Τρα λα λα λα λα λα !!!!!!!!!!!Καλησπέρα πολυαγαπημένα στρουμφάκια!!!!!!!!!
Printable View
Τρα λα λα λα λα λα !!!!!!!!!!!Καλησπέρα πολυαγαπημένα στρουμφάκια!!!!!!!!!
Αβάκι τι γλυκό φιλάκι είναι αυτό, το ένοιωσα στο μάγουλό μου! Καλά να περάσεις και σου εύχομαι να μην πεινάσεις!:lol:
Γιώτα καλοφόρετο το ωραίο φορεματάκι πάνω στο ωραίο σου σωματάκι! Εγώ που σε έχω δει από κοντά είσαι μία κούκλα στο πρόσωπο γι'αυτό σταμάτα να λες χαζομάρες μην τις ακούσουν και οι ρ@γες σου και τρομάξουν και κοιτάνε μετά χαμηλά!:lol:
Σκουντούφλη επειδή δεν ξέρω που έχω βάλει το μεγενθυτικό φακό μου μήπως μπορείς να βάζεις λίγο πιο μεγάλες τις φωτογραφίες σου γιατί έχουμε και μία ηλικία;
Σήμερα η χαχανουλομαμά έφτιαξε ταραμοσαλάτα. Έκανα το τεστ του στομαχιού δοκιμάζοντας λίγο και δε με ενόχλησε. Και τώρα αφού δε με ενοχλεί η ταραμοσαλάτα την ενοχλώ εγώ, την παρενοχλώ μάλλον με το ψωμί!
....Μπουφ.....Μόνο μου χαζοχαίρομαι για τα 88 που είδα σήμερα το πρωί :fake sniffle::fake sniffle::fake sniffle::fake sniffle:
Κάτσε βρε γκρινιαροΛουλούκο τι να πρωτογράψω; Συγχαρητήρια, μπράβο, και εις κατώτερα, καλές κατηφόρες, να πάει στα τσακίδια το κιλό και να μην ξαναγυρίσει, Γλαύκη σκύψε μην προσγειωθεί επάνω σου το χαμένο κιλό της Αστερόσκονης! Φτάνουν αυτά καλλιτέχνη μου για να χαρούμε παρέα; Και όχι μόνο χάθηκε το κιλό σου αλλά χάθηκε κι ενώ ερωτοτροπούσες με τη λευκή σοκολάτα! Λίγο τό'χεις; Διπλή χαρά!:lol:
Χαχαχαχ τι χαρά!!! Δε χαίρομαι μόνο μου!!!
Εντάξει, ναι φτάνουν!!!! Μιλ μερσί και ξαναμερσί μποκού!!!!
:saint::saint::saint::saint::saint::saint:
Χαχανούλη μου έχεις δίκιο,για να τις δούμε χρειάζεται μεγεθυντικός φακός!!!!
Όμως δεν είμαι κ πολύ κεφάτη, επειδή εχθές τρελάθηκα :crazy:με τη νέα μου γνώση έμεινα μόνη στο στρουμφοχωριο να ποστάρω φωτογραφίες ως το ξημέρωμα :lol: η τρελή του χωριού ένα πράγμα!
Σχεδόν όταν ξυπνούσε ο χουζούρης εγώ τον έπαιρνα τον ύπνο :lol::lol::lol::lol: κ το πρωί σηκώθηκα πουρνό πουρνό 07:30, δεν ξέρω γιατί!
Οπότε τώρα θα τη πέσω κ θα επανέλθω δριμύτερη το απόγευμα!
Χουζούρη έχεις ομορφύνει επικίνδυνα από τη τελευταία φορά που σε είδα :yes: κ το φορεματάκι τέλειο! Καλόφόρετο!
Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
....Μπουφ.....Μόνο μου χαζοχαίρομαι για τα 88 που είδα σήμερα το πρωί :fake sniffle::fake sniffle::fake sniffle::fake sniffle:
Έλα έλα παραπονιάρα! Καλές κατηφόρες!
Καλόν ύπνο σκουντούφλη και κάνε εξάσκηση στα όνειρά σου για το μέγεθος των λαλαγγιών, ωχ συγνώμη για το μέγεθος των φωτογραφιών εννοούσα!:lol:
Πα ντε κουά και ξανά πα ντε κουά. Για την ασπροσοκολατίτσα δεν ακούω σχόλια κι αρχίζω και ανησυχώ. Δεν πιστεύω να ψάχνεις και εσύ να βρεις τη φειδώ και τη σύνεση; :lol:Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Χαχαχαχ τι χαρά!!! Δε χαίρομαι μόνο μου!!!
Εντάξει, ναι φτάνουν!!!! Μιλ μερσί και ξαναμερσί μποκού!!!!
:saint::saint::saint::saint::saint::saint:
Μπήκα για ένα γρήγορο γεια και τι να δω κιλά φεύγουν, φουστάνια παρελαύνουν πάνω σε φωτεινές χαμογελαστές υπάρξεις, φιλάκια σβουριχτά και φλαουνόπιτες μας μυρίζουν πωπωπωπωπω!
Γιωτάκι μου το φουστάνι σου υπέροχο! Αχ πως λάμπεις έτσι ομορφιά μου! Το χαμόγελό σου λάμπει τα μαλάκια σου φουντώσανε ένα λουλουδάκι ανθισμένο είσαι χαρά μου!!! Φτου σου κούκλα μου! Χαλάλι τα κοινόχρηστα! :lol:
Λουλούκε με γεια σου τα 88 και εις κατώτερα! ʼντε να παίρνουμε κουράγιο και εμείς!
Τζινάκι καλή όρεξη με τον ταραμά σου! Τι έγινε με την δουλίτσα σου την κατάφερες σήμερα τελικά;
Εγώ πάω να συνεχίσω και τις δουλειές μου ήδη τελείωσα με ένα βουνό από ασιδέρωτα και πάω να στρώσω κρεβάτι με φρέσκα σεντόνια και να πάω σούπερ μάρκετ να αδειάσω τις τσέπες μου :grind:
Χιχιχι πήρα την προσοχή μου και είμαι (χαζο)χαρούμενο!!!!! :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love:
Λουλούκε είδες τι χαζή που είσαι; Και το γλυκό σου το έφαγες και τα λαζάνια σου χάρηκες και τζάμπα ανησυχούσες! Έτσι για να μας ακούς άλλη φορά! :P
Μάλιστα και βεβαίως και οπωσδήποτε!!!!
Ότι είχατε δίκιο, είχατε!!!! ΜΠΟΥΦ-ΜΠΟΥΦ-ΜΠΟΥΦ!!!!
:duh::duh::duh::duh::duh: