-
Τζινα μου δεν ξερουν ακομη.Λενε μπορει βραχυκυκλωμα αλλα το πιθανοτερο κατι αναμμενο ξεχασαν στο ξυλουργειο τους που το χωριζε ενας τοιχος απο τη σκηνη κ το κυριως θεατρο.Το κακο ειναι οτι με τους τονους νερα ποθ εριξαν πλημμυρισε το υπογειο αλλα οχι τοσο ωστε να γινει αντληση απο την πυροσβεστικη κ καταστρεφονται σημαντικα πραγματα.
Τωρα αυτοι που εκοψαν τις αφισες πρεπει μα ειναι πολυ αρρωστοι!Δεν μπορουμε να καταλαβουμε το λογο!
Μακ να σε ρωτησω,τι σου ειπε ο γυναικολογος σου?Σου εδωσε αντισυλληπτικα για να φτιαξει ο κυκλος σου?Εχω κ εγω περιοδο απο τις 6 του μηνα κ λεω οτι ειναι προκλημακτηριος
-
Καλά ε την έχω καταβρεί :lol::lol::lol::lol: όλο τα βράδυ θα ποστάρω φωτογραφίες!!!!!!!!
-
Το δημοτικο ειναι οντως αλλο.Εμεις ειμαστε ερασιτεχνικο,Υπαρχουν αλλα 4-5 στην πολη,κ παιζουμε στο πνευματικο μας κεντρο που μας το νοικοαζει ο δημος μαζι με την επισκοπη που ειναι ιδιοκτησια της εναντι 400 ε τη βραδια κ τις ωρες μετα τις 9 του επιστατη κ του ηλεκτρολογου του χωρου παμε στα 550.
Τζινα το σκεφτηκες καλα που εμαθες στην Αβα να βαζει φωτογραφιες?δεν ειδες τι εχει παθει η Ναταλια που της εμαθε να βαζει τραγουδια?
-
Γλαύκη έμαθα κ εγώ!!!!!!!!!!
-
καλη σας νυχτα στρουμφακια μου κ ονειρα γαλαζια!
-
Σοκολατενια μου,δεν θυμαμαι το στρουμφονομα σου,μπραβο που τα καταφερες!Αλλα εσυ εισαι καλο παιδι....καποια αλλη ειναι επικινδυνη κ την φοβαμαι τι μπορει να κανει.....
-
Γλαύκη είδες που πήρε φόρα με τα λαλάγγια?:lol::lol::lol:
Εγώ είμαι ο σκουντούφλης!!!!
-
Μια γλυκιά σοκολατένια καληνύχτα!!!!!!!!!
-
Το ειδα!μας τρεχανε τα σαλια για.... λαλαγκια νυχτιατικα!Κ νυσταζε κ πηγε για υπνο.Αυριο που θα εχει χρονο ποιος ξερει τι μας περιμενει....
Φιλακια Σκουντουφλη μου!
-
Εβαλες κ τη δευτερη αγαπημενη μου σοκολατα,με φουντουκια,μετα την αμυγδαλου ΙΟΝ αλλα στο μεσαιο μεγεθος μονο!τι μου κανεις....
-
Ξεσαλωσαν όπως τους ζήτησα τα υπακουα στρουμφακια μου
και μου έκαναν καμποση παρεουλα όσο χανω την ακοή μου
στο αριστερό αφτι.Ούτε τα γέλια μου με την Πειναλογκα,
το μουγκαφον κι αλλά πετυχημένα σας δεν ταράζουν το τέμπο
του Πατρινου ροχαλητου για πάντα-έλα να δεις τι θα πει Πατρινο!
Δεν έχω την άνεση μου μέσω κινητού για τσαχπινιες και πολλά πολλά.
Ήθελα να σας πω μια στρουμφοκαληνυχτα.Ο Σταλιν αλά Μαρξ σας φιλα!
-
Πετάχτηκα απλά να σχολιάσω το καινούριο σας όνομα τσούπρες. Εμπνευσμένο :D
Αν ήμουν στρουμφάκι θα ήμουν σίγουρα ο σκουντούφλης πάντως!
-
Καλώς τον Δρακουμέλ!!!!!!
-
Τέλος!!!!!!!!!! πόση ώρα προσπαθώ να ποστάρω σε φώτο τον Δρακουμέλ κ τίποτα!!!!!!!!
Nadine τέρμα αλλάζεις, δεν σου ταιριάζει ο Δρακουμέλ!!!!
-
Απαπαπα!!!!!!!! Δεν σου ταιριάζει καθόλου!