καληνύχτα απο το στρουμφοχωριό!!!
Printable View
καληνύχτα απο το στρουμφοχωριό!!!
Ο Παπαστρουμφ ειναι!Ο Δρακουμελ ειναι ο κακομοιρης ο Τηρης....
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ο Παπαστρουμφ ειναι!Ο Δρακουμελ ειναι ο κακομοιρης ο Τηρης....
Τα μπέρδεψα!!!!!!!!!!! ε μα είπα κ εγώ!!!!
καλημέρα από τα αξημέρωτα!
και μετά με λέτε χουζούρη! ποια από όλες σας ξυπνάει στις 5.45 αυτοβούλως, εε? εε?
Την ίδια ή την επόμενη μέρα;Quote:
Originally posted by monahoiot
και μετά με λέτε χουζούρη! ποια από όλες σας ξυπνάει στις 5.45 αυτοβούλως, εε? εε?
Καλημέλαλα λαλαλαλα λαλαλαλαλα!! Από το χθεσινό ολοήμερο καθισιό στην καρέκλα ο αυχένας μου σήμερα αρνείται πεισματικά να σηκώσει το κεφάλι μου!!
Quote:
Originally posted by monahoiot
Και ποιά από όλες σας κοιμάται από τις 17.45 αυτοβούλως, εε? εε? :lol: :lol: :lol:
Πες της τα,Τζινόστομη!Αυτοβούλως.... μόνο η κύστη της είναι αυτόβουλη,που γλύστρησε από την αγκαλιά του εραστή της Μορφέα,τόσο που την πότισε χθες!
Καλημέρα σας!!! Βρε δεν ντρέπεστε? 10 σελίδες από χτες που σας άφησα μέχρι σήμερα?
Σας δειλώνω λοιπον πως Τρίτη αποκλείετε να διαβάσω όλα όσα θα γράψετε από σήμερα μέχρι και την Δευτέρα το βράδυ!!!!! Αμμα μεσα σε 14 ώρες πήγαν 10 σελιδες, δεν θέλω να σκεφτώ πόσες θα πάνε σε 3 μιση μέρες!!!!
Πάντως ωραίο θέμα για βάφτιση!!!!!!!
Δεν έχω δει τουλάχιστον στην Κύπρο να το έχουν κάνει μέχρι τώρα!
Γλαύκη αν δε σου έχει πει ο γυναικολόγος ότι έχεις μπει σε προκλημακτηριακή φάση μην υποθέτεις από μόνη σου και πήγαινε να το κοιτάξεις. Εγώ είχα κάποια στιγμή αιμορραγία για 18 μέρες και τελικά μου έδωσε κάτι χάπια και έτσι μου σταμάτησε. Είναι πολλές οι μέρες, μην το αφήνεις.Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Εχω κ εγω περιοδο απο τις 6 του μηνα κ λεω οτι ειναι προκλημακτηριος
Μια γλυκιά στρουμφοκαλημέρα σε όλες σας !!!!!!!!!!Να έχετε μια υπέροχη μέρα!!!!!!!!!!!!!!!
Έχουμε άπειρες σελίδες λοιπόν να σε θάψουμε!Χεχεχε!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Σας δειλώνω λοιπον πως Τρίτη αποκλείετε να διαβάσω όλα όσα θα γράψετε από σήμερα μέχρι και την Δευτέρα το βράδυ!!!!! Αμμα μεσα σε 14 ώρες πήγαν 10 σελιδες, δεν θέλω να σκεφτώ πόσες θα πάνε σε 3 μιση μέρες!!!!
Τρίτη κατά τι ώρα περίπου υπολογίζεις;
Καλημέρα ΜελενιοΠωλινάκι. Αν κάνεις την απλή μέθοδο των τριών, σε 14 ώρες 10 σελίδες, σε 3,5 μέρες πόσες σελίδες; τότε θα δεις πόσες σελίδες ΔΕΝ θα διαβάσεις την Τρίτη!!:lol::lol: Ύστερα από παρότρυνση του αρχηγού μας να γράφουμε για να της κρατάμε παρέα, τέτοιες τρελοκαμπέρες που είμαστε και λίγες γράψαμε!!:lol:
Καλημέρα γκρινιαροΓιωτάκι να έχεις κι εσύ μία υπέροχη μέρα χωρίς.........γκρίνια!