφώτισα.
-
Δε σε ξεχάσαμε καλέ, τι πράγματα είναι αυτα? :P
-
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Τα βιβλιαράκια δεν τα έχω βέβαια αλλά προσπαθώ να μην χάνομαι. Θέλει πολύ υπομονή και σύστημα. Υπάρχει ένα θέμα με τον "καταμερισμό" των τροφών και δεν ξέρω αν αυτό επηρεάσει μακροπρόθεσμα τουλάχιστον την προσπάθειά μου για απώλεια.
Με διαφώτισες πλήρως! και πάλι σε ευχαριστώ πολύ! :)
-
Σήμερα είναι τα πράγματα πολύ χαλαρά και η διάθεση ανεβασμένη οπότε το έχω ρίξει στον μονόλογο...!!!!!!!!!
-
Έτσι όπως τα υπολογίζω και σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει σε παλιότερα post, για να φτάσω τον στόχο μου έχω ακόμη 8 μήνες...
Δεν είναι πολλοί....εεεεεεε???????????
-
αστερακι μου μια χαρα θα τα καταφερεις.σιγα τι ειναι 8 μηνες θα περασουν χωρις να το καταλαβεις.............................. .......ΥΠΟΜΟΝΟΥΛΑ ΜΟΝΟ Κ ΣΤΗΡΙΞΗ ΝΑ ΧΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ.
-
8 μήνες δεν είναι τίποτα αστεράκι, και 9 και 10 να κάνεις δε χάθηκε κι ο κόσμος. Το σημαντικό είναι να έχεις υπομονή και επιμονή.
-
ναι ναι! υπομονή μάλλον έχω, υποστήριξη μάλλον έχω αλλά είμαι ανυπόμονη!!!!!!
marili είσαι από εύβοια? κάπου το διάβασα....
-
ναι βρε απο ευβοια νοτιa γιατι;;;;;;;;;
-
ε, και εγώ νότια είμαι...!!!!!!!!!! :) :)
-
Η Χιλιαδού είναι βόρεια ή νότεια κοριτσάκια?
-
αδεσποτούλι, περιμένω πως και πως να περάσουν οι μήνες! ε, για 2 μήνες παραπάνω χαλάλι!!!!!!
-
νομιζω βορεια δεν ξερω βρε.....αστερακι σε πιο μερος ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄;;;;;;;;αν ξερεις που ειναι το μαρμαρι η η καρυστος μενω κανα 20λ απο κει σε ενα χωριουδακι μες στο πρασινο που λεγεται γιαννιτσι.
-
από όσο γνωρίζω είναι βόρεια! ας με διορθώσει η πατριώτισα αν κάνω λάθος!
-
εγώ είμαι κοντά στο αυλωνάρι. Σε ένα χωριό δίπλα (μεταξύ αλιβερίου και αυλωναρίου)!!!!! είδες?? μικρός είναι ο κόσμος!