-
Είναι φονιάδες δολοφόνοι μην μου δικαιολογεις τα αδικεολογιτα ...είναι αυτοί που τροφοδοτούν τα isis..σκωτοσαν τόσους αμάχους για το βωμό του χρήματος...δεν χρειάζεται να στα θυμηζω τα ξέρεις πολύ καλά όπως κ όλος ο κόσμος...η αμερικανική όπως κ οι Γερμανοί κ νατοικοι θα πρέπει να εκτελούντε χωρίς καμία διάκριση μόνο κ μόνο επειδή είναι Αμερικάνοι..
Εστάλη από Samsung S9
-
Στο νατο ειναι κι η ελλαδα
-
Είναι γιατί μας έβαλαν οι προδότες..όταν όμως οι Τούρκοι παραβίαζαν τον εναέριο χώρο το ΝΑΤΟ έλεγε εγώ δεν ανακατευωμαι..όλο αυτό το σου λέει??? Αν είχαμε έναν σωστό προθυπουργο δεν θα ήμασταν ούτε με το ΝΑΤΟ αλλά ούτε κ με τα αμερικανακια που μας ελενχουν κ μας κάνουν τα κουμάντα...
Εστάλη από Samsung S9
-
Μαλλον δεν ξερεισ ιστορια καθολου
-
Ναι θα μου την μάθεις εσύ ο αμερηκανοφιλος ....
Εστάλη από Samsung S9
-
Εγινε πολεμοσ το 1940 και νικησαν οι αμερικανοι με τουσ συμμαχουσ που μεσα σε αυτουσ ηταν κι η ελλαδα
-
Πολεμησαν σχεδον ολεσ οι χωρεσ του κοσμου
-
Για πιων πόλεμο Μήλας ??
Εστάλη από Samsung S9
-
-
-
Μήπως τρως κουτοχορτο???
Τι θέλεις να δικεολογησεις τώρα ότι τα αμερικανακια έκαναν καλά στο Ιράν Ιράκ αβγανησταν Συρία κλπ ??? Αυτό θες να δικαιολογήσεις???
Εστάλη από Samsung S9
-
Τι με νοιαζει εμενα γι αυτα η ελλαδα με νοιαζει που ξερω εγω τι μαλακιεσ κανουν αυτοι και τι με νοιαζει εμενα
-
Και που εισαι αδερφε αλλο τι παιζουν τα καναλια κι αλλο τι γινεται αυτο στο ειπα ειναι η προπογανδα καθε κρατουσ ασ πουμε τισ φωτιεσ αυτεσ που ειδαμε φετοσ δεν μπορει να τισ βαλει ανθρωποσ στο λεω με εγγυηση το συζητουσαμε εδω με ενα παιδι του τα ειπα
-
Εσυ αμα γινεισ μπαμπασ προσεχε τα παιδια του γειτονα τα δικα σου αστα πλακα μασ κανεισ καθενασ τη χωρα του οποια κι αν ειναι αυτη
-
Να μη στα πολυλογω μεγαλωσα β ελλαδα καναμε μαλακιεσ μικροι κι εγω καταφερα και πηρα πτυχιο πανεπιστημιου μαθευτηκε αυτο και με βαλαν εδω να μιλαω να τα διαβαζουν τα παιδακια που κανουν μαλακιεσ να μην τα παρατανε γτ εγω αν ημουν λογικοσ επρεπε να τα εχω παρατησει εκατο φορεσ αλλα ημουν πυροβολημενοσ και δεν ενιωθα και βοηθησα και κατι φιλεσ μου να περασουν ενω δουλευουν οτι εκανα κι εγω δηλαδη σοου σιμπλ