Καλημέρα,άγγελε μου!Quote:
Originally posted by LIDA
Καλημέρα όμορφες!
Πώς μου ξύπνησες σήμερα;
Printable View
Καλημέρα,άγγελε μου!Quote:
Originally posted by LIDA
Καλημέρα όμορφες!
Πώς μου ξύπνησες σήμερα;
Βασουλίνι μου,κανένα νέο από το μέτωπο!
Μάλλον πρέπει να σηκώσω το βαρύ ακουστικό
να πάρω κανένα τηλέφωνο να δω τι γίνεται!
Αλλά είναι που δεν είμαι του τηλεφώνου
και κάπωςπρέπει να το δουλέψω μέσα μου...
Μεθαύριο με το καλό χειρουργείται η dream μας!
Εσύ όλα καλά;Το μικρέλι σου;Ψιλοχαθήκαμε...
εμεις δεν ειμαστε φιλες δηλαδη ε?
τωρα τα πηρα,
για εμας εχεις διαβασμα και μας εβαλες στο προγραμμα σε κανενα 3μηνο.
εσυ και το τηλεφωνο εχθροι ενα πραγμα,
ψιλοχαθηκαμε ε?
εμεις κανονιζουμε αλλα εσυ............περα βρεχει
Μην τα παίρνεις πολύ και μου πάθεις τίποτα!
Για ημερήσιες είπα δεν είμαι!Όχι για καφεδάκι!
Αλλά τάχα μου τάχα μου,τι να με κάνετε;
Παιδιά δεν έχω,πεθερά δεν έχω,δίαιτα δεν κάνω,
έγκυος δεν είμαι...τι έχω τάχα να προσφέρω
στην επικοινωνία μας;Θα γλυτώσετε και τα πειράγματα μου,
θα τα πείτε πιο ήρεμα,δε θα σας τρέχω και στα καφέ με θέα,
δε θα σας στήνω,δε θα σας χώνομαι...Για ξανασκέψου το!
δεν μπορω με σενα, θελω να νευριασω και μετα διαβαζω αυτο το μηνυμα και γελαω μονη μου,
θα βρω εγω θεματα μην αγχωνεσαι,
το θεμα θα εισαι εσυ και εγω θα σου τα χωνω,
κανονιστε συναντηση ε, δεν αγορασα εγω τζαμπα τοσα πραγματα, πρεπει σε καποιον να τα δειξω.................
Καλημέρα κορίτσια! Από Reductil μπορεί να μην ξέρω, ξέρω όμως από βρώμικες προτάσεις σε ό,τι αφορά το μπάνιο μας!
Αγόρασα πρόσφατα αφρόλουτρα με αρώματα: μπισκότο, lemom pie, after eight chocolate mints, μαλλί της γριάς, λευκή και μαύρη σοκολάτα, cookies και κάτι πιο υγιεινό, μανταρίνι! Αφού δεν μπορούμε να τα φάμε όπως θέλουμε, ας τα απλώσουμε αφειδώς στο σφουγγάρι μας!
καλημερα κι απο εμενα που ΔΟΥΛΕΥΩ. εχω να ετοιμασω αρκετα εγγραφα για την υαριανη επισκεψη των αγγλων που αν δεν τα ετοιμασω θα φαω ξυλο και πορτα. επομενως δεν μπηκα γι αυτο το λογο και οχι για αλλους λογους, οκ?
συνεχιζω τη διατροφη μου. τη μονη παρασπονδια στις 2 ημερες μου που εκανα ηταν
1. καμια δεκαρια ασπρα σπορακια ακαθαριστα μαλιστα και 4-5 μαυρα
2. καμια 20 μακαρονια τριβελακια που αφησε ο γιος στο πιατο και με επιασε το "τα λυπαμμαι να τα πεταξω". κατα τα αλλα παω κατα γραμμα την δικη μου διαιτα και απο μιση ωρα διαδρομο δευτερα και τριτη πρωι και βραδυ. σημερα μονο εκανα 20 λεπτα γιατι αργησα να ξυπνησω....
λιντα τι εκανες με την γυναικα? για λεγε
με τη διαιτα σου συνεχιζεις?
αννεζινα τρεχεις κι εσυ? ελπιζω να συνεχιζεις
μαιρη λου υπομονη και κουραγιο. θα το βρουμε το νυφικο μας. μετα θα εχουμε αλλά τρεχαματα. δεν θα ηρεμησεις, πιστεψε με. ουτε καν μετα το γαμο γιατι τοτε θα ερχισουν ολες οι "καλες" γλωσσες να σου λενε τι εκανες λαθος....συνηθως ολα τα βγαζουν λαθος αλλά μη μασας....
α, δεν σας ειπα. 87 σημερα απο 88.8 τη δευτερα. μια χαρα αρκει να μην υποτροπιασω ως συνηθως. και φυσικα εγω ζυγιζομαι σχεδον καθημερινα οποτε και παρασκευη και δευτερα σιγουρα, οποτε ειμαι και στις δυο ομαδες
ναταλια διαβαζεις καθολου? ή ταχα δεν θελεις καφε για να διαβασεις? αντε πες, θα παμε για καφε?
ρενιω μου κι εγω διαβασα την ιστορια σου και θα συμφωνησω με την nadine/ναταλια οτι εχουμε μια ακομη δυνατη στην παρεα μας. με τοσα που περασες τι να σου πω...εγω δεν ξερω αν θα αντεχα. εχουν γκρεμιστει καστρα στη ζωη σου. ευτυχως που βρηκες και τον ανθρωπο σου και πλεον δεν βαδιζεις μονη σου. οπως τα λεει η ναταλια ειναι. ποτε μπαινουμε, ποτε δεν μπαινουμε, οπως μπορει ο καθενας. το σιγουρο ειναι οτι εδω βρισκεις παντα μια παρεα να σε βοηθησει με οποιο τροπο μπορει.....
και τελος μια αναφορα στη συναδελφισσα που νομιζει οτι τη γραψαμε...βρε κουκλα δεν σε εγραψα αλλά τρεχω κι εγω. εχω εναν ελεγχο αυριο για ολα... πως λεμε γυρο με απολα....ενα τετοιο....και ως συνηθως εχουμε διαφορα θεματακια να κλεισουμε...με καταλαβαινεις, ειμαι σιγουρη.....
τελικα με διωξατε απο την ομαδα R? μονο labm ειμαι? για πειτε....εγω παντως θα μπαινω με θελετε δεν με θελετε.....
συγγνωμη υπαρχει αφρολουτρο after eight chocolate mints ? θα τρελαθω...
Ναι, όπως και πολλά άλλα, στο Ηondos Center. Υπέροχο ταξίδι αισθήσεων θα έλεγα... Νιώθω λες και τα μασάω ένα προς ένα.
λοιπον, επειδη μου τα χωσατε, διαλεγετε πρωινο καφε στη θεσσαλονικη ή μεσημεριανο φαι στο σπιτι μου αυτο το σαββατο. μη περιμενετε να εχω σκουπισει, σκουπισα εχθες....
το τηλεφωνο ειναι πολυ βαρυ ε? βασια, μια χαρα τα ειπες....και για εμας μονο διαβασμα εχει...ουτε καν εγκυος δεν ειναι για να εχουμε θεμα συζητησης....
η εγκυμονουσα ειναι καλα? την θελουμε κι εκεινη. εστω για εναν καφε....να μη δουμε τα νεα ρουχα της βασιας δηλαδη? εκει το πατε?
Πού είσαι κρυμμένη τόσο καιρό,εσύ,κορίτσι μου!Είσαι ο άνθρωπος μας!Quote:
Originally posted by Ava
Καλημέρα κορίτσια! Από Reductil μπορεί να μην ξέρω, ξέρω όμως από βρώμικες προτάσεις σε ό,τι αφορά το μπάνιο μας!
Αγόρασα πρόσφατα αφρόλουτρα με αρώματα: μπισκότο, lemom pie, after eight chocolate mints, μαλλί της γριάς, λευκή και μαύρη σοκολάτα, cookies και κάτι πιο υγιεινό, μανταρίνι! Αφού δεν μπορούμε να τα φάμε όπως θέλουμε, ας τα απλώσουμε αφειδώς στο σφουγγάρι μας!
Δώσε διεύθυνση και μπαίνουμε στην ουρά για το δικό σου μπάνιο!Πρόλαβα,πρώτηηηηηηη
ʼντε ρε μπαρμπούνα και ανησύχησα!
Που να βρω γυναίκα, τόσο εύκολο είναι?
Κάναμε εξήγηση με την υπάρχουσα να μείνει μέχρι να βρω και ελπίζω να κρατήσει την συμφωνία μας, τι άλλο να πω?
Το είπα στα σχολεία των παιδιών, το είπα σε όλους, αγγελία έβαλα τι άλλο να κάνω?
Όπως καταλαβαίνεις με αυτά τα τρεχάματα και τις έννοιες δεν είμαι και τόσο τυπική στο πρόγραμμά μου όμως από αύριο θα ξεκινήσω δυναμικά (σήμερα μου δίνω λίγο χάρη γιατί αδιαθέτησα και δεν είμαι και στα πολύ καλά μου).
Δεν πτοούμαι και ξεκινάω κανονικά, προβλήματα πάντα θα μας παρουσιάζονται, τι να κάνουμε?
Ζύγισμα αν θέλετε και Παρασκευή και Δευτέρα και όποτε μας κάνει κέφι. Δεν θα κολλήσουμε εκεί. Και φυσικά είμαστε και στην ομάδα R. Μα εννοείται! Απλά εμείς κάναμε μια υποομάδα γιατί έχουμε το ίδιο βάρος και θα έχουμε και έναν ανταγωνισμό που θα μας βοηθάει και θα μας πορώνει, κατάλαβες Ναταλάκι?
ava εγω δευτερη....αληθεια, το δικο σου το μπανιο ποιος θα το καθαριζει? μη πεις εμεις γιατι εμεις εχουμε καραβρωμισει....αν περιμενεις απο εμας...εδω το δικο μας εχουμε κατι βδομαδες να καθαρισουμε...απο τοτε μου δεν μας επισκεπτεται εκεινη η καλη κοπελα....τρομαξε και εφυγε λετε?
Επίσης να πω και το εξής: αφού μίλησα πρωί πρωί με Ναταλία και μπαρμπούνα σίγουρα θα πάει καλά η μέρα!
Με μεσημεριάσατε πάλι,πειρασμοί!
Καλά που σηκώθηκα απ'το χάραμα για να μην κάνω μπάνιο και βγω αμέσως στον παγετό και αρρωστήσω!
Αν πάθω κάτι,όχι καφέ...μετά θα αφήσετε τις οικογένειες σας και θα παλουκωθείτε εδώ να με φροντίζετε!Χάιντε!
κοιτα, αν ανοιξεις πρωι πρωι το λαπτοπ δεν βγαινεις απο το φορουμ, το παθαινω συνεχεια. οποτε κανεις οτι κανεις στο δικο σου το μπανιο αλλη φορα και μετα στο κοινοχρηστο μας.Quote:
Originally posted by NADINE
Με μεσημεριάσατε πάλι,πειρασμοί!
Καλά που σηκώθηκα απ'το χάραμα για να μην κάνω μπάνιο και βγω αμέσως στον παγετό και αρρωστήσω!
Αν πάθω κάτι,όχι καφέ...μετά θα αφήσετε τις οικογένειες σας και θα παλουκωθείτε εδώ να με φροντίζετε!Χάιντε!
οσο για το παλουκωμα, μετα χαρας...ερε γλεντια που θα κανουμε...καφε και κουτσομπολιο ολη μερα καθε μερα....αλλά το σκεφτηκες καλα? θα σε δουμε με πυτζαμουλες και ενα θεματακι το εχεις....μη σου πω οτι θα αεριζουμε το σπιτι επι εικοσιτετραωρου βαση για αν μη γινεις καλα και μας διωξεις
Χίλιες καλές χωράμε! Μία μία και όλες καλοδεχούμενες! Το μπάνιο θα το καθαρίζω εγώ, έννοια σας. Σημασία έχει να το ευχαριστηθούμε! Θα σας έχω και δίσκο με δαντελένιο σεμεδάκι με αραδιασμένες τις διάφορες γεύσεις! Σας περιμένω!
Ήδη μίλησα με σύζυγο(για να μην έχουν να λένε μερικές μερικές πως τις γράφω)
και έχει υποχρεώσεις το Σάββατο και δεν μπορεί να λείψει εκτός πόλης...
Για καφέ εδώ είναι μέσα λέει και να το κανονίσουμε...Αλλά ακριβώς δε θυμάμαι πότε τη βολεύει,
γιατί όσο μου μιλούσε και μου εξηγούσε το πρόγραμμα της,έγραφα κι εδώ,έγραφα και στο msn
και δεν την πολυπρόσεχα!Τώρα δε με παίρνει να ξαναρωτήσω...Μέχρι τα μεσάνυχτα,
που θα ξαναμιλήσουμε διακαιολογούμαι να έχω ξεχάσει...Έχουμε άλλωστε και μια ηλικία...
ʼντε,πάω...Τα φιλιά μου και καλή σας δύναμη,κοριτσάρες μου!
ευτυχως που μπηκα για δυο λεπτα....1 ωρα κλεινω....φευγω και δεν ξερω ανα θα μπω ξανα σημερα. για αυριο οχι. για παρασκευη βλεπουμε. ενημερωστε με τηλεφωνικως για τον καφε
Ένας καφές για το μπαρμπούνι,ιιιιιέεεεφτασι� �ιιιιιιεεεεεεεεεεεεεεεε!
δεν θα την αφησει την κοπελα να παει να δουλεψει............
μπαρμπουνι μου καλη δυναμη και τα λεμε για τον καφε,
ναταλια καλο καφε, μην κανεις μπανιο και βγεις εξω, εχει πολυ κρυο, το πρωι χιονιζε στο Φιλυρο.
φιλια
Ava, έχεις δοκιμάσει το "κρέμ μπρυλέ" απόλαυση!Quote:
Originally posted by Ava
Ναι, όπως και πολλά άλλα, στο Ηondos Center. Υπέροχο ταξίδι αισθήσεων θα έλεγα... Νιώθω λες και τα μασάω ένα προς ένα.
Βάλε κι εμένα στη σειρά! κι αν δε το έχεις τι να κάνω θα χρησιμοποιήσω άλλο αρωματάκι
Καλημέρα κοπελιές και από μένα,
αυτά σας κάνει? δε μπορεί το ένα και το άλλο?
και είναι δίπλα σας?
φαντάσου εμείς οι μακρυνές τι να περιμένουμε....
Ούτε να το διαννοηθούμε δηλαδή, ακόμη κι αν ανέβουμε Θεσσαλονίκη
ο Θεός ξέρει αν θα τη βρούμε ελεύθερη....
Πρόσεχε τι υπόσχεσαι σε παιδί και σε τρελό,κοπελιά,γιατί μετά θα βρεις το μπελά σου!Quote:
Originally posted by Ava
Χίλιες καλές χωράμε! Μία μία και όλες καλοδεχούμενες! Το μπάνιο θα το καθαρίζω εγώ, έννοια σας. Σημασία έχει να το ευχαριστηθούμε! Θα σας έχω και δίσκο με δαντελένιο σεμεδάκι με αραδιασμένες τις διάφορες γεύσεις! Σας περιμένω!
Πόσο μάλλον αν κάποιος συνδυάζει όλα τα προσόντα(και παιδί και τρελή,καλή μου ώρα!)
Δε μου λες;Σ'εκείνο το σεμεδάκι πάνω...δε φαντάζομαι να παίζει και κανένα προξενιό,ε;
ʼμα είναι να ξέρω,να έρθω ήδη μπανιαρισμένη,αποτριχωμέν� � κλπ. για να πάρω το σοκομπάνιο μου!
παω, δεν γινεται αλλιως. οχι οτι θελω..... το καταλαβαινετε φανταζομαι
Γειά σου ρε μπαρμπούνι, αντε και καλές απώλειες,
φιλιά
καλε τι χανω σημερα? σημερα βρηκατε να εχετε ολες τετοια εμπνευση?
Κρέμα καραμελέ σου κάνει? Όσο γι' αυτό υπάρχει και είναι τέλειο!
Αν δεν έχει μπρυλέ, τι να κάνω μάλλον μανταρίνι θα πάρω που είναι σούπερ!
Κι εγώ έχω πολύ δουλειά αλλά θα σας παρακολουθώ διακριτικά που και που!
Χαχαχα, Nadine με τσάκωσες, κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου! Βρώμικο βλέπεις... Μήπως να αποκατασταθούμε κιόλας οι αδέσμευτες?
Λιντάκι κι εγώ έχω δουλειά και υποτίθεται οτι σας παρακολουθώ διακριτικά που και που
αλλά εδω μέσα δε σε αφήνουν ν'αγιάσεις, θα απολυθούμε στο τέλος.!
Τι έκανες κούκλα με το θεματάκι σου?
--->http://www.youtube.com/watch?v=TvbRvovai1w&feature=relatedQuote:
Originally posted by Lily
Καλημέρα κοπελιές και από μένα,
αυτά σας κάνει? δε μπορεί το ένα και το άλλο?
και είναι δίπλα σας?
φαντάσου εμείς οι μακρυνές τι να περιμένουμε....
Ούτε να το διαννοηθούμε δηλαδή, ακόμη κι αν ανέβουμε Θεσσαλονίκη
ο Θεός ξέρει αν θα τη βρούμε ελεύθερη....
--->http://www.youtube.com/watch?v=TxYUEliUF_U&feature=relatedQuote:
Originally posted by Ava
Χαχαχα, Nadine με τσάκωσες, κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου! Βρώμικο βλέπεις...
Μήπως να αποκατασταθούμε κιόλας οι αδέσμευτες?
Και γω για απόλυση μας βλέπω!Quote:
Originally posted by Lily
Λιντάκι κι εγώ έχω δουλειά και υποτίθεται οτι σας παρακολουθώ διακριτικά που και που
αλλά εδω μέσα δε σε αφήνουν ν'αγιάσεις, θα απολυθούμε στο τέλος.!
Τι έκανες κούκλα με το θεματάκι σου?
Όπως έγραψα και στο μπαρμπούνι με το θέμα της κοπέλας ψάχνω απεγνωσμένα. Ας ελπίσω ότι θα σταθώ τυχερή...
Αλλιώς με βλέπω στο σπίτι με τα παιδάκια μου!
Πες μου πως μου κάνεις πλάκα κι έβαλες το ίδιο βίντεο μ'εμένα δύο λεπτά αργότερα...Quote:
Δε θα την αντέξω άλλη ταύτιση μαζί σου...Θα σε χωρίσω,κι ας μην έχω ακόμα πει το
Καλημέρα κι απο εμένα αγαπημένες μου
όχι δεν ξέχασα να μπω εχθές απλώς βγήκε΄η μαμά από το νοσοκομείο και όλη μέρα έτρεχα σαν την τρελλή από σήμερα όμως θα είμαι παρούσα καθημερινώς..στην ομάδα μου και στην υποομάδα μου ..
η διατροφή πάει άριστα μου έχει κοπεί η όρεξη μαχαίρι αν συνεχίσω έτσι θα πάθω νευρική ανορεξία στο τέλος (εδώ γελάμε) any way η διατροφή μου εχθές ήταν ένα πρωινό με γάλα και δημητριακά και μία σούπα λαχανικών με μοσχάρι το μεσημέρι και γάλα το βράδυ καλά πάμε σήμερα έχω και διαιτολόγο οπότε ξεκινάω κανονικα σωστή διατροφή πια...
μετά από τόσες μέρες απουσίας από το γραφείο φαντάζεστε τι δουλιά έχω ...
ναταλάκι μου καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου
λίντα μου μην αγχώνεσαι κάποια θα βρεθεί για τα παιδάκια σου
μαιρη λού τέταρτο μέλος της παρέας η ώρα η καλή κουκλιτσα μου προχώρα γερά με διατροφή μην πτοείσαι και στο γάμο σου θα είσαι θεά..
αρχηγέ καλή δουλίτσα καλό κουράγιο όχι αταξίες στην διατροφή σου προχώρα γερά
το δεύτερο μέλος της ομάδας μας είναι εδώ δεν φεύγει κορίτσια keep going όλα θα πάνε καλά
ξεκίνησα κοντά 97 κιλά και είμαι 86 χωρίς σχεδόν να το καταλάβω κάποια στιγμή θα βάλω φωτογραφίες μου ακέφαλες βέβαια μην γίνουμε και ρόμπα του πριν και του μετά όσο για μια δερματινη φουστίτσα που έλεγα
ναι ναι η παλιά μου αρχίζει και μου ψιλομπαίνει πιστεύω στα 80 να κουμπώνει και με ρουφιχτή κοιλιά
όλα θα πάνε καλά προχωράμε γερά και δυνατα
φιλια φιλιά πολλά πολλά σέ όλα τα κορίτσια του μπάνιου μας
πως στο καλό έγινε πάλι αυτό! δε το πιστεύω,
βρε μπας κι είσαι το διδυμοαδελφάκι μου? δε γίνεται να σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα
την ίδια στιγμή, και μάλιστα απανωτά...
δε μπορείς να με χωρίσεις τότε , να κι εγώ!