Quote:
Originally posted by karen1985
καταρχάς break μου σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Εγώ ήμουν ένα άτομο που δεν μπορούσα να πω όχι στο φαγητό.. δεν είχα υπερφαγικά επεισόδια, αλλά
έκανα χάλια διατροφή.. σουβλάκια μεταμεσονύχτιες ώρες, μη τήρηση γευμάτων, τσιμπολογήματα και το πιο σημαντικό δεν κουνιόμουν...
σε μια φάση δεν έβγαινα γιατί δεν είχα ρούχα να φορέσω, ασε που απο το βάρος ηθελα να πηγαινω καπου κοντα και παντα με μεταφορικό μέσο, καμια σχεση όπως ήμουν σε μικρότερη ηλικια
μόνη μου προσπαθώ να σου πω την αλήθεια.. προσπαθω να τηρω τα 5 μικρά γεύματα, και να σου πω κάτι? πιάνει! σε συνδυασμό με γυμναστική, μπορεί να χάνω αργά αλλά πραγματικά στο λέω δε στερούμαι τπτ.. καθε κυριακή θα φαω κ τα σουβλακια μου, κ τωρα καλοκαιρι κανα παγωτάκι μες την εβδομάδα..
το θέμα είναι να μη απογοητεύεσαι... ξέρεις πόσες φορές έχω κολλήσει? και αμα δεις κάθε εβδομάδα δε θα χασω πολύ εκεί 0.5-07.. το σημαντικό για μένα ότι δεν κάνω δίαιτα, ουδέποτε μπορεσα και λίγο απιθανο να τα καταφέρω.. δε ξέρω τσινάω και μόνο στην ιδεα
οποτε κατ' εμε ακολουθω ενα προγραμμα διατροφής που γουσταρω, που έχει απ ολα μεσα, και συνδυασμό με τη γυμναστική σιγα σιγα φεύγουν τα κιλά.. για μένα αυτό είναι το μυστικό μου! ελπιζω να βοήθησα!
μπραβο Καρεν ! συγχαρητηρια είσαι πραγματικά παράδειγμα για όλους . Ευχαριστούμε που πήρες το θάρρος να βάλεις τις φωτο σου για να δείξεις ότι και χωρίς επεμβαση μπορεί κάποιος να χάσει βάρος αρκεί να αλλάξει στάση ζωής. Καλή σου συνέχεια στον όμορφο δρόμο που διάλεξες.