Originally Posted by
RockElCasbah
... ό,τι του φανεί του λωλοΣτεφανή... αμάν, τί ρατσιστικό από μέρους μου, τα έβαλα με τους... σχιζοφρενείς, λολ... να θυμίσω - πριν την πέσει κανείς - πως δε πιστεύω πια σε ψυχικές ασθένειες, ναι;... άλλωστε, είμαστε σε φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης να θυμίσω επίσης... μακάρι να είχα κι εγώ τόσους "υπέρμαχους" στις ιδιαιτερότητές μου ανά τα χρόνια... κανείς δε διαδήλωσε για τα δικαιώματά μου ως πάσχουσα από υπεριδρωσία κι έχω χάσει και τη δουλειά μου δυο φορές απ' αυτό... ούτε όταν έπασχα από καρκίνο, και επίσης με... σχόλασαν δια παντός - αφού θα πέθαινα μωρέ - πάλι απ' τη δουλειά μου... ούτε ως φιλόζωη με υπερασπίστηκε κανείς, όταν έφαγα μπουνιές και από έλληνα και από αλλοδαπό... έμ δεν ήξερα, δε ρώταγα;... ας ήμουνα λεσβία για να διαδηλώσω για την καταπάτηση των δικαιωμάτων μου ή άντρας ομοφυλόφιλος... και να διεκδικήσω μια θέση στον ήλιο... γιατί όλα τα υπόλοιπα, πάνε τζάμπα και βερεσέ, σιγά τα προβλήματα μωρέ...
ρατσιστής είναι αυτός που έχει μένος εναντίον όσων δε του εκαναν τη χάρη, επειδή δεν αντιλήφθηκαν το δικό του αυτονόητο... χωρίς φυσικά να χρειαστεί να παλέψει ο ίδιος για ο,τιδήποτε ή να έχει αντιμετωπίσει ρατσισμό... και ρατσιστής είναι πάλι αυτός που δεν έχει αντιληφθεί πως έχει γίνει χειρότερος απ' αυτούς που αντιμάχεται...
και τέλος, ρατσιστής είναι αυτός που πρήζει για τα δικαιώματα κάποιων που στην τελική δε βάλλονται περισσότερο από αυτά άλλων που πραγματικά έχουν ταλαιπωρηθεί... με τη διαφορά πως δε γίνονται όλοι "μόδα", δε κονομάνε, και δεν αναρριχώνται λόγω... διαφορετικότητας... ευχαριστώ...