Originally posted by Alma libre
Quote:
Originally posted by BLUEBLUE1982
Alma libre δεν καταλαβαινω γιατι εισαι έτσι με τα Lipotox που με βοηθανε... και σε γιατρους (εχω θυροειδη) εχω παει και ολες τις διαιτες εχω κανει και ολα τα σκευασματα εχω δοκιμασει. Επισης η φαρμακοποιος που μου τα προτεινε μου διαβασε και το τι περιεχουν. Εγω ειμαι ευχαριστημενη οπως και η φιλη μου που το αρχισαμε μαζι. Επισης σε οσους το εχω πει και εχουν κανει μονο μερικες μερες έχουν χασει εστω και λιγα κιλα....
BLUEBLUE1982, δεν εχω τιποτα με τα lipotox ,αν εσένα σε βοηθουν συνεχισατε μια ζωη. Προσωπικα με θυροειδη θα απεφευγα να παρω οποιοδηποτε σκευασμα και θα επεμενα με ενδοκρινολο και διαιτολογο . Καποια στιμγη θα ειχα αποτελεσμα . Δεν θεωρω οτι το lipotox ειναι το μαγικο χαπι που λυνει το προβλημα .
Διαφωνω ομως μαζι σου γιατι προτεινεις και παροτρυνεις και αλλα ατομα να το παρουν χωρις να ξερεις το ιστορικο τους. Και μαλιστα οχι μονο να το παρουν αλλα να γραψουν αναλυτικα τα υπεροχα αποτελεσματα που εχει......... τοση εμμονη λες και εχεις προσωπικο συμφερον απο το lipotox.
Σε ενα forum ομως με ατομα με διατροφικες διαταραχες , το ζητουμενο ειναι η εκπαιδευση της σωστης διατροφης και οχι η πρασκαιρη απωλεια καποιων κιλων με σκευασματα και αλχημειες που μπορει να γυριζει boomerang και να κανει ενα μεταβολισμο ακομα πιο νωθρο .
Δεν ειναι site διαφημισεων προιοντων αδυνατισματος , αλλα site διατροφικων διαταραχων που μεσα απο συζητηση και προβληματισμο ο καθενας προσπαθει να καταλαβει τι κανει λαθος .
Ελπιζω να καταλαβες γιατι ειμαι κατα .......
Ευχαριστω....