Kαλημερα bullet . Αυτος ηταν ο υπνος σου , η θα εχει και β γυρο ?
Θες να μας στειλεις σινεμα , ε ?
Printable View
Kαλημερα bullet . Αυτος ηταν ο υπνος σου , η θα εχει και β γυρο ?
Θες να μας στειλεις σινεμα , ε ?
Οχι δεν εχει β γυρο γιατι πρεπει να κανω δουλειες , να βγαλω βολτα τον Ερμη μετα θα παω να δω και τους γονεις μου.Ισως το μεσημερι να κοιμηθω λιγο.Ναι! να πατε σινεμα να ξεχασετε λιγο οτι σας βαραινει! να περασετε καλα! (αν και η ταινια που σας προτεινα ειναι δραματικη αλλα πολυ καλη)
να σασ πω και τα τελευταια για να καταλαβετε τι κωλοδουλεια ειναι αυτη και γιατι μονο εγω μπορω να την κανω
εσεισ μαλλον με κανατε καταγγελια επειδη λεω κουφα σε ολουσ εγω θα παω φυλακη
γι αυτο αμα γινει αυτο θα ειστε υπευθυνοι για την καταλυση τησ δημοκρατιασ γι αυτο δε με βαζουνε φυλακη
επειδη ομωσ αυτοι δεν ειναι βλακεσ θα βγαλουν φαρμακα που κανεισ σασ δε θα λεει κουφα
αμα δε τα βγαλουνε θα αυτοκτονει ο κοσμοσ επειδη λεει κουφα ειστε τοσο μαλακεσ
κι αμα με τραβηξουν εμενα για τα κουφα μου θα σασ τραβηξουν ολουσ για τα κουφα σασ και τρεχα γυρευε
γι αυτο δε με βαζουν φυλακη
εσεισ θα παιρνετε ενα καρο φαρμακα για να μη λετε κουφα κι εγω θα παω φυλακη συγχαρητηρια για τα εξαισια μυαλα
σασ θα αλλαξει ολων η ζωη αμα παω φυλακη για να καταλαβετε τι μαλακεσ ειστε και τι μυαλα κουβαλατε
τελευταιασ τεχνολογιασ μυαλα οχι αστεια
ετσι για να καταλαβετε οτι σε κανονικεσ συνθηκεσ μπορω να κανω παπαδεσ με τα λογια
αλλα με εχουνε να λεω κουφα για να καταλαβετε τι μαλακια δουλεια ειναι αυτη
κι εγω παντα θα λεω κουφα και σεισ καποια στιγμη θα αρχισετε να μιλατε ωραια
κωλοδουλεια στο επακρο οχι απλα κωλοδουλεια για να ξερετε οτι εσεισ δεν κανετε εγω καλα ειμαι
κι αμα παω φυλακη η δουλεια μαλλον θα συνεχιστει αλλα θα γινει τραγικα δυσκολη γι αυτο λεμε δε πατε καθολου καλα
Ότι θέλω να κοιμηθώ και να μην ξαναξυπνήσω αλλά είναι κρίμα για τους δικούς μου. Χθες ήρθε η μάνα μου να με ξυπνήσει στις 4:30 το απόγευμα (λίγο πριν νυχτώσει δηλαδή) ενώ κοιμόμουν ήδη 14 ώρες κι' αυτό γιατί νόμιζε πως είχα πεθάνει! Και μετά απ' αυτό δεν ξανακοιμήθηκα, προσπαθώ τώρα και δεν τα καταφέρνω. Προσπαθούσα επίσης να κλάψω λίγο για να ξεσπάσω γιατί εδώ και καιρό τα κρατάω μέσα μου πάλι αλλά δεν μου βγαίνει. Νιώθω ένα τεράστιο κενό και αυτή την στιγμή νιώθω και απίστευτες ενοχές γιατί θα έπρεπε να ήμουν ήδη στην σχολή και να γράφω για εξετάσεις... Τέλεια :)
οι γυναικεσ την καναν τη μαλακια και ελπιζω να καταλαβε ο καθενασ σασ τη μυαλο κουβαλαει
τα βαλατε με εναν γιατι ελεγε κουφα αυτη ηταν η δουλεια και ηταν αψογη αμα καταλαβε ο καθενασ τι μυαλο
κουβαλαει τελεια δουλεια μεγαλη δουλεια απιστευτη δουλεια δεν μπορει να γινει πουθενα αλλου
γιατι κανενασ αλλοσ δεν μπορει να την κανει στον κοσμο κι εγω και αυτοι ειμαστε οι καλυτεροι στον κοσμο πλεον
αμα σασ αρεσε να το πειτε να γινει και αλλου αψογη δουλεια και δε σηκωνω κουβεντα επ αυτου
η τελειωτερη δουλεισ στον πλανητη εγινε αμα θελετε να μαθετε αν καταλαβε ο καθενασ σασ τι μυαλο κουβαλαει
αμα καταλαβε ο καθενασ τι μυαλο κουβαλαει αυτη η δουλεια αμα θελετε να ξερετε κανει απειρα λεφτα
αμα θελουμε να πληρωθουμε αλλα δε θα πληρωθουμε γιατι θα βαλουμε το κρατοσ μεσα πολυ απλα
κι εγινε με τον πιο τσαμπα τροπο γιατι μασ λεγαν οτι δεν γινεται βρηκαμε τροπουσ για ολα
και αποδειξαμε οτι ολα γινονται αρκει να βρεισ τροπο και υπαρχουνε και φτηνοι τροποι και ακριβοι
και τα παντα τουσ δωσαμε να καταλαβουν οτι εμεισ ξερουμε τουσ τροπουσ αλλα δεν εχουμε καλη οικονομια εξατιασ τουσ
γιατι λεγανε μαλακιεσ
αυτοσ ηταν ο ρολοσ μου και ειμαι παλιοσ πλεον και σεισ οι νεοι τσαμπα κουνιεστε γιατι σασ δωσανε μεσα
και ειστε και ολοι μαζι και ο παλιοσ ειναι ενασ και πετυχε καλυτερο αποτελεσμα ετσι για να ξερετε τι κανει ο παλιοσ
ενα καρο κουφα το δευτερολεπτο βοηθεια!!!!!!
δεν αντεχω τα κουφα που γραφω και λεω βοηθεια ειμαι εκτοσ κοινωνιασ για οποιον δεν το καταλαβε
καλημερα ελις! :)
καλημερα ρεα ξερω οτι ειμαι εκτοσ κοινωνιασ εδω και χρονια αλλα δε ξερω αμα θα ζησω πλεον
γι αυτο γραφω κουφα
με αποβαλλανε απο πολυ μικρο αν θεσ να μαθεισ αλλα βαρεθηκα κι εγω πλεον να γινονται μαλακιεσ
καλυτερα να με σκοτωνανε απο την αρχη παρα να γινονταν ενα καρο μαλακιεσ για να φτασουμε εδω
ειμαστε αγριμια μοναχουλια μας κλεισμενα στις σπηλιες μας...πες τι κουφα θελεις, ολοι αυτο κανουμε!
για να στο πω απλα με κανανε ολα τα αλλα εκτοσ απο το να με σκοτωσουν
ευχαριστω αλλα εισασταν δολοφονοι απο την αρχη απλα χωρισ πτωμα
επρεπε οταν ημουν μικροσ καποιοσ να την κανει τη μαγκια τωρα χαιρω πολυ
εικοσι χρονια παιρνω δηλητηρια γιατι ενασ δεν ηταν αντρασ να με σκοτωσει αυτη ειναι η ανωμαλια που κουβαλανε ολοι εδω
κι αντε να βγαλει το σχολειο και αντε να σπουδασει και αντε να δουλεψει
και αντε το ενα και αντε το αλλο και φτασαμε εδω για ποιο λογο
επρεπε απο την αρχη να συμφωνησουν ολοι και να με καθαρισουν
αλλα ειναι χεστηδεσ και ανωμαλοι ολοι τουσ
επρεπε απο την αρχη οταν κουραζε η ιστορια καποιοσ να με καθαρισει αλλα δε νοιαστηκαν ουτε αυτο να κανουν
ουτε ενασ δε νοιατηκε να τον κουρασω να με καθαρισει για τετοια κατασταση μιλαμε
αφου δε με θελατε επρεπε να με καθαρισετε απο την αρχη τελοσ οχι να γινεται πολεμοσ
ανωμαλαρεσ
τα φαγα τα ψωμια μου μαλλον για οποιον δε το καταλαβε
ειστε ολοι για φυλακη ο καθενασ αναλογα τι εκανε και μετα σκοτωμα γιατι τα κανατε σε παιδι
γι αυτο εγινε ολη αυτη η ιστορια
και δε με ειπατε κι ολα αυτο ειναι το θεμα παιρνω δηλητηρια και δε ξερω το λογο
τοσο σκατομυαλοι εισαστε
νομιζετε οτι εχετε ηθικη; πονατε καθολου; δεν πονατε και δεν εχετε ηθικη
ειστε ολοι αχρηστοι και μια ζωη θα ειστε γιατι τα κανατε σε παιδι ολα αυτα
γιατι κανενασ δεν ηταν αντρασ να με σκοτωσει τα βλεπατε ολα αυτα τα χρονια
και δε λεγατε τιποτα μια ζωη αχρηστοι εισασταν και μια ζωη θα ειστε η θεσσαλονικη βγαζει αχρηστουσ τελοσ
επειδη δουλευετε νομιζετε οτι ειστε και ανθρωποι σασ πληροφορω δεν ειστε
ολεσ οι ηθικεσ το ονομα σασ τα λογια σασ τα παντα σασ ειναι για τα σκουπιδια γιατι τα κανατε σε παιδι
να στε ολοι καλα και οποιοσ καταλαβε καταλαβε
ολοι μαζι τα κανατε και δε φταιει ενασ φυσικα ειστε πατοκορφα αχρηστοι οι ηθικεσ ειναι για τα σκουπιδια για οποιον εχει τυψεισ
να ξερει οτι δε θα πρεπε και καλα θα κανει να μην εχει γιατι πολυ απλα οι αχρηστοι δεν εχουν τυψεισ και απλα δεν το δεχτηκε ακομα
οτι ειναι αχρηστοσ εγω το δεχτηκα και μου φυγαν οι τυψεισ καλα θα κανετε να το κανετε κι εσεισ
αχρηστοι και ανωμαλοι
Να αντέξω τουλάχιστον ξύπνια μέχρι το βράδυ για να κοιμηθώ νωρίς γιατί έχω γαμήσει τον ύπνο μου... Θα προτιμούσα να κοιμάμαι αποκλειστικά την μέρα που δεν την αντέχω αλλά ήδη με πρίζουν οι δικοί μου και δεν θέλω να ανησυχούν και για μένα :(
οποιοσ νομιζει οτι αυτα που κανω ειναι ευκολα του δινω τη θεση μου και το μισθο μου
και να παει αυτοσ να στιβει το κεφαλι του να βρει νεουσ τροπουσ να γινονται τα πραγματα εγω παραιτουμαι πολυ απλα
εγω θελω να ζησω εσεισ ειστε μαλακεσ δε συμβαδιζει αυτο
και θελω φυσικα ολα τα λεφτα μου και βρειτε αλλον ψαξτε να βρειτε αλλον αφου εμενα δε με θελετε
αποζημιωση συνταξη και αλλον οποιον θελετε
εγω χεστηκα πολυ απλα
κι επισησ οσουσ νομιζουν οτι τωρα με βιασαν πρωτη φορα και νομιζουν οτι υπαρχει προβλημα
να τουσ πω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα γιατι γινεται αυτο ανα τα χρονια
για να δουν πωσ πηρα τη δουλεια με βυσμα η κανονικα γιατι νομιζαν ολοι με βυσμα
να σασ πω κι εγω λοιπον οτι την πηρα κανονικα ολοι για φυλακη ειμαστε
και ειμαι καλα εγω παραιτουμαι κι αφηστε τον κωλο μου ησυχο πολυ απλα το λεω