Σκέφτομαι πως σήμερα θα είναι μια υπέροχη μέρα!:rolleyes::)
Printable View
Σκέφτομαι πως σήμερα θα είναι μια υπέροχη μέρα!:rolleyes::)
Για να καταλαβετε οτι αυτο δεν ειναι δημοκρατια το 1920 οσοι κυβερνουσαν ηθελε καθε κρατοσ να τουσ βγαλει ολουσ ιδιουσ κι ετσι τουσ λεγανε τι να πιστευουν κι ηταν ολοι χαρουμενοι ετσι γινοταν οι πολεμοι το 1980 που βγηκαν οι υπολογιστεσ κι η τηλεοραση δε χρειαζοταν πια να τουσ λενε τι να πιστευουν τουσ ελεγχαν ετσι τωρα το καινουριο συστημα τα εχει ολα και σασ λενε τι να πιστευετε κ τηλεοραση και ιντερνετ που το πανε οεο ολοι αυτοι πολεμο δε θελουν τι θελουν οεο
Κορη μου δουλευα στα ανταλακτικα οπωσ ξερεισ αλλα εκανα γυμναστικη ειχα δικο μου συστημα προπονησησ τωρα λεγεται σουπερ σετ σου δινει απιστευτο ογκο κι εγω δεν το ηξερα αυτο το κλεψανε οι παοκτσηδεσ τοτε μαζι με τα συμπληρωματα μετα εγινα αγροτησ και καπου εκει ελυσα ενα προβλημα που ειχαν οι ντιζαινερ αυτοκινητων ολα καλα θα το κλεβανε κι αυτο μεχρι που εμφανιστηκεσ εσυ κι οι φιλεσ σου και σασ δωσαν τα λεφτα αυτα ειναι τα λεφτα τησ γερμανιασ ολα τα καινουρια αυτοκινητα ειναι βασισμενα σε εκεινο το προβλημα που ελυσα γι αυτο εγινε χαμοσ και πλακωσαν ολοι ο στρατηγοσ ανεμοσ ο παλιοσ λογω του συστηματοσ προπονησησ με εκανε στρατονομο κι ετσι οτι κ να γινει δε με πιανει τιποτα σε νορμαλ συνθηκεσ τωρα αμα τα αλλαξουν ολα χαιρω πολυ αυτη ειναι η ιστορια του μπαμπα
Κι ηρθε ο τσιπρασ να το παιξει εξυπνοσ τον κυρηξαν ανεπιθυμητο στη θεσσαλονικη κι ετσι αλλαζουμε κυβερνηση κ συνεχιζουμε δατσ ολ εγω θελω να ειμαστε μαζι παντωσ δεν ξερω αν γινεται αυτα
Ολα αυτα τα εκανα γτ δουλευω απο εφτα χρονων με τισ συνιθησμενεσ γνωσεισ δεν γινονται οτι σ ειπα οι ιστοριεσ ειναι αληθεια αυτα
Εχετε τα καλυτερα απο οσο ξερω κι εσυ κι οι φιλεσ σου αυτο ηθελα να εχετε τα καλυτερα αρα το καθηκον μου το εκανα
Έλις πολύ φανατικά τα λες..κουλαρε λίγο..
Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App
Σκεφτομαι γιατι να σκεφτομαι τοσο πολυ;;
Αλλαξαν τα παντα γυρω μου και το μυαλο μου κολλημενο στα ιδια και στα ιδια...Αγχωνομαι χωρις λογο.
Σημερα περνουσα διπλα απο μια παρεα γνωστών, και εκει που περπατουσα καπου σκαλωσε η μυτη του παπουτσιου και ντουπ κατω...τι στο δι@ολο γινεται???
Μερα που δεν χαμογελάσεις είναι μια χαμένη μέρα..
Μην τα περνεις όλα προσωπικά.
Απλά χαμόγελα κ θα δεις πώς όλα θα αλλάξουν...
Εγώ τώρα τελευταία ψάχνω για τον κώδικα θεραπείας τον διαλογισμό με το υποσυνείδητο.. έχεις καμία άποψη πανό σε αυτό??
Το πρόβλημα μας βρίσκεται εκεί γι'αυτό είμαστε κολλημένοι και δεν καταλαβαίνουμε το τι μας συμβαίνει...
Θα υπάρχει πηστευω κάποια μέθοδος που μπορούμε να καταλάβουμε το πώς λειτουργεί και μας φέρνει σε αυτήν την απόγνωση ....
Καληνύχτα
Εστάλη από samsung s9 PLUS στο [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=93497]E-Psychology.gr Mobile App[/URL
Ευτυχισμένοι όσοι ξεκίνησαν κάτι νωρίς στη ζωή τους και τώρα βρίσκονται στη ρουτίνα.
Διότι έπειτα το να αλλάξεις ζωή, ακόμα και συνήθειες είναι βουνό και στη σκέψη σου μα και έξω απ αυτήν. Ακόμα και πολύ απλές αλλαγές είναι άθλος.