Καλά καλά ντε.....
Ας υποχωρήσω.... Κάθε μισάωρο γτ σας αγαπώ!!! :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
Printable View
Καλά καλά ντε.....
Ας υποχωρήσω.... Κάθε μισάωρο γτ σας αγαπώ!!! :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
Νομίζεις,Λουλούκε μου!Το πνεύμα σου είναι πολύ ανώτερο από αριθμούς!Δοκίμασε να δεις και θα σε εκπλήξει!
Κι έχεις χάσει και 6 κιλά σε 14 μέρες!! Εγώ που έκανα και χειρουργείο sleeve και έχασα 6 κιλά σε 9 μέρες. Τις πρώτες μέρες δηλαδή γιατί μετά έχανα μέσο όρο 5 κιλά το μήνα. ʼρα μην ομιλείς καθόλου!
το εβουλωσα!!!!!!
Λουλούκε,άσε τις παγαποντιές,μην ξυπνήσει ο Στάλιν μέσα μου!
Διέλεξε μέρα που προτιμάς της εβδομάδας κι εκτίμησε την ελευθερία,που σου δίνεται!
Είσαι μικρό στρουμφάκι και δεν ξέρεις πως ο μπαρμπαστρούμ σου κάποτε αποκαλούταν Χίτλερ.
Δε νομίζω να θέλεις να ξυρίσω την παχιά μου γενιάδα σε μουστάκι;Πάω τώρα να πάω λίγο αέρα
γιατί με τάραξε το ατίθασο καλλιτεχνικό Λουλουκοπνεύμα...Όταν επιστρέψω περιμένω την έμπρακτη
μετάνοια σου καθώς και την αντίστοιχη Χουζουροϋπόσχεση!Δε φαντάζομαι τα μάγια να έπεσαν
πάνω και σε άλλα καλά στρουμφάκια...ε;Φιλάκια πολλά σε όλα τα γλυκά μου μπλε πλασματάκια+Ψιψινέλ!
Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
το εβουλωσα!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Επιτέλους μία ακόμα ξανθιά στην παρέα μας! Λουλούκο χάρηκα που είδα το μουτράκι σου και τα μπουτάκια σου :D Καλέ τι ομορφιές είναι αυτές; Σου πάνε τα μοβιά με το μαύρισμα και ένα νάζι μία χάρη τι να πω;
Μπαμπαστρουμφ καλές βόλτες!
ΜακΓιωτ καλές μάσες και καλά μασαζ!!! Τι υπέροχα να ξεκινάς το τριήμερό σου με μία τόσο όμορφη χαλαρωτική βραδιά και με νέο outfit :)
Γύρισα από τα ψώνια και λέω να μαγειρέψω και να καθαρίσω. Ο Προκόπης προκοπή δε βρίσκει ουφ κουράστηκα ήδη :lol:
Αστεροσκονη είσαι μια κούκλα!!!!!!!!!!Φτου σου κοπέλα μου ,να μη σε ματιάσω!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
καλοκαιράκι....βόρειος ελλάδα με ψύχρα εκείνη τη βραδιά...
:o:o:o:o:o Καλέ Λουλούκο τι Λουλούκαρος είσαι εσύ!!!!!!!
Φτου φτου σκόρδα κοπελάρα μου! κ ξέρεις τι μου αρέσει πιο πολύ? που θα είσαι μια όμορφη επιστήμων!
Όλες οι έμορφες σ΄αυτό το φόρουμ έχετε μαζευτεί?
Χαχανούλη προς στιγμήν νόμισα πως ήσουνα εσύ στη φώτο με τη κοπέλα που πετάει έξω από τη βουλή :lol::lol::lol:
Κορίτσια μου μου ανεβάσατε το ηθικό!!!! Είστε γλύκες όλες οι στρουμφοχωριανές μου....Σας ευχαριστώ και ανταποδίδω γιατί όπως με συμβούλευσε το τζινάκι, πολλές σας είδα στο άλλο τόπικ!!! Όντως είμαστε μιά παρέα έμορφες!!! και μετριόφρωνες!!!! Φτου μας λοιπόν !!!:love::love::love::love::love::love::love:
Quote:
Originally posted by Eli
Γύρισα από τα ψώνια και λέω να μαγειρέψω και να καθαρίσω. Ο Προκόπης προκοπή δε βρίσκει ουφ κουράστηκα ήδη :lol:
ʼντε κάνε καμιά δουλειά γιατί όλο βόλτες μου είσαι :lol:
Quote:
Originally posted by break
Χαχανούλη προς στιγμήν νόμισα πως ήσουνα εσύ στη φώτο με τη κοπέλα που πετάει έξω από τη βουλή :lol::lol::lol:
Βρε Σκουντούφλη είπαμε ότι μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα αλλά να είμαι και τόσο ικανή πια;!!!!:lol:
Αστερόσκονη στη "μπουτάκια έξω" φωτογραφία σου στα πόσα κιλά είσαι;
Χαχαχα ωραίος τίτλος για τη φωτό μου!!!
Είμαι γύρω στα 81....