Σκέφτομαι ότι σήμερα ήταν πολύ χάλια μέρα από όλες τις απόψεις, αλλά θα φροντίσω όσο μπορώ το βράδυ μου να είναι καλό καθώς και η επόμενη μέρα...
Printable View
Σκέφτομαι ότι σήμερα ήταν πολύ χάλια μέρα από όλες τις απόψεις, αλλά θα φροντίσω όσο μπορώ το βράδυ μου να είναι καλό καθώς και η επόμενη μέρα...
Σκέφτομαι ότι αυτοί οι εφιάλτες πρέπει να σταματήσουν, αλλιώς θα τρελαθώ...
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΕΞ Κ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΕΞ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕς ,,,,ΑΛΛΑ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ!!!!!
'Οτι δεν ξέρω τι να διαλέξω...έχει άραγε κανένα νόημα;
Επίσης σκέφτομαι και τα πρόσωπα που δεν θα ξαναγυρίσουν ποτέ...
213 και σήμερα
Αυτα ...............
Σκέφτομαι ότι όσες φορές κι αν το δω αυτό το έργο, θα με αγγίζει και θα με συγκινεί όπως την πρώτη φορά...
http://www.youtube.com/watch?v=WuebOcCWMR0
Ώρα για να χωθώ στη φωλιά μου...
Σκέφτομαι πόσο δύσκολο και θλιβερό είναι σε κάθε βήμα σου να πρέπει να στηρίζεσαι από κάπου γιατί αλλιώς θα πέσεις...
Δε θα τα καταφέρω, το ξέρω, το αισθάνομαι...τελείωσαν όλα...
Κατ αρχήν περαστικά
και κατα δεύτερων τώρα εξηγείται το γεγονός πως όλο αυτό το διάστημα έβλεπα στα πρόσωπα των οδηγών μια γαλήνη μια ηρεμία και τώρα που λές πως θα ξανα βγείς στους δρόμους ?,,,,,,,,,,, μήπως θα πρέπει να ανησυχώ ? καβαλάς μηχανή καβαλάς πεζοδρόμια καβάλα πάν στην εκκλησιά ,,,,,,,,,
ωχ παναγία μου που έλεγε και ο Χάρι κλην χαχα
Περαστικά ρεμάλι και τον νου μας οι υπόλοιποι
Θα είμαι ευγενείς όπως πάντα
Στο ερώτημα τι κάνω η απάντηση είναι,,,,,,,, την προσευχή μου που θα βγεις στους δρόμους χαχααχ έχεις εκει το πρά πρά σου και το λες και μηχανή θα νομίζει και ο κόσμος πως είσαι και ιζι ραιντερ ( αστειεύομαι ε ? μην το πάρεις στα σοβαρά όχι τίποτε άλλο κοστίζουν και τα χαρτομάντιλα )
Ιτ μαη νταστ μπεημπιιιιιι !!!!!!!!