Το στρουμφοχωριό μας!!!!!! :smilegrin:
Printable View
Το στρουμφοχωριό μας!!!!!! :smilegrin:
Όχι Γλαύκη δεν άκουσα ειδήσεις, ήταν ατύχημα; Τι κρίμα ρε γαμώτο. Και τις δικές σας αφίσες τι δουλειά είχαν να τις καταστρέψουν οι μ@λ@κες!!
Τζίνα μου το επιβεβαίωσα, είδα σε youtube ελληνικά στρουμφάκια και ο hefty είναι ο Προκόπης το στρουμφάκι με το τατουάζ, επιβεβαιωμένο. Η πηγή της Ναταλίας ήταν από τη Wikipedia που για κάποιο λόγο είχε χωριστά τα δύο ονόματα, μάλλον τα μπέρδεψαν.Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Eli από εκεί τα πήρα κι εγώ αλλά η λίστα του αρχηγού τα λέει αλλιώς.
http://www.youtube.com/watch?v=f4CL6F-0goE
Να δωσω συγχαρητηρια στα 2κοριτσια μας στην Πωλινα που ειδε το 8 κ στη Μακ που ειδε το πολυποθητο 69.....Με γειακ το φουστανακι....
Μα καλά πως πήρε φωτιά?
Τυχαίο η φωτιά κ οι αφίσες?
Quote:
Σκουντούφλη η σκυλίτσα είναι δική σου ή μήπως είναι σκυλίτσος;:lol:
Σκυλίτσα σκυλίτσα!!!!!!!!!!
Γλαύκη μου τώρα που κάηκε το θέατρο πως θα ανέβει η παράσταση;
Κρίμα για τις αφίσες και για την φωτιά. Αλλά όλα μαζί βρε Γλαύκη μου; Περίεργο δεν είναι;
Την έχεις στειρώσει και είναι λίγο παχουλούλα η σκυλίτσα σου;
Αν κατάλαβα καλά άλλο είναι το θέατρο που είναι η Γλαύκη και άλλο το Δημοτικό Θέατρο που κάηκε ή όχι;
Τελείωσε και κατοχυρώθηκε είμαι ο Προκόπης!!!
Quote:
Είναι λιχούδα, τρώει κοψίδια αλλά είναι κ στειρωμένη!!!
Κοριτσάκια μου πάω να ξαπλώσω. Γλυκιές στρουμφοκαληνύχτες και πολλά στρουμφοφιλιά!
Κορίτσια αρχίζω και αποσυντίθεμαι στην καρέκλα μου!! Πάω να ζζζζζζζζζζ γιατί δε θα σηκώνομαι το αξημέρωτο. Καλό μας βράδυ στο στρουμφοχωριό και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.
Βλέποντάς την το κατάλαβα ότι θα ήταν σκυλίτσα γιατί και οι δικές μου οι στειρωμένες τα έχουν τα κιλάκια τους. Τώρα είμαστε σε δίαιτα και αδυνάτισαν λίγο.Quote:
Originally posted by break
Quote:
Είναι λιχούδα, τρώει κοψίδια αλλά είναι κ στειρωμένη!!!
Καληνύχτα!!!!!!!!