Τι εννοεις ακουστικα? Handsfree? Η τα αλλα για το i-pod? Η για τον υπολογιστη τα μεγαλα π πιανουν ολο το αυτι??
Printable View
Παγωτο ειναι πανευκολο να βρεθει. εγω παρολο π προσεχω τη διατροφη μ κ θελω να ειμαι πολυ αδυνατη, τρωω καθε μερα. εχω κολλησει με το scandal σοκολατα, σκετο σκανταλ ειναι :p
Και το σεξ ειναι ευκολο να βρεθει πιστευω, μην το αναλυσουμε δημοσια αυτο χαχαχα ;)
Οσο για μπανιο, με τετοιο καιρο κενακι επιβαλλεται να πας. Ειπαμε πανε εκει να απλωσεις την κορμαρα σου τη φιδισια να κανεις κ μαυρισμα τροπικο να εισαι τρεντης χαχαχαχα (σε πειραζω)
Μονο εγω δν απαντησα τι θα ηθελα.. Προς το παρον, δν θα ηθελα τιποτα.. αργοτερα βλεπουμε :P
Θα θελα να παω να κατουρησω αλλα βαριεμαι να σηκωθω γμτ... :/
(TI ΘΕΛΕΤΕ ρωταει το θεμα, απαντησα :p)
παγωτα οταν τρωμε θελουμε τουλαχιστον 2, αλλα -οπως και το σεξ- ποτε δεν ειναι αρκετα. εγω δε τη προσεχω τη διατροφη μου κι ελπιζω να χοντρυνω περισσοτερο. να βρω και μια ζουμερουλα μετα να ξεζουμιαζομαστε παρεα. κι εσυ τρωγε να εισαι ζουμερη, μη το λυπασαι το φαγητο, μια φορα ζουμε γιατι να το στερηθουμε ?
τωρα για θαλασσα λιγο δυσκολο γιατι δε γουσταρω πολυ κοσμο, και τελευταια λογο της μιζεροπαρεας που ειπαμε και στο αλλο θεμα δε γουσταρω και καθολου. εκτος αν βρεθει πιο ευχαριστη παρεα και με κανει να νιωθω ανετα και ομορφα. αλλα δε προκειται να βρεθει γιατι κανεις δεν εξαρταται απο μενα. οποτε δεν εξαρτιεμαι ουτε κι εγω απο αλλους, και προσπαθω να περνω και μονος μου καλα.
ε δεν ανεβαινεις πανω ρε να δεις τι γαματες παραλιες εχουμε κ τι γαματες γκομενες :p τι να σε κανω
ααα κ να προσεχεις τη διατροφη σου, αν γινεις χοντρος μετα οι επιλογες για κοπελα στενευουν.. ποσα κιλα εισαι?
δε ξερω δε μετριεμαι, σιγουρα πανω απο 80. χοντρος ειμαι ηδη, αλλα δε ψαχνω αδυνατες ετσι κι αλλιως, ζουμερουλες θελω. :)
Κενο αν κ δν ειμαι χοντρη, θελω να το κανουμε, εισαι ρεεεε ?? :PPPPP
Παντως να προσεχεις, με το βαρος κ τη διατροφη σου, ειχα διαβασει οτι ειχες αρχικα σταδια χοληστερινης κ επαιρνες/παιρνεις κατι χαπια νομιζω.. προσεχε γιατι αργοτερα θα χεις τρεξιματα με την υγεια σου.. με μετρο ολα :) αλλα εισαι των ακρων εσυ ταυρακι