Ρε ναταλακι σε παρακαλω write something να πουμε σε pleaseαρο πλιζ
Printable View
Ρε ναταλακι σε παρακαλω write something να πουμε σε pleaseαρο πλιζ
Βρισε με πεσ κατι
How are you doin
https://youtu.be/1HBGJVXSzas
Αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να κάνω για να με βοηθήσω να κοιμηθώ...
Μόλις έστειλα ένα e mail στην ψυχολόγο μου... Ο Θεός βοηθός από εδώ και πέρα, το θεωρώ πολύ πιθανό να με ξαποστείλει νωρίτερα αλλά δεν άντεχα να μην της τα πω... Έτσι κι αλλιώς είτε τώρα είτε το Δεκέμβρη δεν τον γλιτώνω τον ψυχικό πόνο που θα νιώσω... Κι έχει ήδη αρχίσει, γράφω και κλαίω εξαιτίας της κι αυτή είναι διακοπές... Τι ωραία, κάνεις κακό σε κάποιον και μετά πας να περάσεις καλά χωρίς την παραμικρή τύψη... Τέλος πάντων, κουράστηκα, ας κάνει ότι καταλαβαίνει...
Σκέφτομαι, με ποια λογική, φέρνουν πρώτα τα αναψυκτικά και μετά το φαγητό στις ταβέρνες;
Και αυτό το παράδοξο γίνεται σχεδόν σε όλες τις ταβέρνες. Υποτίθεται ότι το αναψυκτικό το πίνουμε για να φύγει η φαγητίλα από το στόμα, και για να κατέβει το φαγητό.
Θα μου πείτε δε σε υποχρεώνει κανείς να το πιεις πριν…. αλλά μέχρι να έρθει το φαγητό, μέχρι να φας...το αναψυκτικό θα έχει γίνει κάτουρο και δε θα πίνετε.
Όποτε, με ποια λογική σερβίρουν πρώτα το αναψυκτικό;
Σκεφτόμουν να πω μια καλησπέρα εδώ και πολύ καιρό ...... ε λοιπόν καλησπέρα ρεμάλιαααααααααααααα
Γεια σου συναδελφε στην τρελα
Με ειδε ενασ παππουσ στην παραλια κ χαζεψε γαμανε κι οι χοντροι κι οι φτωχοι κι οι τρελοι οταν ειναι νεοι αδερφε τωρα γερασαμε αυτοσ νομιζε οτι ειχε μυαλο η λεφτα αμ δεν ειχε
Ολοι ξερουν οτι εχω προβλημα εδω που μενω τα παιξε ο καυμενοσ
αν πω οτι αισθανωμαι χαλια θα ειναι ψεματα... αλλα η αληθεια ειναι πως ειμαι αρκετα σκεπτικος τα περισοτερα βράδια...
Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App