Σκέφτομαι ότι κατάφερα να ενώσω τα κομμάτια και χαίρομαι γι' αυτό γιατί νόμιζα ότι θα ήταν πιο δύσκολο κι ότι δεν θα τα κατάφερνα...κι ίσως να νιώθω μια σταλίτσα περήφανη που τα κατάφερα...
Printable View
Σκέφτομαι ότι κατάφερα να ενώσω τα κομμάτια και χαίρομαι γι' αυτό γιατί νόμιζα ότι θα ήταν πιο δύσκολο κι ότι δεν θα τα κατάφερνα...κι ίσως να νιώθω μια σταλίτσα περήφανη που τα κατάφερα...
Εξω εχει και γαμω τους καιρους..Η θαλασσα εβραζε αγριως,ειχε ενα αερακι που σε δροσιζε απαλα αλλα σε ωθουσε σε χουχουλιασμα και μια ατμοσφαιρα ησυχη διακοσμημενη με μπαρουτι...Μαλλον το μπαρουτι που ερχεται με φοντο την υπουλη ησυχια!Καλησπερααααααα....!
Σκέφτομαι αν υπάρχει μεταθάνατον ζωή.....
Επίσης σκέφτομαι αν αυτή η οικονομική κρίση που ζούμε καταλήξει σε κάποιον παγκόσμιο πόλεμο..
Έτσι για να ξεφύγω απ'τη μιζέρια μου...
235 και σημερα
αντε να τελειωσουν οι μερες γαμωτο
Eχει καμια ταινια της προκοπης αποψε??Οποιος γνωριζει να ενημερωσει..
που ειναι η μηνυση ??
μιας και πιασαμε τα θρησκευτικα σημερα ,να πω και γω τας προσευχας μου .. Σοφια Ορθοι ακουσωμεν του Αγιου Ευαγγελιου σου
Καποτε καποιος σε ειπε απανθρωπη ..ποσο δικιο ειχε .και ποσο μεγαλη η στρατηγικη σου .
.....ποσο ευκολα κ αβιαστα δινομαι σε ανθρωπους....κ απογοητευομαι....δικο μου θεμα αυτο κ ας το λυσω με ψυχοθεραπεια βεβαια.....
234 και σημερα
Συμφωνω Θεο ,αλλα καποιες φορες το δοσιμο /δεσιμο εχει να κανει ,και με την εκαστοτε ψυχολογικη μας κατασταση.Σ αυτην την περιπτωση πιστευω οτι δεν μπορεις να εχεις παντα το νου σου.....Αλλα ουτε και να κατηγορεις και να δερνεις τον εαυτο σου φυσικα για τις λαθος επιλογες Μαθηματα ζωης ειναι και αυτα....
Πολυτιμοτατα!!!
Η πληγη πιστευω οτι ειναι αναλογη ,με το "ποσο" “ποσα”εχει “επενδυσει” καποιος πανω σε μια “σχεση” και γιατι.
Προσωπικα απο δικια μου εμπειρια ,θα ελεγα να μας ριχνουμε και κανενα αλλοθι που και που ...
γιατι μερικοι ανθρωποι για δικους τους λογους ειναι πολυ ντεμεκ (οπως λεει και μια φιλη στο βορρα ) :))