Σκέφτομαι ότι πρέπει να μείνω μ' αυτούς που με αγαπάνε...πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι να γίνει καλά η πληγή μου και μετά θα είναι όλα καλύτερα, πρέπει να τα καταφέρω...πρέπει ν' αντέξω στον πόνο...
Printable View
Σκέφτομαι ότι πρέπει να μείνω μ' αυτούς που με αγαπάνε...πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι να γίνει καλά η πληγή μου και μετά θα είναι όλα καλύτερα, πρέπει να τα καταφέρω...πρέπει ν' αντέξω στον πόνο...
Συμφωνώ με την Gypsy Cello, αυτό θα ήταν μία μορφή κοινωνικού αποκλεισμού. Δυστυχώς δέν γίνεται αλλιώς να ξεσκάσεις λίγο και να γνωρίσεις κόσμο. Σίγουρα στα καφέ των 5 ευρώ οι περισσότεροι που γνωρίζεις είναι Ψωροκωστηδες Ελληναρες αλλά μόνο έτσι μπορεί κάποιος να αρχίσει να γνωρίζει και σοβαρά άτομα. Μετά, μπορεί και χωρίς αυτά τα μέρη
σκέφτομαι οτι το Παρίσι είναι καλύτερο ΑΚΟΜΑ κι απ την χαλκιδική!
ασε που έιναι και φθηνότερο.....
μαγικό μέρος :)
σκεφτομαι το μεγαλο παρτυ που ετοιμαζουμε και δεν εχω καταληξει ακομα στο μενου..
που ειναι εκεινη η κοπελιτσα με τις ωραιες συνταγες να μου πει μερικες ιδεες??????
Σκεφτομαι το αποψινο, το αυριανο κ το μεθαυριανο βραδυ!!!!! Κ το σκεφτομαι με ανυπομονησια!!! ;p
Σκέφτομαι ότι ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ απόψε...κι ότι μέχρι στιγμής δεν συνέβη τίποτα κακό τελικά...ευτυχώς...ελπίζω να μην συμβεί αλλά έχω ένα προαίσθημα που με βασανίζει... :( Απόψε μάλλον δεν θα σβήσω το φως για λόγους ασφαλείας...πιστεύω ότι το δικαιούμαι που και που...
Γιατί έπρεπε να δείξει κάτι τέτοιο; Στεναχωρήθηκα τώρα κι ας είναι ψέμα... :(
Σκέφτομαι ότι αν το κάνω αυτό πιθανώς θα έχω προβλήματα και θ' ανοίξω τους ασκούς του Αιόλου αλλά αξίζει τον κόπο...
πόσο θα ήθελα κάποιες φορές να γίνω ερημίτισα..εγω κ η ανάσα μου
Σκέφτομαι πως είχα δίκιο που είχα κακό προαίσθημα τελικά...ας ξαπλώσω τώρα να ονειρευτώ αγκαλίτσες να ηρεμήσω...
Σκέφτομαι ότι μόλις τακτοποιηθούν κάποια οικονομικά ζητήματα, πρέπει να φύγω από εδώ αν θέλω να είμαι ελεύθερη...
Σκέφτομαι ότι μερικές πληγές δεν μπορούν δυστυχώς να τις γιατρέψουν τα φάρμακα... :(
σκέφτομαι, ωραία τα πάρτι κι οι γιορτές, αλλά θέλεις δυο επιπλέον μέρες μετά...
μια για το hangover και μία για να το ξανακάνεις σπίτι !!
περάσαμε υπέροxα όμως, χαλάλι και η ζαλούρα και το συμμάζεμα :) :)
Σκέφτομαι ότι πρέπει μετά τον τρίτο καφέ να μπορέσω να συγκροτηθώ και να δυναμώσω επιτέλους και να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου αν θέλω το καλό μου...γιατί αυτοί που νομίζουν ότι μου κάνουν καλό, κάνουν ακριβώς το αντίθετο...κι ελπίζω να μου περάσει ο πονοκέφαλος...