Originally posted by anna65
Quote:
Originally posted by liana12345
Μα άμα τα είχες καλά με τον εαυτό σου στα 150, δεν θα ανέβαζες φωτό παντού για το πως αδυνατίζεις, ούτε θα επέβαλλες στον εαυτό σου ένα τόσο βαρύ χειρουργείο.
Θα έμενες στα 150 που όπως έλεγες στο θέμα του ρατσισμού είχες όλα τα καλά του κόσμου και κανένα προβλημα με την αυτοπεποίθηση σου.
Εγώ (ευτυχώς) δεν είμαι 80 είμαι 75 και έχω μεγάλο θέμα με τα παραπανίσια κιλά μου. Και όχι, δε ζω στη μιζέρια, ζω στην πραγματικότητα και όχι στα παραμύθια που σκαρώνω για να νομίσω ότι νιώθω καλύτερα ενώ οι πράξεις μου δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.
Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται! Το ότι κάποιος/α με 75 κιλά επιλέγει να κάνει θέμα τα επιπλέον κιλά του και να τα βάλει με τους 150-κιλών γιατί κάνανε βαρύ χειρουργείο, δεν χρήζει απάντησης. Τον ρατσισμό τον ξέρουμε πολύ καλά.
Και όντως, αυτά τα άτομα θεωρούν ότι το πρόβλημα με τα κιλά είναι απλά και μόνο αισθητικό. Το ότι κάποιο άτομο με παραπάνω κιλά (5, 10, 100) μπορεί να έχει ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, σημαίνει απλά ότι το άλλο άτομο έχει σεξουαλικές προτιμήσεις σε φάλαινα. Δεν γίνεται να αλλάξουν άποψη, γιατί σε αυτό τον κόσμο ζουν - και υπάρχουν αρκετοί εκεί που συμφωνούν με αυτές τις απόψεις, άντρες και γυναίκες.
Τους χαρίζω αυτό τον κόσμο. Στον δικό μου, ακόμη και όταν τα κιλά μου γίνανε παραπάνω από ανεκτά, οι άντρες γύρω μου βλέπανε τη σπίθα για ζωή και όχι μια καρικατούρα. Δεν σταμάτησα ούτε λεπτό να ζω, να ονειρεύομαι, να πετυχαίνω πράγματα στη ζωή μου. Αν δεν ήταν τα προβλήματα υγείας, θα συνέχιζα να απολαμβάνω τα κιλά μου - σίγουρα πρόσθεταν στην πληθωρικότητά μου. Και αν τα κιλά έχουνε φύγει πια, η πληθωρικότητα ευτυχώς παραμένει. Σε αυτό θα διαφέρουμε πάντα από τύπους σαν τη Liana, εγώ θα συνεχίζω πάντα να χαίρομαι τη ζωή και να παλεύω για ένα καλύτερο αύριο, ενώ αυτή θα προβληματίζεται για τα επιπλέον γραμμάρια που έβαλε...