Eυχαριστω penelope μου.Quote:
Originally posted by penelope1985
Μπραβο Constance!
Κοριτσια αυτη η περιοδος ημαρτον παντως!Σπασιμο νευρων και η στασιμοτητα και το να περιμενεις να ερθει και τιποτα.Semie μου υπομονη.:/
Printable View
Eυχαριστω penelope μου.Quote:
Originally posted by penelope1985
Μπραβο Constance!
Κοριτσια αυτη η περιοδος ημαρτον παντως!Σπασιμο νευρων και η στασιμοτητα και το να περιμενεις να ερθει και τιποτα.Semie μου υπομονη.:/
Semie Μολις αδιαθετησεις θα εισαι σουπερ...
εχω αρχισει κ ανησυχω..ειναι δυνατον??χαλια χαλια χαλια
Ποσες μερες εχει καθυστερησει;Quote:
Originally posted by semie
εχω αρχισει κ ανησυχω..ειναι δυνατον??χαλια χαλια χαλια
και γενικα εχεις σταθερο κυκλο?
κοιτα γενικα ειμαι στις 28 μερες,καμια φορα (περιπου μια φορα το χρονο προς καλοκαιρι)μου ρχεται νωριτερα,δλδ 26 μερες.και καμια φορα μου ρχεται στις 32 μερες(παλι μια φορα το χρονο)τον προηγουμενο μηνα μου ρθε στις 29.τωρα ειμαι στις 33 μερες!
οτι να ναι δλδ
απλα ειχα παρα πολλα νευρα πριν λιγες μερες,εβγαλα κ σπυρακι,ειχα κ λιγο πρηξιμο κ δεν χανω κ κιλα 5 μερες τωρα!
Semie μου προσπαθησε να μην αγχωνεσαι και να μη το σκεφτεσαι.Παιζει να ειναι μια μικρη διαταραχη λογο απωλειας κιλων, που συμβαινει γενικως.Θα ερθει η ατιμη που θα παει.Αφου εχεις και πρηξιματα κλπ συμπτωματα.Πιες και κανενα ωραιο αφεψημα βοηθαει.
αντε να δουμε..ευχαριστω παντως!
problem solved!!!!
επιτελους κουνηθηκε!
67,4!!!μετα απο πολυ καιρο!
ε... τωρα θα συνεχισω!
Ωραια Σεμι αυριο θα ξεπριστεις κιολας και θα φανει και η απωλεια!
ΝΑΙ ΝΑΙ!ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!
Χάλια κ γω με περίοδο είμαι δυο κιλά πάνω 15μερες δεν έχω χάσει τίποτα μου φαίνεται πως έβαλα. Εφαγα δυο φορές αλλά γενικά συγκρατημένα τις υπόλοιπες μήπως επειδή τρώω αμυγδαλα δαμάσκηνα βερυκ ; Ποσά επιτρέπονται την ημέρα να αρχίσω να τα μέτραω κ αυτά
βεβαια χρυσα. τα αμυγδαλα εχουν παρα πολλες θερμιδες