ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΥΝΧΙΣΕ ΠΑΛΙ Ε ??ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΒΓΕΙς ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΊΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕς ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙς ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΤ .ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΈΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΛΕΥΕΙς ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΙΝ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ .
Printable View
ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΥΝΧΙΣΕ ΠΑΛΙ Ε ??ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΒΓΕΙς ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΊΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕς ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙς ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΤ .ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΈΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΛΕΥΕΙς ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΙΝ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ .
Δεν με σύγχισε, με άγχωσε... Μιλούσα με την οδοντίατρο για να δούμε πότε θα κλείσουμε ραντεβού αλλά δεν είχε χρόνο και μου τα έλεγε πολύ γρήγορα και ζαλίστηκα... Θα την πάρω το απόγευμα που θα είναι πιο άνετα για να βγάλουμε άκρη...
Όσο για τα ψώνια ήταν βασικά πράγματα που τα χρειαζόμασταν τώρα όπως γάλα... Ευτυχώς ένιωσα λίγο καλύτερα τελικά και ξεμπέρδεψα και μ' αυτά... Αρχικά φοβόμουν να βγω γιατί με τέτοια ζαλάδα φοβήθηκα μην πέσω κάτω στο δρόμο και σπάσω κι άλλα κόκαλα...
ζεις μονη δε εχεις αλα ατομα να σε στηρίζουν σε οτι περνας ?? η γιατρεσα ηταν κι δε μπορειτε να συνεννοηθείτε ε ?? μιλα της πιο μετα αν τη βρεις να ξερει κι αυτη πως να σε χειριστεί στο θεμα σου κι αν ειν σωστη θα σε βοηθήσει να μην νιωσεις εκει ασχημα οταν θα σου κανει στα δοντια οτι κανει τοτε .:)
εχεις τους γονεις κοντα μια χαρα θα ειν εκει νομιζω οταν εχεις φοβο η εχεις αναγκη συμπαράσταση εκει κοντα σου να τον κοιτας στα ματια κι να ξερεις οτι ειν εκει για σενα . οσο για τη γιατρεσα ε γυναικα ειναι θαρρώ θα σε νιωσει οτι φοβασε κι θα σε στηριξη ψυχολογικά .:cool:
Ωχ, είναι να μην μπλέξεις με γιατρούς...
Ελπίζω να σε πείρε τηλέφωνο κυκνε και να μην περιμένεις από Δευτέρα...
Απαράδεκτη συμπεριφορά, τόση πολλή δουλειά έχουν και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν. Να κλείσεις ραντεβού, να κάνεις εξετάσεις, να ξανά πάς και να περιμένεις ώρες και μέρες και αν έχει γραμματέα να ψάχνει δικαιολογίες... Να πονάς και να σου λένε περίμενε τηλέφωνο!!! Να μην μπορείς και να τους μιλήσεις, σε ξεπετανε και λένε πέρασε έξω...
Asperger39 κάποιες φορές η ζωή σου τα φέρνει όλα μαζί, εγώ έχω αναρρωτική άδεια και τρέχω ένα μήνα για εμένα και για τους γονείς μου . Δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς τα ψυχολογικά σου, φοβάσαι, χρειάζεσαι υποστήριξη και είναι ένα σπίτι όλο προβλήματα. Μετά έρχεται και το βράδυ που σκέφτεσαι για πόσο ακόμα θα έχεις συμπαράσταση από τους γονείς, μετά τι θα γίνει.
Καλημερα Κυκνακι μου ,πως εισαι ;
καλύτερα το χερι οσο αφορα την διαχιεριση πονου;
Χθες σε σκεφτηκα καποια στιγμη οταν μια κοπελα απο την σχολη μου επεσε και αυτη και χτυπησε τον ωμο της ....3 με 4 μηνες την ειπε ο γιατρος της πολυ υπομονη και μετα κανα χρονο θα ηρεμησει ...ατιμο πονος θελει πολυ υπομονη στο ευχομαι
Καλημέρα ΑΧ ΒΑΧ,
δυστυχώς δεν με πήρε... Θα την ξαναπάρω εγώ την Δευτέρα... Δεν πονάω αλλά επειδή έσπασε το δόντι μου με γρατζουνάει στα ούλα... Επειδή κατάλαβε απ' το τηλέφωνο ποιο δόντι είναι μου είπε ότι πρέπει να το βγάλουμε...
Κοίτα, αγενής δεν είναι η δικιά μου... Αλλά όντως έχει φορτωμένο πρόγραμμα και μου έχει κλείσει ραντεβού σε δέκα μέρες αλλά θέλω να δω μήπως βολέψει νωρίτερα γιατί μ' ενοχλεί το δόντι όπως σου είπα...
Εσύ τι προβλήματα υγείας έχεις αν επιτρέπεται; Οι γονείς σου;
Πάντως όντως εμένα τον τελευταίο καιρό μου έπεσαν όλα μαζί και κάπου κουράστηκα τη γκαντεμιά μου μέσα!
Καλημέρα Άσπεργκερ...
Ναι, η αλήθεια είναι ότι οι γονείς μου βοηθάνε όσο μπορούν...
Κι η γιατρός σε θέμα συμπεριφοράς καλή είναι, δεν παραπονιέμαι, αλλά εμένα με πιάνει σχεδόν πανικός σ' αυτή την καταραμένη καρέκλα... Πάντως χθες δεν με πήρε τελικά τηλέφωνο οπότε θα την πάρω πάλι εγώ την Δευτέρα...
Ναι δεν κανει να τα παιρνεις πολυ καιρο κανουν ζημια στο στομαχι μετα ..
μπορεις ομως να παρεις ενα ντεπον 1000αρι αυτο δεν πειραζει αν πονας τοσο πολυ ...να φαναταστεις εγω τα ντεπον τα ειχα καραμελες τοτε με την δικη μου περίπτωση μεχρι να ηρεμησω απο τους πονους ....μου ειχε πει ο γιατρος τερμα τα αντιφλεγμονωδες αλλα το 1000αρι μπορουσα μεχρι και 2 την ημερα
γεια φιλαρακι μου καλο πες τι εγινε με τη γιατρεσα ??
Marilu Εγώ έχω πρόβλημα με το χέρι... Και μετά από 7 εβδομάδες κουνάω με δυσκολία τα δάχτυλα δεν μπορώ να τα κλείσω...οι γονείς μου μεγαλώνουν και έχουν γεράματα, πόνους σε αρθρώσεις, φυσικοθεραπεία, αιματολογικές εξετάσεις που θέλουν φάρμακα για να μην είναι στο κόκκινο. Γαστρεντερολογικα προβλήματα, ακτινογραφίες, μαγνητικές και άγχος μεγαλώνουν και δεν συνεργάζονται, λένε πόσο θα ζήσω ακόμα. Δεν θέλουν επικοινωνία με γιατρούς, προτιμούν να ζούν με πόνο σαν κάτι φυσιολογικό για την ηλικία τους. Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά φέτος δεν ξεκίνησε καλά η άνοιξη για εμένα... Είμαι και σε χωριό οπότε για όλα χρειάζεται μετακίνηση με αυτοκίνητο και με ένα χέρι....
περνας κι εσυ δυσκολα φιλαρακι ΑΧΒΑΧ ολα περνουν απ σενα κι εχεις κι τα δικα σου προβληματα . :(
ειδα που απαντησες μα νόμισα σήμερα οτι μπορει να μιλήσατε γιαυτο ρωτισα οκ τοτε αναμένουμε τι θα γινει απ βδομάδα για το θεμα . :)
αν εχεις θεμα κι χριαζεσε κατι δε θα μπορείς να τη βρεις ?? οκ τοτε την βδομάδα που ερχετε θα μας πεις τι εγινε . :)
αρα οκ τοτε ολα θα ειν ενταξει οταν τελιωσει κι τουτο θα περασει κι αυτος ο μπελας με τα δοντια .
Κυκνάκο καλημέρα! Αν και τα είπαμε πολλές φορές μαζί και φοβάμαι ότι απλά επαναλαμβάνομαι πια...
Δες μηπως μπορεις να πάρεις μια βοήθεια από κάποιο γιατρό ή ψυχολόγο. Είτε είναι αλλαγή δόσης, είτε είναι θςραπείες. Σου πεσαν πολλα πανω σου και ο καθένας θα ήταν δύσκολα, ειδικά με τα θεματα τα σωματικά που πονας.
Kαλημερα και ποιος δεν εχει με τα χερια πλεον εφοσον ολα απο τα χερια μας περνανε ...
Ειχα ενα τραυματισμο οταν ημουν επαγγελματιας αθλητρια στο χερι και στον ωμο μου αφησε για κληρονομια και ο αθλητισμος μια ωραια τενοντίτιδα που κατα καιρους με θυμαται ...Ειδικα τις περιοδους που κανω γενικη στο σπιτι δεν εχω παραπονο μετα καμια εβδομαδα με ταλαιπωρει αλλα οκ εγω πλεον τους πονους τους διαχειριζομαι με κλινικο πιλατες και παυσιπονα οταν δεν αντεχω ..
Δεν τους αφηνω πλεον να με επηρεαζουν ψυχολογικα ειδικα μετα το τελευταιο χειρουργειο μου στην μεση ...
μην σου πω οτι το διακωμωδω κιολας ...οταν με ρωτανε ειδικα πως παω με την μεση μου και αν ποναω αυτο που απανταω πλεον ειναι οτι εχω κανει φιλο τον πονο μου και παμε παρεουλα ..
Ολοι καπου ποναμε και ειδικα οταν βλεπω και 20αριδες να λενε οτι πονανε χερια και μεση λεω ΟΚ καλα ειμαι εγω ...
Προσεχε τον εαυτο σου ,φροντισε τους οσο μπορεις αλλα με προσοχη ,οσο προσεχουμε τα τραυματα μας τοσο δεν μας θυμουνται και αυτα και οταν μας θυμουντε κανα παυσιπονο παιδια μην αφηνεται τον πονο να επηρεαζει και αλλο την διαθεση σας ...
Καλημέρα Σπουργίτι! :)
Δεν πειράζει, μια καλημέρα είναι πάντα ευπρόσδεκτη! :D
Όσον αφορά τους γιατρούς, πήγα και σε άλλον γιατρό και την Τρίτη έχω το πρώτο μου ραντεβού για φυσιοθεραπεία με άλλα μέσα... Μου είπε πως πιστεύει πως θα βοηθηθώ και στον πόνο, πράγμα πολύ σημαντικό... Την Δευτέρα θα πάρω και την οδοντίατρο να δω αν έχει κάποιο ραντεβού μέσα στην εβδομάδα και μόλις τακτοποιήσω κι αυτό θα πάρω και τον ψυχίατρο για ραντεβού... Δεν τα προλαβαίνω όλα μαζί...
Marilou Το δικό μου είναι μόνιμο. Η ταλαιπωρία είναι μεγάλη γιατί ο γιατρός πήρε μόσχευμα από την παλάμη και το βαθύ κόψιμο που μου έκανε μου ακινητοποίησε ολόκληρη την παλάμη για εβδομάδες. Όσο για την περιποίηση του τραύματος άστα να πάνε, ... Καθημερινός γολγοθάς για να μην πέσω κάτω, κάθε φορά που το έβλεπα. Οι γυναίκες είστε περισσότερο ψύχραιμες στον πόνο, στις πληγές και στο αίμα. Τζάμπα ταλαιπωρία.
Το κομμάτι που έχασα δεν διορθώνεται, καλύτερα να μην μου έκαναν τίποτα. Λίγο δάχτυλο έκοψα δεν είναι και τόσο σοβαρό... Υπάρχουν και ψεύτικα δάχτυλα . Ακόμα είναι νωρίς δεν ξέρω πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και τι θα γίνει με το νύχι. Όσο για τη διάθεση ευτυχώς που διαβάζω τα προβλήματα των υπολοίπων και δεν στεναχωριέμαι για εμένα, είμαι πολύ καλά. Τα δικά μου είναι ασήμαντα σε σύγκριση με τα σοβαρά περιστατικά που υπάρχουν γύρο μας.
ρε φιλαρακι σου καταστεψαν το χερι οι χασαπαδες ?? τι να πεις ??
γεια φιλαρακια μου για να δουμε η κύκνος τι εγινε με τον γιατρο ολα οκ ??:rolleyes:
φιλαρακι οταν τελιωσουν ολα αυτα τα μπελαδουρια που σε αγχώνουν πες πως πιγε ολο αυτο κι οτι εις οκ το πιο κυριότερο .
παρε κι μουσικουλα να ακους φιλαρακι κι οσοι εχουν αναγκη να ταξιδέψει λιγο ο νους σε κοσμους μαγικούς με νοτες όμορφες ολο χρώματα νοερα .
https://www.youtube.com/watch?v=-sUxtZxcEGo
Καλησπέρα Σπουργίτι!
Τι κάνεις;
Εγώ έκλεισα ραντεβού με τον ψυχίατρο για την επόμενη Πέμπτη...
Στην οδοντίατρο θα πάω την Δευτέρα...
Άσχετο αλλά χθες είδα ένα πολύ άσχημο όνειρο με τον πρώην μου, πετάχτηκα στον ύπνο μου και το πρωί ήμουν ακόμα ταραγμένη... Τώρα έχω ηρεμήσει αρκετά αλλά και πάλι ήθελα να το γράψω...
γεια φιλαρακι μου εγω οπως τα ξερεις μανουλα μου εσυ ειδα στην απαντηση πιο πανω πως ειν τα νεα σου . πολυ ωραια να παν ευχομαι ολα καλα με τα θεματα αυτΑ τα δυο κι να φυγει λιγο το αγχος σου . εδω ενα ατομο η mariloy μου ειπε οτι πολυ σε συμπαθει κι η σκεψη της ειν μαζι σου :rolleyes:
νασε καλα φιλαρακι εισαι καλο ατομο κι φιλικο κι ατομα τετοια ειν αξια να τα σεβεσε κι να θες να ειν καλα στη ζωη τους .:cool:
Καλημέρα παιδιά!
Τι κάνετε; Εγώ χθες πέρασα μια λίγο δύσκολη νύχτα γιατί ήμουν μόνη στο σπίτι και σε κάποια φάση ξύπνησα κατά τις 04:00 και δυσκολεύτηκα να ξανακοιμηθώ... Όμως τώρα ξημέρωσε :)
γεια φιλαρακι μου ολα οκ τωρα ε ?? παρε κι μουσικουλα :rolleyes:
https://www.youtube.com/watch?v=j1AuyBbdPPg